Testaa yleistietosi ja tee testi! Seuran kesävisa selvittää, kuka on kesän todellinen tietäjä

Seuran kesävisa viihdyttää ja selvittää, kuka on todellinen tietäjä! Testaa nyt tietämyksesi. Kokosimme kesävisaan 30 kiperää kysymystä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Seuran kesävisa paljastaa, oletko porukan Uuno vai tietäjien aatelia. Testaa tietämyksesi ja selviää, kuka on oikeasti tietäjä.

Seuran kesävisa viihdyttää ja selvittää, kuka on todellinen tietäjä! Testaa nyt tietämyksesi. Kokosimme kesävisaan 30 kiperää kysymystä.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Perinteiseen juhannukseen kuuluvat kokko, sauna ja uudet perunat. Pitäkää juhannuksen yöttömänä yönä tai aurinkoisen aamun ilona pieni kesävisa.

Mikä on Suomen yleisin tien nimi, jota esiintyy peräti 227 kappaletta? Entä mikä on pääministeri Sanna Marinin toinen nimi?

Seuran kesävisasta löytyy haastetta ja yleistietokilpailussa on luvassa 30 enemmän ja vähemmän vaikeaa kysymystä. Kysymyksissä voit loistaa urheilutietämyksellä, kuluneen vuoden uutistapahtumien tarkalla muistamisella tai ihan puhtaalla tuurilla.

 

© Hanna Maunuksela / SKOY

Ehkäpä parhaiten suoriutuneen pelaajan ei tarvitse pestä perunoita? Tulokset visan lopussa!

Tietovisat sopivat erilaisina versioina hyvin myöskin mökkiolympialaisiin tai muuksi seurapeliksi. Klassisessa Trivial Pursuitissa on toki enemmän kysymyksiä, mutta ainakaan tätä visaa ei ole koottu vuonna 1986…

Lue myös: Muistatko vielä, mikä oli Dingon vuonna 1986 ilmestyneen kolmannen albumin nimi? Testaa tietämyksesi Seuran nostalgiavisassa!

Lue myös: Tee Seuran supervaikea seksitesti! Oletko Donna Domina vai peräkammarin poika – uskallatko ottaa selvää?

X