Isyys muutti Ressu Redfordin: ”Maailmankuvani muut­tui silloin, kun eka sälli syntyi”

Joulun Ressu Redford viettää todennäköisesti eri osoitteissa naisystävänsä kanssa. Pari ei asu yhdessä. Redfordin pojat ovat parikymppisiä nuoria, joilla on omia kiireitä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

"Salilla en ole käynyt huhtikuun jälkeen. En ole uskaltanut mennä. Padelia olen käynyt pelaamassa. Siinäkin on vain neljä ihmistä häkissä samaan aikaan kaukana toisistaan", laulaja Ressu Redford kertoi.

Joulun Ressu Redford viettää todennäköisesti eri osoitteissa naisystävänsä kanssa. Pari ei asu yhdessä. Redfordin pojat ovat parikymppisiä nuoria, joilla on omia kiireitä.
Teksti: Linda Martikainen

Laulaja Ressu Redfordin palo takaisin keikkalavoille on suuri ja ensi kesänä on Redfordin mukaan aika tehdä isosti, jos koronatilanne sen vain suo.

”Rokote kun tulee, niin otan sen molempiin olkapäihin varmuuden vuoksi.”

Joulun Ressu Redford viettää todennäköisesti eri osoitteissa naisystävänsä kanssa.

”Hänellä on lapset jouluna ja minulla omani, vaikka eiväthän he sillä tavalla este olisi. Minun jouluun kuuluu se, että pojat tulevat luokseni ja ehkä muutama kaverinikin.”

Redfordin pojat ovat parikymppisiä nuoria, joilla on omia kiireitä.

”Meillä on hemmetin hieno suhde kummankin sällin kanssa. Voimme puhua mistä tahansa asioista.”

Vain elämää -ohjelmasta hyvää palautetta saanut Ressu Redford esiintyy World Vision: Riku & ilta sankareille -ohjelmassa. Hän on mielellään mukana hyväntekeväisyysjutuissa, joissa lasten oikeudet ovat keskiössä.

”Maailmankuvani muut­tui silloin, kun eka sälli syntyi. Sen jälkeen katsoin sydän syrjälläni uutisia ja mietin, että mitä hemmettiä millaiseen maailmaan lapset syntyvät. Jos millään tavalla voin auttaa, niin autan”, Redford kertoi World Visionin puhelinpressissä.

World Visionin puhelinpressi

Äitiysfysioterapeutti Piritta Hagman.

Äitiysfysioterapeutti Piritta Hagman.

Äitiysfysioterapeutti Piritta Hagmanin joulusuunnitelmat ovat vielä auki. ”Yleensä olemme viettäneet jouluaaton Helsingissä ja menneet sen jälkeen Satakuntaan Poriin minun lapsuudenperheeni luo. Nyt en tiedä mitä teemme. Viikko kerrallaan mennään.”

Ravintoloitsija ja huippukokki Tomi Björck.

Ravintoloitsija ja huippukokki Tomi Björck. © Tiia Ahjotuli/Otavamedia

Australiassa perheensä kanssa asuva ravintoloitsija ja huippukokki Tomi Björck on myös World Visionin lähettiläs ja kambodzalaisen Makara-pojan kummi. ”Toivon Makaralle ihan samoja asioita kuin omille pojilleni.”

Kouluttajapsykoterapeutti-tietokirjailija Maaret Kallio.

Kouluttajapsykoterapeutti-tietokirjailija Maaret Kallio.

”Joulusuunnitelmia ei vielä ole, elämme perheenä tilanteen mukaan”, kertoi kouluttajapsykoterapeutti-tietokirjailija Maaret Kallio, joka on myös kenialaisen ja kamvodzalaisen lapsen kummi.

World Visionin show'n juontaja Jenni Alexandrova.

World Visionin show’n juontaja Jenni Alexandrova.

World Visionin show’n juontaja Jenni Alexandrova toivoo pääsevänsä jouluksi vanhempiensa luo Raaheen poikansa kanssa. ”Vähän jännittää tämä koronatilanne nyt, ettei vain tulisi mitään lock downia Helsinkiin. Sormet ristissä.”

Stand up-koomikko Sami Hedberg

Stand up-koomikko Sami Hedberg © Matti Matikainen/Otavamedia

Stand up-koomikko Sami Hedberg nähdään myös World Visionin tv-ohjelmassa. Jouluksi koomikko toivoo hiljentymistä vanhempien luona Varsinais-Suomessa. ”Iso asia tänä jouluna on vain päästä rauhoittumaan perheen parissa ruokapäivän ääreen.”

Laulaja Jannika B.

Laulaja Jannika B.

Laulaja Jannika B sai kummilapsen vuosi sitten keväällä Keniasta. Ohjelmassa Jannika B esiintyy sekä soittaa videopuhelun kummipojalleen.

X