Seuran supersuosittu vuosihoroskooppi 2020 – Uusi vuosi ja uudet kujeet!

Uusi vuosi tuo taas mukanaan niin haasteita kuin onnistumisiakin. Lue, millaisia kohtalon käänteitä tähtimerkillesi on odotettavissa ensi vuonna.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Mitä Seuran vuosihoroskooppi lupaa vuodelle 2020?

Uusi vuosi tuo taas mukanaan niin haasteita kuin onnistumisiakin. Lue, millaisia kohtalon käänteitä tähtimerkillesi on odotettavissa ensi vuonna.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran vuosihoroskooppi 2020 – lue, mitä tähdet lupaavat sinun tähtimerkillesi työn, rahan ja rakkauden saralla.

Oinas (21.3.–19.4.)

Työ: Jos haaveilet noususta vihreämmälle oksalle, se vaatii kovaa puurtamista. Muuten luvassa on tasaista menoa. Tiedät, mitä osaat ja suoriudut töistäsi rutiinilla. Stressiä suurempi riski taitaa olla kyllästyminen.

Raha: Lompakostasi löytyy kahisevaa ja tililtäsi katetta, joten et joudu venyttämään penniä tai hermoilemaan rahojen riittämistä. Voit sen sijaan suoda itsellesi jotain ylimääräistä tai koettaa panna rahan poikimaan.

Rakkaus: Vakiintuneiden suhteet ovat vakaalla pohjalla, ja ainoa, mikä niitä voi horjuttaa, on oma impulsiivisuutesi, joten varo hätiköintiä. Sinkuilla on nyt hyvä mahdollisuus löytää kumppani aivan yllättävältä taholta.

Härkä (20.4. – 20.5.)

Työ: Odotettavissa on muutoksia, jotka voivat johtua yhtä hyvin ulkoisista kuin sisäisistäkin syistä. Vastaavasti olet tavallista joustavampi ja valmis uusille tuulille, joten osaat suhtautua muutoksiin avoimen uteliaasti.

Raha: Varsinkin alkuvuosi näyttää osaltasi hyvältä, ja eteesi voi osua jokunen pieni onnenpotkukin. Käytät rahaa taitavasti ja osaat kasvattaa pääomaasi. Loppuvuodesta on syytä varautua yllättäviin menoihin.

Rakkaus: Mikäli olet elänyt liikaa toisten odotusten mukaan, sille on nyt tulossa loppu. Oma identiteettisi vahvistuu, ja sen myötä osaat nimetä tarkemmin, mitä oikeasti haluat, ja uskallat tehdä radikaalejakin muutoksia.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Työ: Suhtaudut töihisi aiempaa suuremmalla vakavuudella ja olet valmis sekä työskentelemään pitkäjänteisesti että näkemään ylimääräistä vaivaa luodaksesi kestävän pohjan tulevaisuudelle. Jätä tilaa myös onnekkaille sattumille.

Raha: Varsinkin vuoden puoliväliin asti sinulla onnea raha-asioissa, mutta oman vaurautesi kasvattamisen sijaan sinua motivoivat enemmän oikeudenmukaisuus ja yhteinen hyvinvointi. Hyväntekeväisyys voisi olla juttusi.

Rakkaus: Pyörryttävien romanssien mahdollisuus on suuri varsinkin keväällä, mutta ne saattavat jäädä kestoltaan lyhyiksi. Pieni varovaisuus kannattaa etenkin suhteissa, jotka tuntuvat liian satumaisilta ollakseen totta.

Rapu (21.6.–22.7.)

Työ: Sinulla on hyvät mahdollisuudet astua jättiharppaus eteenpäin urallasi. Luvassa voi olla ylennys tai suoranainen läpimurto. Ainakin tunnet vahvaa tekemisen iloa ja uskallat näyttää osaamistasi aiempaa rohkeammin.

