Saara Aalto kävi läpi identiteettikriisin – Uusi intohimo astui arkeen: ”En halua enää piilotella minuun kuuluvia puolia”

Saara Aalto pohtii Instagram-tilillään itseään ja kertoo kehittäneensä itseään rajatiedon avulla.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Saara Aalto kertoo Instagram-julkaisussaan vahvistavansa itsessään uusia puolia.

Saara Aalto pohtii Instagram-tilillään itseään ja kertoo kehittäneensä itseään rajatiedon avulla.
Teksti:
Jesse Raatikainen

”Mun ”identiteettikriisi” alkoi koronan alettua, kun mun musaura jäi tauolle. Se pakotti miettimään, mitä mä sitten olen, jos en voi toteuttaa itseäni samalla tavalla artistina kuten ennen”, Saara Aalto sanoo Instagram-julkaisussaan.

Laulaja kertoo, että on keskittynyt kolmen vuoden ajan omaan hyvinvointiinsa ja itsensä kehittämiseen: Aalto on opiskellut elämäntapavalmentajaksi, neurolingvistisen ohjelmoinnin kouluttajaksi sekä Human Designin ammattilaiseksi, mikä on jonkinlaista astrologiaa.

Osa-alueet ovat yhdistettävissä niin kutsuttuun new age -liikkeeseen. Esimerkiksi Maria Nordin on perehtynyt Saara Aallon mainitsemaan NLP:hen, eli neurolingvistiseen ohjelmointiin, joka on niin kutsuttua soveltavaa psykologiaa, eli pseudotiedettä.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
”Oon todella saanut toteuttaa ihan toista puolta itsestäni. Toista intohimoani. Ja en IKINÄ vaihtaisi sitä mihinkään”, Aalto kirjoittaa.

Hän on löytänyt itsestään uuden identiteetin, mitä voi kansan kielellä kutsua mielenkiinnonkohteiksi.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
”Tajusin kaiken sen itseni kanssa työskentelyn jälkeen, että en voi, enkä halua, palata pelkästään siihen vanhaan artisti-Saara identiteettiini”, Saara Aalto iloitsee Instagramissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Saara Aalto (@saaraaalto) jakama julkaisu

Aalto paloi loppuun

Saara Aalto kertoi vuonna 2020 Seuralle, että koronapandemia katkaisi hänen raskaan työtahtinsa. Laulaja paloi loppuun Euroviisu-keväänä.

”Burn out on salakavala juttu, kun tekee työtä, joka on itselle tärkeä. Euroviisujen aikaan tajusin tekeväni unelmieni työtä, mutta yhtäkkiä en jaksanut innostua. Minua vain väsytti aivan liikaa”, hän kertoi tuolloin Seuralle.

”Korona tuli siinä mielessä hyvään aikaan, että se on pakottanut minut miettimään mitä oikeasti haluan tässä elämässä. Minun täytyy nyt löytää tasapaino asioille, en muuten jaksa. Valitsen vain ne tärkeimmät jutut.”

Näyttää siis siltä, että on syntynyt uuden ajan Saara Aalto.

Lue myös: Ex-pariskunta: ”Eromme jälkeen olemme olleet yhä tiiviisti tekemisissä”

Laulaja Teemu Roivainen, 34, ja laulaja Saara Aalto, 33.

Laulaja Teemu Roivainen ja laulaja Saara Aalto ovat pysyneet läheisinä ystävinä eron jälkeen. © Tommi Tuomi / Otavamedia

X