Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2021 – Lue oma horoskooppisi!

Jaa artikkeliTilaa Seura
Vivan kuukausihoroskooppi.
Mitä tähdet lupaavat sinun tähtimerkillesi? Lue Vivan kuukausihoroskooppi. © iStock
Tässä Vivan huippusuosittu kuukausihoroskooppi ja huhtikuun ennuste.

Mikä on sinun horoskooppimerkkisi? Lue ennuste – Vivan kuukausihoroskooppi kertoo, millainen on tähtimerkkisi huhtikuu 2021.

Oinas (21.3.–20.4.)

Mielialasi ailahtelee, mutta osaat erottaa jyvät akanoista ja löytää ympärillesi juuri oikeat ihmiset, jotka haluavat sinulle aidosti hyvää ja auttavat sinua kehittymään. Jos jollakulla on taka-ajatuksia, ne paljastuvat varmasti.

Härkä (21.4.–21.5.)

Jakso on erittäin hedelmällinen. Nyt kannattaa satsata projekteihin, joille sydämesi aidosti sykkii, sillä pystyt jättämään kädenjälkesi kaikkeen, mihin panostat tosissasi. Vaikutusvaltasi tulee selkeästi esiin myös ihmissuhteissa.

Kaksoset (22.5.–21.6.)

Tilanteet kääntyvät nyt tavallista helpommin eduksesi, joten nyt kannattaa keskittyä asioihin, joihin kaipaat muutosta. Jokin yllättävä tapahtuma tai kohtaaminen auttaa sinua avaamaan silmäsi erään ongelman suhteen ja ryhtymään toimiin.

Rapu (22.6.–22.7.)

Yleensä viihdyt kotona, mutta nyt tähyät kauemmas ja haluat laajentaa ympyröitäsi. Et ehkä osaa pukea sanoiksi, mitä kaipaat, ja läheisesi saattavatkin pitää toimiasi salamyhkäisinä. Jokin vanha tuttavuus voi muistuttaa itsestään.

Leijona (23.7.–23.8.)

Sanoissasi ja teoissasi on pontta ja näyttävyyttä, ja vain rohkeimmat tohtivat kyseenalaistaa toimiasi. Sinun on vaikea vastustaa kiusauksia ja saatat antaa huutia terveellisille elintavoille. Kuuntele ja kunnioita kehosi viestejä.

Neitsyt (24.8.–22.9.)

Inspiroidut nyt tavallista helpommin ja uskallat myös lähteä ennakkoluulottomasti kokeilemaan uusia asioita. Jokin niistä saattaakin tulla elämääsi jäädäkseen ja avata aivan uusia ovia. Jonkinasteista valtataistelua voi esiintyä.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet poikkeuksellisen vahvasti läsnä kaikessa, mitä teet. Arkesikin on hyvin dynaamista, vaikka pysyttelisit tutuissa kotiympyröissä. Suhtautumisesi johonkin elämässäsi kauan vallinneeseen tilanteeseen tai rutiiniin saattaa muuttua.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Pursuat intohimoa, joka säteilee pitkälle. Vakiintuneet löytävät uudelleen alkuaikojen kipinän, ja kumppania etsivän kannattaa nyt jos koskaan panna verkot veteen. Puhtia piisaa myös kuntoiluun ja erilaisiin luoviin harrasteisiin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Huomiosi kiinnittyy nyt siihen, kuka olet ja mistä tulet, ja saatat vaikka innostua tutkimaan sukupuutasi. Vivahteiden tajusi ei ole parhaimmillaan, ja voit tulla töksäytelleeksi asioita. Vilpittömyytesi on kuitenkin aseistariisuvaa.

Kauris (22.12.–20.1.)

Olet kunnianhimoinen ja kyllästyt, jollet saa tarpeeksi haastetta aivoillesi. Opiskele jotain uutta tai tee muuta älynystyröitä aktivoivaa. Jakson edetessä löydät sensuellin puolesi ja panostat auliisti rakkauteen ja estetiikkaan.

Vesimies (21.1.–18.2.)

Olet tietoinen potentiaalistasi, mutta tarvitset hieman pukkausta rohjetaksesi ottaa sen käyttöön. Suhtaudu vahvuuksiisi samanlaisena resurssina kuin varoihin pankkitililläsi ja mieti, miten voisit niiden avulla kohentaa elämääsi.

Kalat (19.2.–20.3.)

Ujostelet joskus tuoda persoonaasi esiin, mutta nyt ei missään nimessä pidä yrittää sulautua tapettiin. Charmisi puree, ja tapasi ajatella ja nähdä asioita tekee muihin vaikutuksen. Jokin uusi tuttavuus voi muuttaa elämäsi suunnan.

Kuukausihoroskooppi on julkaistu ensi kerran Viva-lehdessä 4/21.

Lue myös: Horoskooppi 2021 – Tällainen on horoskooppimerkkisi uusi vuosi: arki, raha-asiat ja rakkauselämä

X