Horoskooppi: Kauris 22.12.–19.1

Kauris on luonteeltaan ystävällinen ja dynaaminen. Se tasapainoilee taitavasti unelmien ja arjen välillä. Lue Kauriin luonneanalyysi!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kauris on luonteeltaan taitava tasapainoilija arjen hallinnan ja unelmoinnin välilllä.

Kauris on luonteeltaan ystävällinen ja dynaaminen. Se tasapainoilee taitavasti unelmien ja arjen välillä. Lue Kauriin luonneanalyysi!
(Päivitetty: )
Teksti:
Seuran toimitus

Kauriin syntymäaika on monissa kulttuureissa yhtä juhlaa! Kylmyydestä huolimatta aikaan kuuluvat useimmiten niin joulun pyhät kuin vuodenvaihdekin. Juhlallisuuden läsnäolo kauriin syntymässä voikin liittyä siihen, miksi hän on niin nuorekas, leikkisä, iloinen ja huumorintajuinen.

Kauriin persoona on kuin ihanat juhlat. Hän on aina pilke silmäkulmassa.

Kauriin hallitseva planeetta on Saturnus. Saturnus tunnetaan tehtävien, vastuun ja ajan planeettana. Hyväntuulisesta ja juhlallisesta persoonastaan huolimatta kauris on siis myös vastuullinen ja hoitaa aina sen mikä hänelle kuuluu, sekä auttaa epäitsekkäästi muita.

Kauriit ovat tunnettuja ahkeruudesta, visiosta, johtajuudesta ja suunnannäyttäjyydestä.

Itsevarma Kauris arvostaa rauhaa ja vapautta

Vahvuudet: Itsevarmuus, motivoituneisuus, idearikkaus, huumorintaju, näkemykset

Heikkoudet: Saattaa vaikuttaa ylimieliseltä, hermostuessaan saattaa hermostua vähän liikaakin, pää liian pilvissä

Kiinnostuksenkohteet: Puutarha, lukeminen, luonto, maalaukset, ihmiset

Inhokit: Suuret juhlat ja meluisat paikat, suurkaupungin vilinä, määräily

Millainen Kauris on horoskooppimerkkinä?

Kauriit ovat ystävällisiä, dynaamisia ja hyväntuulisia yksilöitä, jotka tasapainoilevat taitavasti unelmien ja vision, sekä arjen ja vastuiden kanssa.

Kauris hoitaa nimittäin hänelle kuuluvat tehtävät kotona, eikä välttele hänelle kuuluvaa vastuuta esimerkiksi kotitöissä, pihanhoidossa tai taloudenpidossa. Synkimmänkään arjen tai Suomen talven keskellä kauris ei välttämättä masennu kuten muut, sillä hänellä on aina uusia unelmia, jotka pitävät hänen päänsä sopivasti juuri niin pilvessä, ettei hän muista kuinka pimeää on.

Tämä taivaanrannan maalailija voi toisaalta juuri samasta syystä olla myös hajamielinen ja omissa maailmoissaan, eikä välttämättä esimerkiksi huomaa keskeyttää mieluisaa kirjaa tai puutarhahommaansa, kun kutsut häntä.

Kauris on valikoiva siitä kenet he päästävät elämäänsä, mutta he ovat uskomattoman ystävällisiä läheisilleen ja ylpeitä rehellisyydestään ja uskollisuudestaan. Jos kauris ei ole kanssasi samaa mieltä, hän kyllä kertoo sen sinulle ja ihmettelee.

Kauriit voivat olla ammatiltaan esimerkiksi kirjailijoita, arkkitehtejä, maalareita, opettajia, pappeja, lakimiehiä tai insinöörejä. Monet tunnetut kauriit ovat menestyneitä työssään, kuten presidentti Tarja Halonen, elokuvaohjaaja Dome Karukoski ja kirjailija Sofi Oksanen.

Kaurisnainen & luonne

Kaurisnainen on uraorientoitunut visionääri, jota kuvastaa ketterä ja älykäs eläin – kauris. Tämä kenties juuri siksi, että heidän kunnianhimonsa voi viedä heidät tarkasti koordinoiduin askelin vaikka ylös vuorille tai hankalakulkuisen metsän läpi.

Kaurisnainen on usein perheen tai työyhteisön kallio. Heillä on halu ja kyky johtaa huushollia, sekä valmis visio tehdä se. Kaurisnaiset ovat todella ystävällisiä ja hauskoja eivätkä he johtajapersoonallisuudestaan huolimatta aja muiden yli, vaan enemmänkin rikastuttavat ja valaisevat yhteisöä.

Kaurisnainen ihastuttaa omaperäisille ajatuksillaan ja elegantilla pukeutumisellaan.

Kauris-mies & luonne

Kaurismies on ahkera ja taiteellinen. Hän pitää huolta ystävistään ja perheestään, mutta ei anna vastuun ja aikuiselämän lannistaa liikaa. He pysyvät aina motivoituneina elämässään ja haluavat liikkua eteenpäin tavoitteissaan esimerkiksi urheilijana, taiteilijana tai työntekijänä.

