Esiintymisen jättänyt Paula Koivuniemi ei haikaile menneisyyteen: ”Elämällä on tapana antaa jotain tilalle” – Ääneen pääsevät myös läheiset

Esiintymisestä luopunut Paula Koivuniemi nauttii arjen pienistä hetkistä. Hänet tuntevat kertovat, millainen on koko kansan rakastama laulaja.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paula Koivuniemi, yksi Suomen rakastetuimmista laulajista, nauttii vapaudesta lähes kuusi vuosikymmentä jatkuneen uran jälkeen. Kuva on otettu vuonna 2020.

Esiintymisestä luopunut Paula Koivuniemi nauttii arjen pienistä hetkistä. Hänet tuntevat kertovat, millainen on koko kansan rakastama laulaja.
Teksti:
Pirjo Kemppinen

Päätös kypsyi vähitellen. Ensin laulajalegenda Paula Koivuniemi, 76, perui keikat pakosta keväällä 2020 Suomeen rantautuneen koronapandemian vuoksi. Se harmitti. Välillä esiintymislavoille sai jälleen nousta, mutta sitten yleisömääriä rajoitettiin eikä konsertteja kannattanut pitää.

Poikkeustila koetteli, mutta vähitellen vapaus alkoi maistua makealta. Kerrankin oli riittävästi aikaa muullekin kuin työlle.

Lokakuussa 2022 Paula Koivuniemi ilmoitti, ettei enää palaa esiintymisareenoille. Lähes kuuden vuosikymmenen mittainen ura sai riittää.

Paula ei haikaile menneisyyteen.

”Elämällä on tapana antaa jotain tilalle, kun jostain luopuu”, hän kertoo nyt.

Paulan haastattelu on tehty sähköpostitse hänen managerinsa Laura Vuorisen välityksellä.

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X