Seura-kerhon huhtikuun kirja on Linda Rantasen Suomalaiset poliisimurhat – Seuran tilaajana voit ladata ääni- tai e-kirjan maksutta!

Seura-kerholaisena saat maksutta kuukausittain vaihtuvan kirjan. Kirja on kuunneltavissa Antti Reinin lukemana äänikirjana tai sen voi ladata e-kirjana.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Linda Rantasen teos Suomalaiset poliisisurmat ilmestyi helmikuussa 2024.

Seura-kerholaisena saat maksutta kuukausittain vaihtuvan kirjan. Kirja on kuunneltavissa Antti Reinin lukemana äänikirjana tai sen voi ladata e-kirjana.
Teksti:
Seuran toimitus

Seura-kerhon huhtikuun kuukauden kirja on Suomalaiset poliisisurmat (Like), jonka kirjoittaja on Linda Rantanen. Rikoskirjailijan teos on koonnut yksiin kansiin kaikki Suomessa vuodesta 1969 alkaen tapahtuneet poliisisurmat.

Kirjassa käsitellään kaikki virkatehtävää suorittaneen poliisin kuolemaan johtaneet rikokset. Lisäksi siinä on kaksi tapausta, joissa poliisi on kokenut läheltä piti -tilanteen ja vakavaa väkivaltaa. Näissä onni, nopea ja oikeanlainen toiminta on estänyt rikollisten kohtaamisten traagiset seuraukset. Kirja valottaa tapauksia ja nojaa tutkintapöytäkirjoihin sekä kirjailijan lukuisiin haastatteluihin.

Linda Rantasen kerronta vie lukijan mukanaan Suomalaiset poliisimurhat -teoksessa.
Linda Rantasen kerronta vie lukijan mukanaan Suomalaiset poliisisurmat -teoksessa. © Like

Seura-kerhon huhtikuun kirja Suomalaiset poliisisurmat antaa lukijalle myös paljon tietoa poliisin toiminnasta Suomessa. Faktapohjainen ote pitää lukijan otteessaan.

Rikoskirjailija Linda Rantanen on myös halunnut kirjan myötä muistuttaa poliisin työn tärkeydestä. Poliisit asettavat itsensä työssään alttiiksi vaaroille, mutta univormujen alla hekin ovat tavallisia ihmisiä, äitejä, isiä – läheisiä.

Linda Rantasen teos Suomalaiset poliisimurhat on Seura-kerhon huhtikuun kirja.
Linda Rantasen teos Suomalaiset poliisisurmat on Seura-kerhon huhtikuun kirja. © Like

Jos et halua ladata kuukauden kirjaa, voit palata Seura-kerhon etusivulle tästä.
Kirjan lataamiseen löydät tarkat ohjeet alta kirjauduttuasi Seura-kerhoon Otavamedia-tunnuksilla.

Tilaa Seura ja jatka lukemista

Tämä artikkeli on tilaajille varattua maksullista sisältöä.

Tilaa Seura Kirjaudu

X