Kaija Stormbomin, 59, ja Antti Lindtmanin, 40, hiljaiset surun vuodet vaihtuivat lapsiperhe-elämään - ”Sofie on rakkauden lähettiläs”

Kansanedustaja Antti Lindtmanin ja Kaija Stormbomin hiljaisen surun vuodet päättyivät viisi vuotta sitten. Lapsiperhehaaveen toteutuminen tuntui ihmeeltä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Antti Lindtman ihastui Kaija Stormbomissa tämän valoisuuteen. Kaijan positiivisuus veti häntä puoleensa kuin magneetti, mutta hän ajatteli, ettei hänellä olisi mitään mahdollisuutta saada noin viehättävän naisen huomiota. Kaija puolestaan huomasi ensimmäisenä Antin lempeän hymyn.

Kansanedustaja Antti Lindtmanin ja Kaija Stormbomin hiljaisen surun vuodet päättyivät viisi vuotta sitten. Lapsiperhehaaveen toteutuminen tuntui ihmeeltä.
Teksti: Päivi Lipponen

Antti Lindtman, 40, lapioi pihalla vastasatanutta lunta. Kaija Stormbom, 59, keittää kahvia ja aamupuuro porisee liedellä. Kuopus Sofie on viety päiväkotiin, esikoinen Mandi asuu omillaan. Viikonloppuna on juhlittu Mandin ja Roopen kihlajaisia, ja nuorenparin hääpäivä on jo merkitty kalenteriin.

Perheen koti tulvii valoa. Olohuoneen iso ikkuna avautuu lumiseen puutarhaan, ja terassilla omasta metsästä haettu joulukuusi odottaa poisvientiä.

Lapsiperheen kodissa tavarat ovat paikallaan, lelut kaapissa ja kengät järjestyksessä. Sohvan vieressä lattialla istuu kuitenkin kymmenen Bratz-nukkea, joista yhden Sofie on laittanut istumaan opettajana tuolissa. Hänellä on käynnissä jatkuva päiväkotiryhmäleikki.

”Mandi lahjoitti nuket pikkusiskolleen”, Kaija naurahtaa.

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X