Katariina Kaitue reissasi ensi kerran kahden Benjamin-poikansa kanssa Amazing Race Suomi -kilpailussa – ”Olen aika periksiantamaton”

Näyttelijä Katariina Kaitue sai luottaa Amazing Race Suomi -kilpailussa siihen, että hänen pojallaan Benjamin Harimalla oli mukana haavanpuhdistusaineetkin.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Näyttelijä Katariina Kaitue lähti matkaan poikansa Benjamin Hariman kanssa. Pari ei ollut aiemmin reissannut kahdestaan. ”Viimeisin kimppareissu uusioperhekuvion kanssa taisi olla New Yorkiin melkein kymmenen vuotta sitten”, Harima muisteli.

Näyttelijä Katariina Kaitue sai luottaa Amazing Race Suomi -kilpailussa siihen, että hänen pojallaan Benjamin Harimalla oli mukana haavanpuhdistusaineetkin.
Teksti:
Linda Martikainen

”Meillä aina sattuu ja tapahtuu. Olen kasvanut siihen, että osaan pitää tietyt tarvikkeet mukana”, Ben Harmia naurahti Amazing Race Suomi –ohjelman lehdistötilaisuudessa Korjaamolla Helsingissä.

Katariina Kaitue huomasi, että kun ei ollut kännyköitä, lyhyessä ajassa löytyi yhteinen sävel.

”Syntyi varmasti ystävyyssuhteita, jotka kantavat loppuelämän. Olen tosi iloinen, että Ben lähti kanssani tähän.”

Lupa lähtöön miniältä

Ennen ohjelmaan lähtemistä Katariina kysyi pojalleen lähtölupaa ensin tämän vaimolta. Ben sai kuulla siitä kotiin tullessaan.

”En kadu ollenkaan. Jälkikäteen olisi jäänyt harmittamaan ikuiseksi ajaksi, jos tätä mahdollisuutta en olisi käyttänyt.”

Lupa-asian taustalla oli Benin ja hänen vaimonsa 1,5-vuotias tytär. Koti-ikävä ei sinällään päässyt yllättämään, sillä puolustusvoimien upseerina Ben on paljon pois kotoa.

”Tämä oli kuitenkin pisin aika, mitä olen ollut pois tyttäreni syntymän jälkeen.”

Katariina Kaitue oppi, miten hyvin Ben sai tilanteet haltuun ja pysyi rauhallisena. Omasta hanhiemon roolistaan hän sai myös varmuutta päästää irti aikuisen lapsensa rinnalla.

”Itsestäni opin, että vaikka mitä tapahtuisi, olen aika periksiantamaton.”

Miten meni muilla Amazing Race Suomi -osallistujilla?

”Opimme ainakin tekemään tiiminä yhdessä ja saimme aika hyvää jälkeä aikaiseksi”, yrittäjä-liikemies Peter Vesterbacka totesi vierellään reissukumppani ja hänen mentoroitavansa Thy ”Anna” Nguyen.
”Opimme ainakin tekemään tiiminä yhdessä ja saimme aika hyvää jälkeä aikaiseksi”, yrittäjä-liikemies Peter Vesterbacka totesi vierellään reissukumppani ja hänen mentoroitavansa ThyAnnaNguyen. © Tiia Ahjotuli
Somevaikuttaja Samuel Chime edusti yksin ilman reissukumppaniaan, rap-artisti ja Vitunleija-brändin perustajaa Bakari Diarraa. ”Olemme Bakan kanssa olleet lomamatkalla Kreikassa ja tehneet vähän duunijuttuja Saksassa. Olihan tämä meille ihan erilainen matka.”
Somevaikuttaja Samuel Chime edusti yksin ilman reissukumppaniaan, rap-artisti ja Vitunleija-brändin perustajaa Bakari Diarraa. ”Olemme Bakan kanssa olleet lomamatkalla Kreikassa ja tehneet vähän duunijuttuja Saksassa. Olihan tämä meille ihan erilainen matka.” © Tiia Ahjotuli
Juontaja Heikki Paasonen avioitui hiljattain Marita-puolisonsa kanssa perinteisissä latotanssihäissä. ”Kyllä minä varmaan pari kertaa häätanssin aikana talloin hänen varpaansa, mutta vaimoni on huomaavainen ja vanhana kilpatanssijana tottunut siihen, että varpaita tallotaan”, Paasonen naurahti.
Juontaja Heikki Paasonen avioitui hiljattain Marita-puolisonsa kanssa perinteisissä latotanssihäissä. ”Kyllä minä varmaan pari kertaa häätanssin aikana talloin hänen varpaansa, mutta vaimoni on huomaavainen ja vanhana kilpatanssijana tottunut siihen, että varpaita tallotaan”, Paasonen naurahti. © Tiia Ahjotuli
Ampumahiihtäjäystävykset Kaisa Mäkäräinen ja Mari Eder ovat viettäneet vuosien varrella paljon aikaa yhdessä reissussa. ”Kyllä sitä tiesi, millaisen reissukaverin sai. Niin hyvässä kuin pahassa”, kaksikko naurahti.
Ampumahiihtäjäystävykset Kaisa Mäkäräinen ja Mari Eder ovat viettäneet vuosien varrella paljon aikaa yhdessä reissussa. ”Kyllä sitä tiesi, millaisen reissukaverin sai. Niin hyvässä kuin pahassa”, kaksikko naurahti. © Tiia Ahjotuli
Näyttelijä Jukka Rasila ja avopuolisonsa Mirva Nieminen ovat luonteeltaan vähän eri rytmisiä. Siinä, missä Jukka jo tekisi, miettisi Mirva vielä vähän aikaa. ”Haasteemme reissussa oli se, että tiesimme, että meidän pitäisi osata tasapainottaa toisiamme”, Nieminen totesi.
Näyttelijä Jukka Rasila ja avopuolisonsa Mirva Nieminen ovat luonteeltaan vähän eri rytmisiä. Siinä, missä Jukka jo tekisi, miettisi Mirva vielä vähän aikaa. ”Haasteemme reissussa oli se, että tiesimme, että meidän pitäisi osata tasapainottaa toisiamme”, Nieminen totesi. © Tiia Ahjotuli
SDP:n kansanedustaja Ilmari Nurminen kilpaili puolisonsa Aapo Hettulan kanssa. Pari kertoi tavanneensa toisensa muutama vuosi sitten.
SDP:n kansanedustaja Ilmari Nurminen kilpaili puolisonsa Aapo Hettulan kanssa. Pari kertoi tavanneensa toisensa muutama vuosi sitten. © Tiia Ahjotuli
X