Teksti:
Seuran toimitus

TANSSIREALITY Kahdeksas Tanssii tähtien kanssa -kausi käynnistyy tutulla kaavalla vain muutamin muutoksin. Vappu Pimiä palaa juontamaan kisaa Mikko Leppilammen kanssa. Tuomaristossa uutta verta edustaa Pimiän Korkojen kera -kumppani Jenni Pääskysaari.

Pääskysaarelle selvisi vasta ohjelman lehdistötilaisuudessa se, keiden suorituksia hän syksyn aikana arvioi.

”Lähtökohta on hauska:  näin parit näyttävissä tanssiasuissa, mutta vielä ei ole mitään tietoa siitä, millaista kenenkin kehonhallinta on ja kuka osaa oikeasti liikkua.”

Pääskysaari aikoo olla mielipiteissään rehellinen. ”Tuomarit eivät ole aiem­milla kausilla olleet erityisen tiukkoja. Ankaraakin palautetta voi antaa, jos on aihetta – kaikki riippuu siitä, miten asiat esittää.”

”Roolini ei ole analysoida nilkan ojennuksia, mutta väitän tietäväni jotain siitä, välittyykö tanssista ilo ja uuden oppiminen.

Kilpailijoiksi on taas kerran onnistuttu houkuttelemaan mielenkiintoisia persoonia. Tunnetuimpia heistä ovat asuillaan keikaroiva jääkiekkovalmentaja Juhani Tamminen, saleja täyteen vetävä stand up -koomikko Sami Hedberg, elämänmuutoksestaan lehtien palstoilla kertonut viulisti Raakel Lignell sekä näyttelijä ja yleisurheilija Manuela Bosco.

Oman jännitteensä palettiin tuovat näyttelijä Sari Havas, laulaja-lauluntekijä Mariska, vaatesuunnittelija Mert Otsamo, mentalisti Noora Karma ja räppäri Juno.

Vaikka etenkin suorat lähetykset ovat  formaatissa tiukkojen sääntöjen mukaisia, katsojien mielenkiintoa pyritään pitämään yllä kausittain jonkin verran freesatulla ohjelmasisällöllä. Tällä kertaa esittelyjaksoa on uudistettu, ja ohjelma jatkuu tv-lähetyksen jälkeen netissä. Katsojia aktivoidaan myös sosiaalisessa me­diassa. 

Elina Järvi

Tanssii tähtien kanssa, Su 19.30 MTV3

X