Mary Turner Thomson on yksi entisen puolisonsa William Jordanin uhreista – mies olikin sarjahuijari ja moniavioituja

Mary Turner Thomson kertoo kokemuksistaan dokumenttisarjassa. Hän on kirjoittanut aiheesta myös kirjan.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Mary Turner Thomson (vas.) yllättyi pahemman kerran, kun sai tietää, että hänen aviomiehellään on muitakin rouvia.

Mary Turner Thomson kertoo kokemuksistaan dokumenttisarjassa. Hän on kirjoittanut aiheesta myös kirjan.
Teksti:
Arto Pajukallio

Mary Turner Thomson uskoi olevansa onnellisesti naimisissa. Lapsia hän kasvatti lähinnä yksin, sillä puoliso William Jordan reissasi tavoittamattomissa pitkillä matkoillaan. Työskentelihän mies CIA:n salaisissa terrorismin vastaisissa tehtävissä.

Tai niin rouva uskoi, ennen kuin sai puhelinsoiton toiselta rouva Jordanilta, ja vyyhti alkoi purkautua. William Jordan osasi olla hurmaava ja vakuuttava mies, mutta hän oli myös huijari ja moniavioituja, jolla oli toista tusinaa lasta kuuden naisen kanssa. Vankilassakin hän oli istunut muun muassa alaikäisten seksuaalisesta ahdistelusta.

Kokemastaan kirjankin kirjoittanut Mary Turner Thomson on yksi keskeisistä kertojista kolmeosaisessa dokumenttidraamassa, jossa lopulta jäljitetään Jordania. Operaatiossa ahkeroi entinen poliisi, joka haluaa miehen telkien taakse loppuiäkseen.

Myötätuntoinen katsoja ehkä nauttii ohjelman pitkästä matkasta lopussa ehkä, mahdollisesti, odottavaan maaliin, mutta tokihan asian olisi kertonut lyhyestikin. Se ei vain kuulu ohjelmaformaattiin.

The Other Mrs Jordan: sarjahuijarin uhrit, sunnuntai 14.4. klo 21.00, TV2

Lue myös: Rakkaudella amerikkalainen huijari – Seuran toimittaja selvitti, miten romanssihuijari toimii netissä romanssin varjolla

X