Testi: Tunnetko kuninkaalliset ja hovien historian? Tämä tietovisa paljastaa, oletko knoppitietojen aito kruunupää

Jaa artikkeliLähetä vinkki
tunnetko kuninkaalliset
Ruotsin hovissa on ensi vuonna aihetta juhlaan. Arvaisitko, miksi? Kuvassa kruununprinsessa Victoria, kuningatar Silvia ja kuningas Kaarle Kustaa Nobel-eleganssissaan. © OTAVAMEDIA ARKISTO
Seuran kuninkaallisessa tietovisassa pääset testaamaan, mitä tiedät Euroopan hovien elämästä ja historiasta.

Testaa, tunnetko Euroopan kuninkaalliset ja heidän elämänsä paremmin kuin omat sukulaisesi! Tietotasosi selvität nyt helposti tässä kuninkaallisessa visassa.

Kokosimme Seuran kuninkaallistestiin 10 kysymystä. Näiden avulla selviää, kuinka hyvin olet kartalla Euroopan tunnettujen ja kohuttujen hovien käänteistä sekä vaiherikkaasta historiasta.

Ehkä testistä tarttuu mieleen myös kiinnostavia knoppitietoja. Tietovisan selvitettyäsi tiedät esimerkiksi sen, mikä kukka kuuluu olennaisena osana brittikuninkaallisten hääkimppuun tai mitä tarkoitetaan operaatio London Bridgellä. Ja mitä tapahtuikaan Belgian hovissa vuonna 2020, kun kuningasperhe koki muodonmuutoksen?

Tunnetko kuninkaalliset? Onnea testiin!

Ruotsin Carl Philip ja Sofia esittelevät vauvaansa.

Klikkaa vauvavisaan, tunnetko kuninkaallisten vauvat? © iStock

Lue myös: Tee vauvatesti – Tunnistatko kuninkaalliset suloisista vauvakuvista? Samalla myös selvität, oletko ehta rojalisti vai sittenkin pelkkä hovinarri

Lue myös: Kuninkaallista elämää -blogi seuraa hovien arkea

X