Syöpä uusiutui – Kari Vepsä tukee itse järkyttyneitä läheisiään: ”Koetan potkia heitä persuksille, kyllä tässä pappa menee vielä”

Iskelmälaulaja Kari Vepsä saapui ohjelmatoimisto MagnumLiven tupaantuliaisiin Helsingin Pasilaan rauhallisin mielin, vaikka syöpä ilmestyi elämään jälleen vuosi sitten.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Laulaja Kari Vepsän syöpä uusiutui, ja hän saa hormonihoitoa.

Iskelmälaulaja Kari Vepsä saapui ohjelmatoimisto MagnumLiven tupaantuliaisiin Helsingin Pasilaan rauhallisin mielin, vaikka syöpä ilmestyi elämään jälleen vuosi sitten.
Teksti:
Linda Martikainen

”En ole syövästä hirveästi meteliä pitänyt. Nyt minulla on käynnissä hormonihoito, ja se on auttanut kyllä. Hengissä ollaan ja näillä mennään”, Kari Vepsä kertoi terveydestään.

Laulajalta leikattiin reilu kymmenen vuotta sitten pois eturauhanen, jolloin hän sai kuulla, että 25 prosentilla, joilta eturauhanen on leikattu, syöpä saattaa uusiutua.

”Minä olen siinä joukossa. Hoidot ovat hyvät, mutta eihän tämä ole mitään leikkimistä. Hoidot aloitettiin heti. Kaikki kuvaukset tehtiin, ja etäpesäkkeitä löytyi sieltä sun täältä. Nyt yritetään tappaa ne. Hormonia laitetaan joka kolmas kuukausi. Vakaasti uskon, että tästä selvitään, mutta eihän se koskaan häviä”, Vepsä totesi.

Kova kolahdus puolisolle ja lapsille

Kari Vepsälle syövän uusiutuminen ei ollut hänelle itselleen niin kova kolaus kuin hänen puolisolleen ja lapsilleen.

”Koetan potkia heitä persuksille, että kyllä tässä pappa menee vielä, että ei mitään hätää. Olen aina sanonut, että jos pystyn laulamaan ja hevosella ratsastamaan, kaikki on hyvin.”

Kari Vepsä on rohkaissut muitakin miehiä pitämään huolta itsestään ja menemään tarpeeksi ajoissa lääkäriin. Monelle puhuminen on vaikeaa.

”Ei pidä jäädä tuleen makaamaan. Olen onnekas, että minulla syöpä ei ole levinnyt vielä ainakaan luustoon. Kyllä Suomessa on hyvä hoito, kunhan hoito päästään aloittamaan riittävän ajoissa”, Vepsä painotti.

Lue myös: Kari Vepsä: ”Hevostaidot menevät pappojen mukana ja nykysukupolvet ovat ummikkoja – Mutta minun tyttäreni on ajanut isäpappansa ohi”

Mitä kuuluu muille?

Vuoden johtolanka -dekkaripalkinnon voittanut kirjailija Kale Puonti toimii MagnumLivellä tuottajana ja artistivastaavana. Kale on myös Rikospaikka-ohjelman vakiokasvoja. Puonti kirjoittaa kotonaan Riihimäellä sekä Espanjassa, jossa hänellä on toinen koti.
Vuoden johtolanka -dekkaripalkinnon voittanut kirjailija Kale Puonti toimii MagnumLivellä tuottajana ja artistivastaavana. Kale on myös Rikospaikka-ohjelman vakiokasvoja. Puonti kirjoittaa kotonaan Riihimäellä sekä Espanjassa, jossa hänellä on toinen koti. © Tiia Ahjotuli
Voitto The Voice of Finland -ohjelmassa muutti laulaja Onni Kivipellon elämää siinä mielessä, että hän saa tehdä nyt ammatikseen musiikkia. ”Olin armeijassa Voice-voiton aikana. Kun sieltä pääsin viime syyskuussa, olen saanut tehdä keikkoja”, Kivipelto kertoi.
Voitto The Voice of Finland -ohjelmassa muutti laulaja Onni Kivipellon elämää siinä mielessä, että hän saa tehdä nyt ammatikseen musiikkia. ”Olin armeijassa Voice-voiton aikana. Kun sieltä pääsin viime syyskuussa, olen saanut tehdä keikkoja”, Kivipelto kertoi. © Tiia Ahjotuli
Juontaja Sari Tamminen hymyili onnellisena vierellään tuore avopuoliso Jan Vaaka. Pariskunta on ollut kesällä vuoden yhdessä.
Juontaja Sari Tamminen hymyili onnellisena vierellään tuore avopuoliso Jan Vaaka. Pariskunta on ollut kesällä vuoden yhdessä. © Tiia Ahjotuli
Laulaja Tomi Metsäketo oli juhlinut viisikymppisiään. ”Meillä oli oikein kivat juhlat, joissa minun tai kenenkään vieraan ei tarvinnut laulaa. Nyt on juhlittu ja pitäisi päästä taas sorvin ääreen laulamaan”, Metsäketo tuumasi.
Laulaja Tomi Metsäketo oli juhlinut viisikymppisiään. ”Meillä oli oikein kivat juhlat, joissa minun tai kenenkään vieraan ei tarvinnut laulaa. Nyt on juhlittu ja pitäisi päästä taas sorvin ääreen laulamaan”, Metsäketo tuumasi. © Tiia Ahjotuli
Taikakuu-yhtye keikkailee aktiivisesti. ”Täysillä mennään ja kevättä kohti. Keikkaa alkaa olla koronan jälkeen ihan normaalissa määrin”, laulaja Juha Metsäperä sanoi vierellään bändiläiset Samppa Komokallio ja Emil Hällmark.
Taikakuu-yhtye keikkailee aktiivisesti. ”Täysillä mennään ja kevättä kohti. Keikkaa alkaa olla koronan jälkeen ihan normaalissa määrin”, laulaja Juha Metsäperä sanoi vierellään bändiläiset Samppa Komokallio ja Emil Hällmark. © Tiia Ahjotuli
X