Seuran horoskooppi 27.4.-3.5. – Hyvää syntymäpäivää, Helena Lindgren!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Meikkitaiteilija ja laulaja Helena Lindgren viettää 65-vuotissyntymäpäiväänsä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Helena Lindgren syntyi 2. toukokuuta vuonna 1957. Onnea Helena ja muut merkkipäiviään viettävät!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Meikkitaiteilija ja laulaja Helena Lindgren viettää 65-vuotissyntymäpäiväänsä.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran horoskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi tuo tullessaan tuleviin päiviin ja viikkoon. Iloista merkkipäivää, laulaja ja meikkitaiteilja Helena Lindgren!

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sinusta löytyy pontta ja uskallusta, ja moni asia tai ehdotus, joka olisi saanut sinulta aiemmin täystyrmäyksen, voi nyt päätyä ainakin vakavaan harkintaan. Ihmissuhteet ovat jakson keskiössä, ja varsinkin lojaaliuteen liittyvät kysymykset nousevat tavalla tai toisella esiin. Saatat solmia tärkeän kumppanuuden.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Ideasi soljuvat luovina ja vapaina, etkä ehkä tiedosta, millainen inspiraation lähde olet nyt niille, jotka pääsevät niistä osallisiksi. Olet tavallista tyynempi. Saatat tehdä suuria päätöksiä, mutta toimit niidenkin kohdalla hillitysti ja vähäeleisesti. Jakson merkitys saattaa valjeta sinulle vasta myöhemmin.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Huhtikuu 2022 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi huhtikuu 2022

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä huhtikuussa on luvassa. © iStock

Rapu

(21.6.–22.7.)

Vilkas jakso, jonka painopiste on kommunikaatiossa. Joudut ehkä sovittelijan rooliin tai pukemaan sanoiksi muille epäselviä tilanteita tai asioita. Viestintäsi on tarkkaa, vetoavaa ja vakuuttavaa, joten jos haluat edistää jotain ­hanketta tai asemaasi, nyt se käy erityisen helposti. Jokin matka on mahdollinen.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Menestyt hankkeissa ja asioissa, joissa voit olla täydestä sydämestäsi mukana. Sen sijaan kaikki pitkin hampain tai pelkästä velvollisuudesta tekemäsi menee mönkään tai onnistuu korkeintaan rimaa hipoen. Etsi uusia inspiraation lähteitä. Jokin perheeseen tai muuhun läheiseen liittyvä iloinen yllätys odottaa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Todellinen voimajakso. Karismasi puree, ja sinulla on ilmiömäinen kyky kääntää vaikeudet voitoksesi. Saatat palata jonkin aiemmin hylkäämäsi idean tai projektin pariin ja nähdä heti, mitä parannettavaa siinä on. Ihmissuhteissa roolisi on johtajan. Saat nyt sanella suunnan ja tahdin, ja muut seuraavat kiltisti.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2022 – Arki, raha ja rakkauselämä

Vuosihoroskooppi 2022

Mitä vuosi 2022 tuokaan tullessaan? Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi. © iStock

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Ajaudut lohduttamaan jotakuta sydän- tai muista suruista kärsivää ja teetkin sen hienotunteisesti ja lämpimästi. Itseäsi kohtaan olet huomattavasti ankarampi ja saatat nyt asettaa liiankin kovia tavoitteita. Muista maltti ja kohtuus ja ole realistinen aikarajojen ja käytettävissäsi olevien resurssien suhteen.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Ihmissuhderintamalla on vilkasta. Jossakin suhteessa voi esiintyä jännitteitä tai valtataistelua, tuttava menneisyydestäsi innostuu ehkä ottamaan yhteyttä, tai saatat lähentyä henkilön kanssa, jota et ole aiemmin pitänyt kiinnostavana tai miellyttävänä. Älä lietso turhaa draamaa ja tähtää sopuun ja harmoniaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Auttaessasi jotakuta toista löydät samalla itsestäsi ominaisuuksia tai potentiaalia, joiden olemassaolosta et ole tiennytkään. Tästä voi olla sinulle tulevaisuudessa paljon iloa ja hyötyä. Älä päästä itseäsi nyt vähällä äläkä tuhlaa aikaasi laiskotteluun. Hio taitojasi, kartuta tietojasi ja tähtää korkealle.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2022 – Katso, mitä Tiikerin vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi!

Kiinalainen horoskooppi ja Tiikerin vuosi 2022

Tiikerin vuosi alkaa. Kiinalainen horoskooppi määräytyy syntymävuoden mukaan kiinalaista kuukalenteria noudattaen. © iStock

Kauris

(22.12.–19.1.)

Roolisi jossain yhteisössä muuttuu, ja harteillesi tulee lisää vastuuta. Isommat saappaat sopivat sinulle hyvin, ja nouset pian tilanteen tasalle. Rakkaudessa ja ystävyydessä monet asiat ­muuttuvat itsestäänselvyyksiksi, mutta välillä on silti paikallaan kertoa omille läheisilleen, miten paljon he sinulle merkitsevät.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Rahaan tai omaisuuteen liittyvät asiat nousevat ajankohtaisiksi. Huomaat ehkä ajattelusi niiden suhteen muuttuneen ja olevasi valmis muutoksiin, jotka eivät ennen olisi tulleet kuuloonkaan. Saat kiitosta jostain tekemästäsi työstä, ja se poikii sinulle jatkossa lisää tilaisuuksia päästä esittelemään kykyjäsi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Jakso suosii erityisesti ihmissuhteita ja niihin ­liittyviä sitoumuksia. Mikäli etsit uutta ­kumppania johonkin hankkeeseen, nyt saattaa tärpätä. Myös romanttiset suhteet ovat ­myötätuulessa. Orastava romanssi voi muuttua astetta vakavammaksi. Ystävyyssuhteissa esiin nousevat vahva luottamus ja vankkumaton tuki.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Aistit tavallista herkemmin toisten tunnetiloja ja motiiveja. Osaat lohduttaa ja rohkaista tuen tarpeessa olevia, ja toisaalta sinua on nyt turha yrittää huiputtaa. Sovella tarkkanäköisyyttäsi myös itseesi. Osaat tehdä viisaita päätöksiä ja uskallat kokeilla asioita, jotka ovat mukavuus­alueesi ulkopuolella.

 

X