Kuppilat kuntoon -sarja jatkuu – uudet vetäjät Pipsa Hurmerinta ja Ville Haapasalo luotsaavat ohjelmaa ilman ilkeilyä

Kahden kunnostajan malli Kuppilat kuntoon -sarjassa mahdollistaa sen, että kun toinen jakaa toimintaohjeita keittiössä, toinen voi kuunnella empaattisesti ravintoloitsijaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta pistävät Kuppilat kuntoon.

Kahden kunnostajan malli Kuppilat kuntoon -sarjassa mahdollistaa sen, että kun toinen jakaa toimintaohjeita keittiössä, toinen voi kuunnella empaattisesti ravintoloitsijaa.
Teksti:
Anu Räsänen

Kuppilat kuntoon -sarja jatkuu uusin vetäjin. Pipsa Hurmerinnan ja Ville Haapasalon valinta sarjan puikkoihin tuo ohjelman mukavasti tähän päivään. Ilkeily on jo pitkään ollut pois muodista realityissä, ja ensimmäisen jakson perusteella se on haihtunut tästäkin ohjelmasta lähes kokonaan.

Hurmerinnan ja Haapasalon persoonilla on tässä varmasti osansa, mutta kahden päähenkilön ratkaisu tuo jo lähtökohtaisestikin mukaan lisää kepeyttä, lempeyttä ja huumoria. Eikä huumoria revitä kuppiloiden pitäjien­ selkänahasta.

Hurmerinta ja Haapasalo lausuvat piikikkäimmät kommenttinsa kahdenkeskisissä keskusteluissaan sen sijaan, että heittäisivät ne ravintoloitsijan silmille. Jämäköitä he kyllä ovat antaessaan palautetta haminalaisen Rampsi Kitchen & Lounge -ravintolan väelle, mutta eivät menetä hermojaan eivätkä piruile.

Kahden kuppilan kunnostajan malli mahdollistaa myös sen, että sillä välin kun toinen jakaa tiukkoja toimintaohjeita keittiössä, toinen voi kuunnella empaattisesti uupumuksen partaalla olevaa ravintoloitsijaa.

Sanalla sanoen kiva ohjelma.

Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!, keskiviikko 10.4. klo 20.00, Nelonen

Lue myös: Sikke Sumari sai Pipsa Hurmerinnan ylittämään itsensä – Ensin ehdotus hirvitti mutta yhteiset vuodet palkitsivat: ”Se mikä pelottaa, pitää tehdä”

X