Seuran horoskooppi 21.12.-3.1. – Hyvää syntymäpäivää, Pirkko Mannola!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pirkko Mannola viettää 84-vuotissyntymäpäiväänsä 27. joulukuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Pirkko Mannola syntyi 27. joulukuuta vuonna 1938. Onnea Pirkko ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Pirkko Mannola viettää 84-vuotissyntymäpäiväänsä 27. joulukuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista merkkipäivää laulaja, näyttelijä ja Miss Suomi Pirkko Mannola!

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tavallista itsevarmempi, mikä näkyy olemuksessasi ja esiintymisessäsi ja tekee sinusta hyvin mielenkiintoisen muiden silmissä. Uskallat tehdä itsesi näköisiä päätöksiä ja muovata elämästäsi sellaista kuin aidosti haluat. Se ei tee hallaa tärkeimmille ihmissuhteillesi vaan itse asiassa lähentää välejänne.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Joulukuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi joulukuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä joulukuussa on luvassa. © iStock

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Yleensä olet melko huoleton rahan suhteen, mutta nyt voit löytää itsestäsi tarkemman ja säästeliäämmän puolen. Ehkä haluat varautua yllättäviin tilanteisiin tai säästää jotain isoa unelmaasi varten. Huomiosi kääntyy helposti sisäänpäin, ja haudottuasi aikasi jotain ideaa saatat yllättää sekä itsesi että muut.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Saatat nyt nähdä itsesi uudessa valossa tai roolissa ja kokea kasvaneesi ulos jostain aiemmasta. Mikäli olet joutunut ponnistelemaan laskujen ja rahan riittävyyden kanssa, tilanteeseen on luvassa helpotusta. Ajelehtimisen sijaan nyt on hyvä lyödä lukkoon jokin henkilökohtainen tavoite selkeine aikarajoineen.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jos haluat valmistautua tulevaan, muistele, mitkä asiat olivat pinnalla puolisen vuotta ­sitten. Nyt alkavat nousta uudelleen pintaan asiat, ­joista koitui päänvaivaa, mutta myös sellaiset, jotka saivat sydämesi hypähtämään ilosta. Erona on se, että tällä kertaa olet viisaampi ja kokeneempi ja tiedät, miten toimia.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sytyt tavallista helpommin ja antaudut tunteidesi valtaan niin hyvässä kuin pahassa. Annat monen kuulla kunniansa, ja väleihin voi tulla säröjä. Toisaalta olet aloitteellinen ja uskallat ilmaista lämpimät tunteesi avoimesti ja estottomasti. Tunnekylläinen ja vaihteleva jakso, josta toipuminen voi viedä hetken.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Verkostoituminen ja yhteistyö ovat jakson parasta antia. Myös läheisimmät ihmissuhteesi ovat harmonisia, mikä tuo elämääsi turvaa ja vakautta silloin, kun muut elämäsi osa-alueet kohtaavat haasteita tai muutoksia. Jokin pitkäaikainen haave tai projekti saa nyt aivan uutta pontta, ja näet selkeämmin, mitä haluat.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Unohda pikkunäpertely ja suuntaa huomiosi isompiin kokonaisuuksiin. Pohdi, mihin suuntaan haluat alkaa elämääsi viedä. Älä pelkää haaveilla isoistakaan muutoksista tai saavutuksista. Vaikka mitään konkreettista ei vielä hetkeen tapahtuisikaan, nyt on mitä mainioin hetki kylvää siemeniä, jotka itävät aikanaan.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Olet varsinkin fyysisesti hyvin energinen, joten sinun kannattaa tarjota kehollesi riittävästi monipuolista liikuntaa. Se tyynnyttää myös mieltäsi ja auttaa sinua selkeyttämään ajatuksiasi. Jos jämähdät paikallesi, energisyys muuttuu helposti levottomuudeksi ja tekee sinusta päättämättömän ja jopa riidanhaluisen.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Elämässäsi puhaltavat raikkaat tuulet. Otat nyt luovuutesi laajemmin käyttöön ja olet valmis rikkomaan pitkäänkin jatkuneita rutiineja tai traditioita. Löydät kenties itsestäsi aivan uusia puolia, jotka johdattavat sinut uusien kiinnostuksen kohteiden ääreen. Rakkaudessa olet tavallista avoimempi ja leikkisämpi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Olet hyvin empaattinen ja imeydyt helposti mukaan toisten ongelmiin, haaveisiin ja tarinoihin. Siinä ei ole mitään pahaa, mutta nyt on jo korkea aika nostaa oma elämäsi etusijalle ja omistautua sille vähintään yhtä vahvasti kuin teet muidenkin kohdalla. Uskalla muodostaa omia mielipiteitä ja puolustaa niitä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jos olet kokenut vaikeaksi ilmaista itseäsi tai saada sanottavaasi menemään perille, nyt sanallinen arkkusi aukeaa ja kirjallinen ja sanallinen viestintä on erinomaisen täsmällistä ja vivahteikasta. Varo yliarvioimasta energiasi ja aikasi riittävyyttä joulun alla, sillä jos lupaat toistuvasti liikoja, stressiä pukkaa.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Loistat sesongin kekkereiden keskipisteenä ja olet flirttailevainen ja seikkailunhaluinen. ­Samaan aikaan jokin syvälle sisimpääsi hau­taamasi tai sinulta kätketty asia alkaa paljastua kuin verhoa vedettäisiin hitaasti sen edestä. Varaudu sekä hauskanpitoon että merkittäviin oivalluksiin, jotka voivat muuttaa elämääsi.

X