Suoratoistopalvelu toisensa perään muuttaa kotipesästä toiseen – alan pudotuspeli voi helpottaa oman suosikkipalvelun löytämistä

Uusin suoratoistopalvelu MAX yhdistää HBO Maxin ja Disovery+:n sisällöt. Luvassa on myös urheilutarjontaa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnimanni Liukkonen on TV-maailman tuottaja.

Uusin suoratoistopalvelu MAX yhdistää HBO Maxin ja Disovery+:n sisällöt. Luvassa on myös urheilutarjontaa.
(Päivitetty: )
Teksti:
Onnimanni Liukkonen

Suoratoistopalvelu toisensa perään muuttaa kotipesästä toiseen. Kilpailu on kovaa, eikä voittoa ole helppo takoa. Siksi alan pudotuspelit jatkuvat.

Elisa Viihde toimii itsenäisenä palveluna, mutta tekee alkuperäissarjojen osalta yhteistyötä Nelonen Median kanssa. Elisa Viihde -alkuperäissarjat ovat ensimmäisenä katsottavissa Ruutu+-tilauksella ja myöhemmin myös Elisa Viihde -palvelussa.

Paramount+ ehti toimia Suomessa vain hetken ennen kuin se muuttui osaksi laajempaa SkyShowtime-palvelua. Viime syksynä C More liitettiin MTV Katsomoon. Pian katoaa myös legendaarinen HBO-laatuleima, kun HBO Max ja Discovery+ yhdistyvät pelkäksi MAXiksi toukokuun 21. päivänä.

Suoratoistopalvelu poikineen

Katsojalle suoratoistomarkkinat ovat olleet melkoisen sekavat. Lukuisista, osittain päällekkäisistä ja jatkuvasti muuttuvista palveluista on ollut vaikea löytää parasta vaihtoehtoa. Siihen yhdistäminen tuo selkeyttä.

Selvää on, että huippu-urheilu maksaa eniten. HBO:lla ei ole ollut Suomessa oikeastaan lainkaan urheilutarjontaa. Tämä muuttuu MAX-palvelussa, josta on mahdollista seurata esimerkiksi tulevia Pariisin olympialaisia.

Suoratoistopalvelu MAX tarjoaa kuluttajalle eritasoisia tilausvaihtoehtoja. Halvimmassa tilauksessa mukana on mainoksia. Sama vaihtoehto on olemassa myös MTV:n Katsomossa.

Keinot ovat monet, kun katsojien kukkaronnyörit ovat tiukalla.

Lue myös: Löytyykö himoitsemasi sarja vain maksullisesta suoratoistopalvelusta? – ”Tämä on maksullisuuden hyvä puoli”

Juttua on korjattu 17.3.2024 klo 9:16 ja täsmennetty Elisa Viihteen toimintaa itsenäisenä ja yhteistyötä tekevänä palveluna.

X