Sanna Marin ja Markus Räikkönen juhlivat itsenäisyyttä – Pääministeri kiireisten kriisivuosien vapaahetkistään: ”Saan tyttärestäni voimaa ja iloa”

Pääministeri Sanna Marin ja puoliso Markus Räikkönen juhlivat itsenäisyyspäivää Linnassa. Emma-tytär vietti illan isovanhempiensa luona.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Pääministeri Sanna Marin edusti Sari Hörkön suunnittelemassa ja ompelemassa puvussa, jota koristi Suomen Valkoisen Ruusun suurristi. Marinin ja puoliso Markus Räikkösen Emma-tytär vietti itsenäisyyspäivää isovanhempien kanssa. ”Ehkä he ovat katsoneet itsenäisyyspäivän vastaan­ottoa, mutta tähän aikaan illasta he varmaan lukevat jo iltasatua”, Marin arveli.

Pääministeri Sanna Marin ja puoliso Markus Räikkönen juhlivat itsenäisyyspäivää Linnassa. Emma-tytär vietti illan isovanhempiensa luona.
Teksti: Linda Martikainen

Pääministeri Sanna Marin ehti kuin ehtikin Linnan juhliin, vaikka vielä aiemmin päivällä hän kokousti Albanian Tiranassa EU:n ja Länsi-Balkanin huippukokouksessa.

”Erittäin kiireinen päivä tänään. Lähdin varhain aamulla Albaniaan ja sieltä sitten nopeasti tänne Linnaan. Ei siinä kauheasti ollut aikaa valmistautua, mutta onneksi ehdin juhlimaan Suomen 105-vuotista itsenäisyyttä”, Sanna Marin kertoi.

Päällimmäisenä pääministerin ajatuksissa oli juhlapäivänä kiitollisuus.

”Erityisesti tällaisina aikoina olemme kiitollisia Suomen itsenäisyydestä. Siitä, että olemme vapaa maa. Voimme päättää omista asioistamme ja kansalaisillamme on asiat kuitenkin verrattain hyvin. Tietenkin ajattelemme Ukrainan kärsimystä ja ukrainalaisten tilannetta. Haluamme tukea ja auttaa, jotta hekin voivat tulevaisuudessa juhlia itsenäistä ja kokonaista Ukrainaa.”

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X