Raha: Taloustilanteesi on vakaa, mutta mikäli haluat tehdä isompia investointeja, suotuisin aika niille on loppukesästä ja alkusyksystä, jolloin onnistut kuin ihmeen kaupalla olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Rakkaus: Etsit suhteissasi nyt syvällisempää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Vakiintuneilla suhde joutuu puntariin ja joko syvenee entisestään tai saattaa ajautua kriisiin. Sinkut voivat hyvinkin löytää sielunkumppaninsa.

Leijona (23.7.–22.8.)

Työ: Luvassa on haasteita, ja mikäli ne eivät ole itse asettamiasi, stressi voi saada sinut tekemään nopeita ja uskaliaitakin siirtoja. Vaikka ratkaisusi voivat hämmästyttää muita, tiedät itse olevasi oikealla tiellä.

Raha: Vuosi ei ole paras mahdollinen, mikäli odotat tilipussisi tai pankkitilisi paisuvan, mutta jos pystyt tyytymään kohtuuteen ja osaat olla kiitollinen siitä, mitä sinulla jo on, vältyt tuntemasta tyytymättömyyttä.

Rakkaus: Suhde itseesi peilautuu muihin ihmissuhteisiisi, joten mikäli ne eivät ole toivomallasi tolalla, kannattaa katse suunnata sisäänpäin. Kun olet tasapainossa itsesi kanssa, uhkut vastaansanomatonta vetovoimaa.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Työ: Reagoit nopeasti, jos alat tuntea tyytymättömyyttä vallitsevia olosuhteita kohtaan ja voit tehdä radikaalejakin muutoksia ilman suurempia kipuiluja. Alkusyksystä vauhtisi ja itsevarmuutesi kasvavat entisestään.

Raha: Olet tavallista huolettomampi kaikilla elämäsi osa-alueilla ja käytät myös rahaa aiempaa vapautuneemmin. Raaskit satsata kohteisiin, jotka lisäävät elämänlaatuasi ja tuottavat sinulle huvia tai mielihyvää.

Rakkaus: Ilmaiset toiveitasi rohkeammin kuin mihin lähipiirisi on tottunut. Alkuhämmennyksen jälkeen huomaatte, että suhde on saanut uusia ulottuvuuksia ja syventynyt entisestään. Uudet tuttavuudet rikastuttavat elämääsi.

Vaaka (23.9.–23. 10.)

Työ: Siinä missä alkuvuosi tarjoilee loistavia tilaisuuksia kuin liukuhihnalta, loppuvuosi on pitkäjänteisen puurtamisen ja näyttöjen antamisen aikaa. Valitse, mihin haluat tosissasi panostaa äläkä ahnehdi liikaa.

Raha: Sinulla on mahdollisuuksia kasvattaa tienestejäsi, mutta tuhlailusi tuntuu kasvavan samassa suhteessa, joten säästöön ei jää paljoakaan. Pihiksi ei pidä heittäytyä, mutta kulutustottumuksia kannattanee miettiä.

Rakkaus: Läheiset ihmissuhteesi joutuvat varsinkin vuoden alkupuoliskolla suurennuslasin alle, ja niissä saattaa tapahtua lähentymisiä, etääntymisiä ja roolien muutoksia. Loppuvuosi tarjoaa runsain mitoin romantiikkaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Työ: Sinusta saattaa tuntua siltä kuin ylläsi häälyisi jatkuva muutoksen uhka ja asemasi horjuisi. Pyri suhtautumaan asioihin avoimesti ja joustavasti. Muutoksia tulee, mutta moni niistä on parempi kuin osaat toivoakaan.

Raha: Sinulla tuntuu olevan nyt sekä vainu kohdallaan että onni puolellasi, sillä onnistut tekemään todella hyviä sijoituksia tai kauppoja. Nauti hyvästä onnestasi, mutta vältä silti liian suurien riskien ottamista.