Kaurismies on lojaali läheisilleen, muistuttaa heitä elämän hyvistä puolista surun ja masennuksen hetkellä sekä ilahduttaa heitä luovilla tuotoksillaan. Esimerkiksi hyvällä ruoalla, kauniilla kortilla, tai itse poimitulla kukkakimpulla.

Kauris ja rakkaus

Rakastuessaan kauris loistaa ja jopa nauttii suhteiden vaikeista osista. He ovat nimittäin mielellään mukana yhteisellä pitkällä matkalla ajan ja tietävät, että parhaissa suhteissa on myrskyjä. Kauriin rakkaus on realistista, eikä heillä ole ruusuista näkemystä romanssista.

Kauriit ovat ekspansiivisia ja anteliaita rakkaudessa, ja rakastavat viiniä ja ruokailua. He rakastavat varhaisten seurustelujen muodollisuuksia ja saattavat olla melko tiukkoja romanssin ”sääntöjen” noudattamisessa – vaikka nuo säännöt olisivat keksitty. Tyypillisesti he voivat noudattaa sukupuolinormeja seurustelussa odottaen miehen soittavan ensin ja miehen maksavan ensimmäisillä treffeillä, mutta Kauris ei ole tiukka ja on aina valmis harkitsemaan toista tietä tai muuta tapaa.

Kauris viihtyy rutiineissa, ja he saattavat rakastaa olla kotona viikonloppuisin peiton alla, vain heidän ja heidän rakastajansa kanssa.

Kenestä kumppani? Nämä horoskooppimerkit sopivat parhaiten yhteen Kauriin kanssa:

Neitsyt: Neitsyt ja kauris muodostavat erään harmonisimmista pareista horoskooppikartalla. Rinnakkain nämä merkit pitävät huolta rakkaistaan ja muodostavat lämpimän ja tasapainoisen pariskunnan ja kodin.

Kalat: Vastakohdat viehättävät! Siinä missä kauris on näistä kahdesta vähän arkisempi ja kalat haaveilevampi, he löytävät yhteyden idearikkaasta elämäntyylistä. Heidän vastakkaiset vahvuutensa voivat tehdä heistä kuin puuttuvat palaset toisilleen.

Kauris: Mikä olisi parempi kuin visionäärikauris? No kaksi sellaista! Tämä pari muuttaa maailmaa ja ymmärtää toisiaan paremmin kuin muut merkit. Kunnianhimoinen voimapari saavuttaa parhaassa tapauksessa yhteistä varallisuuttakin, josta voi seurata toisen hemmottelua ja yhteinen hulppea unelmakoti.

Tiesitkö, että Walesin prinsessa Catherine on kauris?

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi sisältää eläinmerkit syntymävuoden mukaan – Näin selvität omasi! Tällainen on luonteesi, rakkauselämä sekä onnennumerot

Kauris-lapsi & luonne

Kaksplus.fi:n lapsihoroskoopin mukaan kauris on tunnollinen suorittaja, ja vanha sielu jo syntyessään:

”Kypsä, tunnollinen ja käytännöllinen kaurislapsi ei innostu muiden lasten tapaan peleistä ja leikeistä. Hän on järjestelmällinen ja määrätietoinen pieni perfektionisti. Rutiinit sujuvat siksi helposti kaurislapsen kanssa.”

Lue Kaksplus.fi:stä myös kauriin äitihoroskooppi!

Lue myös: Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Lue täältä Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock

Lähteet: Allure.com, Times of india, yahoo.com/life, cosmopolitan.com, Astroyogi, horoscope.com

Kauriin faktoja ja onnenelementtejä

Päivämäärät: 22.12-19.1

Luonne: Johtava

Hallitseva planeetta: Saturnus

Hallitseva elementti: maa

Onnenpäivä: Lauantai

Onnenumerot: 8,9

Väri: Harmaa, musta

Onnenkivet: Hematiitti, savukvartsi

Kehonosa: Polvet, sääret

Hallitseva energia: Feminiinen

Eläin: Vuohi, kauris

Kukat ja kasvit: Neilikka, krysanteemi

Ruoat: Peruna, pinaatti, ohra, juurekset

Kuuluisia kauriita:

Vesa-Matti Loiri, Lenita Airisto, Tarja Halonen, Isac Elliot, Chisu, Anne Berner

Muhammad Ali, Orlando Bloom, Kate Bosworth, David Bowie, Nicolas Cage, Jim Carrey, Kevin Costner, Patrick Dempsey, Marlene Dietrich, Ava Gardner, Mel Gibson, Cary Grant, Anthony Hopkins, Howard Hughes, Janis Joplin, Diane Keaton, Johannes Kepler, Jude Law, Annie Lennox, Jared Leto, Marilyn Manson, Ricky Martin, Henri Matisse, Sienna Miller, Kate Moss, Isaac Newton, Vanessa Paradis, Dolly Parton, Elvis Presley, David Lynch, Brad Pitt
X