Teksti:
Seuran toimitus

SARJA ALKAA Viisi paino-ongelmiensa kanssa kamppailevaa naista ja neljä samasta pulmasta kärsivää miestä karistavat kiloja amerikkalaisformaatti Dance Your Ass Offin suomalaisversiossa Tanssi peppu pieneksi.

Sarjaa tuomaroivat tanssinopettaja Osku Heiskanen, Scandinavian Hunks -tanssija Niko Nousiainen ja seurapiirijulkkis Anu Saagim, joka antoi äänensä kuulua myös ohjelman Viron versiossa. Heiskanen syynää lähinnä askelia, Saagim tanssijoiden ulkoista puolta. Nousiainen on lempeä tuomari, ohjelman juontaja Lola Odusoga taas kilpailijoiden kannustava kaveri.

Jos rankimmat arvostelut ja kilpailijoiden nolaaminen ovatkin viime vuosina tosi-tv:stä karisseet, nyt ei takuulla käy näin. Tuomari Saagim luonnehtii tanssijoita hymyillen sekä läskeiksi että rumiksi.

”Olimme viettämässä viimeistä vapaata iltaa ennen kuvauksia, kun tapasimme Anun ensimmäistä kertaa. Hän heitti mansikkamargaritat syliimme ja sanoi, että nyt läskit nukkumaan”, 30-vuotias Kirsi kertoo.

Kyseinen episodi nähdään Tanssi peppu pieneksi Extrassa 20. syyskuuta.

”Toivon, ettei kukaan loukkaantuisi, mutta kuvauksissa ihmisiä on lähtenyt itkien vessaan. Mutta mä olen luonteeltani rehellinen: jos en tykkää ulkonäöstä, sanon sen”, Saagim täräyttää.

Jyräyksestä huolimatta tanssijat kaveeraavat kulisseissa Saagimin kanssa. Itse asiassa he lahjovat tätä samppanjalla, karkeilla ja kukilla. Ja joskus Saagim saattaa sanoa jotain hyvääkin.

”Välillä katson tanssijoita, että wau! He ovat lihavia, mutta jaksavat olla iloisia. He nauttivat vartalostaan ja elämästä. Kun tutustuin heihin, tajusin, ettei ulkonäkö ole aina se kaikkein tärkein asia.”

Elina Järvi

Tanssi peppu pieneksi Suomi alk. ti 18.9. klo 20.00 FOX

X