Näyttelijä Jarkko Niemi paljastaa osaavansa eksoottisempaa vierasta kieltä – Sukua asuu Japanissa

Päätähti Jarkko Niemi ei aikonut jäädä katsomaan uutta Syke: Särkynyt sydän -elokuvaa kutsuvierasyleisön kanssa, sen verran näyttelijää jännitti.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viime Tanssii tähtien kanssa -kaudella tanssinut näyttelijä Jarkko Niemi on noussut kansan suosikiksi. ”Minua vähän pelotti esiintyä ensimmäistä kertaa omana itsenäni. Olen huojentunut, että minut otettiin hyvin vastaan.”

Päätähti Jarkko Niemi ei aikonut jäädä katsomaan uutta Syke: Särkynyt sydän -elokuvaa kutsuvierasyleisön kanssa, sen verran näyttelijää jännitti.
Teksti:
Linda Martikainen

”Näen ihmiset sitten jatkoilla! En pystyisi keskittymään, kun seuraan vain ihmisten reaktioita. Pystyn katsomaan muuten omia tuotoksiani, mutta en monen sadan ihmisen kanssa”, Jarkko Niemi naurahti elokuvan kutsuvierasensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa.

Vuosien varrella katsojat ovat lämmenneet erityislaatuiselle kirurgille.

”Ensimmäinen reaktio oli varmaan, että onpa tyly ja ärsyttävä, sitten koominen. Holopainen halusi olla osa yhteisöä, saada ystäviä, puolison ja perheellistyä, mutta sillä ei ollut samanlaisia sosiaalisia keinoja kuin muilla. Ihmiset ottivat Holopaisen lähelle.”

Hahmo on rakas myös Niemelle, mutta salaisuudeksi jää, kuinka paljon hän on laittanut omaa persoonaansa likoon kirurgin puolesta.

Alkutalvesta Niemi viettää hyvin ansaittua lomaa ja toiveissa on pieni reissu. Lempikohde maailmassa oli selvä.

”Jos saisin mennä minne vain, menisin sukulaisteni luo Japaniin, siitä on niin kauan, kun olen viimeksi ollut siellä. Serkkuni ovat puoliksi japanilaisia. Tätini on asunut siellä 70-luvulta asti”, kertoi vähän japaniakin puhuva Niemi.

Näyttelijä-muusikko Sebastian­ Rejman saapui punaisella matolle yhdessä kumppaninsa, vuorikiipeilijä Lotta Hintsan kanssa. Alkavalla kuvaustauolla Rejman kertoi suunnittelevansa pientä reissua. ”Ylipäänsä ha­luan ottaa iisisti”, Rejman totesi.
Näyttelijä-muusikko Sebastian­ Rejman saapui punaisella matolle yhdessä kumppaninsa, vuorikiipeilijä Lotta Hintsan kanssa. Alkavalla kuvaustauolla Rejman kertoi suunnittelevansa pientä reissua. ”Ylipäänsä ha­luan ottaa iisisti”, Rejman totesi. © Tiia Ahjotuli
Näyttelijä Lotta Kaihua laski, että oli mukana Syke-sarjassa seitsemän vuotta sitten. ”Sitähän sanotaan, että seitsemässä vuodessa ihmisen solut uusiutuvat. Veikkaan, että olen aika paljon rauhallisempi. Turha hötkyily on ehkä iän myötä karissut.”
Näyttelijä Lotta Kaihua laski, että oli mukana Syke-sarjassa seitsemän vuotta sitten. ”Sitähän sanotaan, että seitsemässä vuodessa ihmisen solut uusiutuvat. Veikkaan, että olen aika paljon rauhallisempi. Turha hötkyily on ehkä iän myötä karissut.” © Tiia Ahjotuli
Näyttelijä Matti Ristinen on pysynyt mukavasti kiireisenä. ”Sykkeen lisäksi tulossa on Murha Hangossa -sarja. Täytän tammikuussa myös 50 vuotta, ja sen yhteyteen tulossa on Runonlausuntaa ja haitarimusiikkia -ensi-ilta.”
Näyttelijä Matti Ristinen on pysynyt mukavasti kiireisenä. ”Sykkeen lisäksi tulossa on Murha Hangossa -sarja. Täytän tammikuussa myös 50 vuotta, ja sen yhteyteen tulossa on Runonlausuntaa ja haitarimusiikkia -ensi-ilta.” © Tiia Ahjotuli
Näyttelijä Helmi-Leena Nummela odottaa toista lasta. ”Raskaana oleminen ei ole mikään piknikki”, pian äitiyslomalle jäävä Nummela tuumasi.
Näyttelijä Helmi-Leena Nummela odottaa toista lasta. ”Raskaana oleminen ei ole mikään piknikki”, pian äitiyslomalle jäävä Nummela tuumasi. © Tiia Ahjotuli
Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius saapui elokuviin Stina-puolisonsa kanssa. Heleniuksen arki on kiireistä jääkiekkoelämää Kouvolassa. ”Mamma pyörittää kotia Järvenpäässä. Kesällä pääsemme lomailemaan kahdestaan mökille.”
Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius saapui elokuviin Stina-puolisonsa kanssa. Heleniuksen arki on kiireistä jääkiekkoelämää Kouvolassa. ”Mamma pyörittää kotia Järvenpäässä. Kesällä pääsemme lomailemaan kahdestaan mökille.” © Tiia Ahjotuli

Lue myös: Syke-sairaalasarjaa on tehty jo kymmenen kautta – Sarjan luoja Petja Peltomaa: ”Huomasin astuneeni oikeaan draaman kultakaivokseen”

X