Rakkaus: Alkuvuodesta ihmissuhteita leimaa kepeys ja helppous, mutta vuoden puolivälin jälkeen saatat joutua toteamaan, että jokin ihmissuhteesi on ajautumassa kriisiin tai että muiden suhtautuminen sinuun on muuttunut.

Jousimies (23.11.– 21.12.)

Työ: Jos alkuvuosi näyttääkin siltä, että pitelet niin monia lankoja käsissäsi, että ne ovat vaarassa sotkeutua, loppuvuosi osoittaa, että olet tiennyt, mitä teet ja näet langoista muodostuneen valmiin upean kuvion.

Raha: Taloustilanteeseesi vaikuttaa nyt sattuma enemmän kuin tarkka laskelmointi. Varo yltiöpäisyyttä rahaan liittyvissä asioissa ja anna isompien hankintojen odottaa, kunnes olet varma, että sinulla on niihin varaa.

Rakkaus: Tunnet aiempaa suurempaa vastuuta läheisistäsi ja suhtaudut heihin kärsivällisemmin ja kunnioittavammin, mikä puolestaan kasvattaa luottamusta ja yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Loppuvuosi on romantiikan juhlaa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Työ: Sinulla on paitsi halu menestyä myös siihen tarvittavaa energiaa ja päättäväisyyttä, joten mikäli tiellesi jokunen este ilmaantuisikin, pusket kyllä sen läpi. Ei epäilystäkään, ettetkö saavuttaisi nyt suuria.

Raha: Vuosi sujuu taloudellisessa mielessä varsin vakaana, etkä tunne halua hötkyillä mihinkään suuntaan. Vuoden lopulla osaksesi koituu kuitenkin jokin odottamaton onnenpotku tai tilaisuus, johon kannattaa tarttua.

Rakkaus: Vuoden alku kevääseen asti on kohdallasi korostuneen aktiivista ja intohimoista aikaa. Suhteita voi syntyä tai katketa nopeassa tahdissa. Sen jälkeen meno rauhoittuu ja suhteet käyvät kevyemmiksi ja rennommiksi.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Työ: Alkuvuosi on hyvin innovatiivista ja hektistä aikaa, jolloin alulle panemasi projektit saavat lentävän lähdön. Vuoden puolivälin tienoilla aiemmat ponnistelusi nousevat keskiöön, ja pääset korjaamaan niiden satoa.

Raha: Et voi ennakoida vuoden tuloja ja menoja kovinkaan tarkasti, sillä ne tuntuvat olevan jatkuvassa muutoksessa. Pyri ylläpitämään luottavaista ja optimistista mieltä, sillä luvassa on muutama kunnon onnenpotku.

Rakkaus: Kaipaat henkilökohtaista tilaa, ja jos muut eivät ole sitä halukkaita sinulle antamaan, luvassa on takuulla kahnauksia. Jotta suhteella olisi edellytykset kukoistaa, sinun on voitava ilmaista itseäsi vapaasti.

Kalat (19.2.–20.3.)

Työ: Mitä paremmin olet sinut sekä vahvuuksiesi että puutteidesi kanssa, sitä varmemmin menestyt hankkeissasi. Kun suuntaat kohti itsellesi mieluisia ja motivoivia tavoitteita, löydät itsestäsi aivan uusia voimavaroja.

Raha: Varsinkin alkuvuosi on taloudellisessa mielessä suopea. Onnistut tekemään joko hyvän investoinnin tai muun kannattavaksi osoittautuvan diilin. Pysy silti skarppina neuvotteluissa ja lue pienellä painettu.

Rakkaus: Suhtaudut suojelevasti rakkaimpiisi, mutta olet valmis tekemään elämässäsi tilaa uusillekin ihmisille. Jännittävä uusi tuttavuus saa sinut ajattelemaan asioista tuoreella tavalla. Kevät on tunteiden palon aikaa.

Lue myös: Seuran viikkohoroskooppi

Lue myös: Annan kuukausihoroskooppi

X