Raskaana oleva Laura Lepistö remontoi uutta kotia kasvavalle perheelleen – ”Yksi pikku pintaremonttiprojekti maaliin ennen uutta tulokasta”

Laura Lepistö osti miehensä kanssa 1970-luvilla rakennetun talon.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Laura Lepistö meni naimisiin vuonna 2015 naimisiin lastensa isän Tommin kanssa.

Laura Lepistö osti miehensä kanssa 1970-luvilla rakennetun talon.
Teksti:
Anni Niittylahti

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö odottaa toista lasta kumppaninsa Tommin kanssa. Vauvan laskettu aika on tämän vuoden joulukuussa.

Lepistö paljasti lokakuun alussa Instagramissa hänen ja Tommin ostaneen 1970-luvun asunnon kasvavalle perheelleen. Loppuraskauden taitoluistelija aikoo viettää tehden pintaremonttia uuteen kotiin.

”Pitäähän tää kuuluisa loppuraskauden pesänrakennusvietti valjastaa jotenkin hyötykäyttöön, joten puuhastellaanpa tässä yks pikku pintaremppaprojekti muutamissa viikoissa maaliin ennen uutta tulokasta”, hän kirjoittaa julkaisussaan.

Remontti on edennyt maalausvaiheeseen. Lepistö julkaisi Instagramissa useamman kuvan itsestään ja Tommista maalauspuuhissa.

”Viikot etenee ja paidat lyhenee”, hän kuivailee tilannetta kasvavan raskausvatsansa kanssa.

Lepistö kertoo, kuinka heidän tavoitteenaan on saada muutto tehtyä ennen lapsen syntymää ja viettää joulu rauhallisemmissa merkeissä.

”Eipä ole ollut millään mittarilla optimaalisin raskauden viimeinen kolmannes, mutta asioiden kasautuessa on vaan parasta keskittyä hyvään. Vähän kyllä naureskelin, kun alkusyksystä manifestoin itselleni ’hyvinvointisyksyä’. Little did I know…”.

Aiemmassa postauksessa Lepistö paljasti, että remontti on jo viides, jonka he tekevät itse Tommin kanssa.

Lapsen saaminen ei ollut itsestäänselvyys taitoluistelijalle – ”Pelkäsin saanko lasta”

Laura Lepistön odottaessa ensimmäistä lastaa vuonna 2021, hän kertoi Anna-lehdelle, ettei raskaaksi tuleminen ollut entiselle huippu-urheilijalle itsestäänselvyys.

”Pelkäsin, saanko koskaan lasta. Hakeuduin lääkäriin, mutten saanut sieltä sellaista apua, jota olisin tarvinnut. Heillä kun ei ollut tarpeeksi tietoa huippu-urheilun vaikutuksista naiskehoon”, hän kertoi.

Lopulta Lepistö löysi hormoniepätasapainotiloihin erikoistuneen asiantuntijan, joka teki hänelle erilaisia laboratoriokokeita.

Kokeista selvisi, että entisen huippu-urheilijan keho oli edelleen ylivirittyneessä tilassa, vaikka kilpaura oli loppunut jo vuonna 2012. Yrittäjänä työskentelevä Lepistö ymmärsi, että hänen arkensa oli ollut hektistä ja keho ei tämän takia ollut päässyt palautumaan normaalitilaan.

”Unelma lapsesta opetti minulle pysähtymisen tärkeyden, vaikka se pitikin opetella kantapään kautta.”

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö.
Laura Lepistö odottaa vauvaa miehensä Tommi Huovisen kanssa.

Lue myös: Anna-lehti: Laura Lepistö joutui muuttamaan elintapojaan haaveillessaan vauvasta – ”Kroppani oli ylivirittyneessä tilassa”

X