Sakari Pietilä selvisi ruhjeilla sähköpotkulautakolarista, kun auto taklasi jääkiekkopersoonan katuun – ”Kyllähän siinä säikähti”

Jääkiekkopersoona SakariSakkePietilä kolaroi jokunen aika sitten sähköpotkulaudalla.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jääkiekkopersoona Sakari ”Sakke” Pietilä on lukenut viime ajat Pekka Saurin uusinta kirjaa onnesta. ”Kun on sotaa siellä ja täällä, niin on ihan hyvä tarttua tuollaiseen kirjaan eikä katsoa uutisia.”

Jääkiekkopersoona SakariSakkePietilä kolaroi jokunen aika sitten sähköpotkulaudalla.
Teksti:
Linda Martikainen

Sakari Pietilä oli ajamassa Runeberginkatua ja kääntymässä Töölöntorille kahville, kun tuli punainen valo. Valojen vaihduttua rinnalla ollut auto taklasi Pietilän jalkakäytävälle.

”Ei siinä sen pahempaa, mutta kun minulla on muitakin vanhoja urheiluvammoja, niin se korostui vähän, ja nyt mennään neljällä jalalla. Kyllähän siinä säikähti”, Sakari Pietilä kertoi Hope ry:n hyväksi järjestetyssä Fressin hyväntekeväisyysillassa Helsingissä.

Pietilä kiitteli, että autonkuljettaja pysähtyi tarkastamaan, ettei Pietilälle käynyt mitään sen pahempaa.

Osumaa ottaneen vuokraskuutin kohtalosta hän ei osannut sen tarkempaa sanoa. Pietilän skuuttiajelut eivät jääneet siihen, eikä törmäyskään sinänsä ollut miehen ensimmäinen.

”Olen törmäilemisessä vanha tekijä! On leikattu lonkkaa, polvea ja selkäydintä”, hyväntuulinen Pietilä tuumasi.

Lappiin tihkusateita pakoon

Rukalla viikon viihtynyt Sakari Pietilä kertoi jättäneensä tällä kertaa rinteet väliin mutta nautti olostaan avannossa.

”Mukava päästä tästä tihkusateesta pois. Omien terapiatöiden ja luentojen lisäksi kirjoitan juttuja muistiin. Viimeksi luin frendini Pekka Saurin uuden kirjan positiivisuudesta. Se on hyvä kirja tähän syksyyn, loskaan, tuskaan ja ahdistukseen.”

Mitä kuuluu muille tähän vuodenaikaan?

Näyttelijä Maria Kuusiluoma paljasti, että erikoisin paikka, mistä hän on löytänyt itselleen kumppanin, on ollut Linnanmäki. ”Se ei ollut hetken huumaa, vaan siinähän meni 16 vuotta”, Kuusiluoma nauroi. © Tiia Ahjotuli
Tuleva joulukausi on jo hiipimässä laulaja Sonja Lumpeen mieleen, sillä hänet nähdään UIT:n suuressa jouluspektaakkelissa. Omassa joulupöydässä on yksi herkku ylitse muiden. ”Itsesavustettu lohi! Savustamme yleensä aina pihalla, oli minkälaiset hanget tahansa. Kala tehdään aina itse.”
Tuleva joulukausi on jo hiipimässä laulaja Sonja Lumpeen mieleen, sillä hänet nähdään UIT:n suuressa jouluspektaakkelissa. Omassa joulupöydässä on yksi herkku ylitse muiden. ”Itsesavustettu lohi! Savustamme yleensä aina pihalla, oli minkälaiset hanget tahansa. Kala tehdään aina itse.” © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Rakkaus muutti muotoaan – Sonja Lumme on ex-puolisonsa ystävä: ”Olemme löytäneet toisemme uudella tavalla”

Eläkkeelle jäänyt kansanedustaja, ministeri Pertti Salolainen vaihtoi kuulumisia ex-kansanedustaja Kimmo Sasin kanssa. Salolainen kirjoittaa muistelmia sen, minkä muilta kiireiltään ehtii. ”Nyt täytyy vielä kirjoittaa, kun muistaa. Minulla on sellainen vanha sanonta, että jos jommankumman pitää mennä, niin menkööt mieluummin jalat kuin pää", tennistä ahkerasti pelaava Salolainen totesi.
Eläkkeelle jäänyt kansanedustaja, ministeri Pertti Salolainen vaihtoi kuulumisia ex-kansanedustaja Kimmo Sasin kanssa. Salolainen kirjoittaa muistelmia sen, minkä muilta kiireiltään ehtii. ”Nyt täytyy vielä kirjoittaa, kun muistaa. Minulla on sellainen vanha sanonta, että jos jommankumman pitää mennä, niin menkööt mieluummin jalat kuin pää”, tennistä ahkerasti pelaava Salolainen totesi. © Tiia Ahjotuli
Esiintymisvalmentaja Johanna Koivu tapaa laajalla skaalalla erilaisia ihmisiä. ”Nautin siitä, että saan auttaa heitä esiintymisjännityksen kanssa. On hirveän palkitsevaa olla läsnä henkilökohtaisessa kehityksessä.”
Esiintymisvalmentaja Johanna Koivu tapaa laajalla skaalalla erilaisia ihmisiä. ”Nautin siitä, että saan auttaa heitä esiintymisjännityksen kanssa. On hirveän palkitsevaa olla läsnä henkilökohtaisessa kehityksessä.” © Tiia Ahjotuli
Hauskat kotivideot -ohjelmasta tunnetuksi tulleelta Sampo Marjomaalta on tulossa tulevaisuudessa myös telkkarijuttuja. ”Jotain lainattua, jotain uutta ja sellaista. Minua kiinnostaa viestiä ihmisille. Sitä työtä ­haluan tehdä.”
Hauskat kotivideot -ohjelmasta tunnetuksi tulleelta Sampo Marjomaalta on tulossa tulevaisuudessa myös telkkarijuttuja. ”Jotain lainattua, jotain uutta ja sellaista. Minua kiinnostaa viestiä ihmisille. Sitä työtä ­haluan tehdä.” © Tiia Ahjotuli
Laulaja Pinja Rautio iloitsi siitä, että oli saanut valmiiksi pari uutta kappaletta. Vuoden alussa on luvassa isot pirskeet, kun hän täyttää 50 vuotta.
Laulaja Pinja Rautio iloitsi siitä, että oli saanut valmiiksi pari uutta kappaletta. Vuoden alussa on luvassa isot pirskeet, kun hän täyttää 50 vuotta. © Tiia Ahjotuli
X