Seuran viikkohoroskooppi 11.11.-17.11. – Hyvää syntymäpäivää, Aki Palsanmäki!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki viettää 52-vuotissyntymäpäiväänsä 15. marraskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki syntyi 15.11.1969. Kuvassa puolisonsa Helin kanssa Kultainen Venla -gaalassa.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki viettää 52-vuotissyntymäpäiväänsä 15. marraskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi paljastaa, mitä sinunkin tähtimerkkisi viikko tuo tullessaan. Iloista juhlapäivää, Aki Palsanmäki!

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Kihiset energiaa, joka etsii kanavaa purkautua. Jos päätät suunnata sen ihmissuhteisiisi, voit olla varma siitä, että saat kaipaamaasi huomiota. Osaat halutessasi olla vastustamaton kumppani, joten jos tähtäät romantiikkaan, menestys on taattu. Toki moisella latauksella saa aikaan suuria muillakin rintamilla.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Älä pidä asioita itselläsi vaan jaa ne muiden kanssa niin huomaat, miten ne asettuvat oikeisiin mittasuhteisiinsa. Muut puolestaan hyötyvät kokemuksistasi, joten kaikki voittavat. Saat osaksesi paljon huomiota ja kohteliaisuuksia. Jos olet suunnitellut tekeväsi jonkin siirron ihmissuhteessa, nyt on hyvä hetki.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Marraskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi marraskuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä marraskuussa on luvassa. © iStock

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jakso suosii etenkin seuraelämää, uusiin ihmisiin tutustumista ja hankintoja. Osaat erottaa jyvät akanoista ja tunnut tekevän vain oikeita päätöksiä. Myös raha-asiasi ovat myötätuulessa. Saat ehkä hieman ylimääräistä tai keksit keinon ansaita lisää. Hyvä onni ei jatku ikuisesti, joten tao, kun rauta on kuumaa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Älä antaudu painostettavaksi tai tee päätöksiä, joihin et koe olevasi valmis. Sinua yritetään ehkä hoputtaa tai manipuloida, mutta kun pysyt lujana ja pidät puolesi, yritykset jäävät yrityksiksi. Nyt ei pidä yrittää saavuttaa suosiota suostumalla mihin tahansa ehdotuksiin. Ole tarkka ja käytä omaa harkintaasi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Onni voi suosia sekä rahassa että rakkaudessa. Jos olet hautonut romanttisia aikeita jonkun suhteen, nyt on oikea hetki toimia. Vakiintuneiden suhde kukoistaa, mutta siihenkin voi puhaltaa lisää roihua keksimällä jotain uutta ja piristävää. Mikäli olet suunnitellut jotain isompaa hankintaa. aika alkaa olla kypsä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Et kaipaa konflikteja tai valtataisteluita, joten annat nyt tavallista helpommin periksi kiistatilanteissa. Se on hyvä niin kauan kuin se auttaa sinua pitämään mielialasi korkealla ja rentona, mutta aidosti tärkeiden asioiden puolesta kannattaa taistella, vaikka se ei juuri sillä hetkellä huvittaisikaan.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Saatat potea epävarmuutta, mutta älä anna sen estää sinua tavoittelemasta sitä, mitä haluat. Oikeaan suuntaan kuljettaessakin meno voi välillä takkuilla. Älä anna pikkuharmien lannistaa. Keskity välillä asioihin, joista ei ehkä ole hyötyä mutta sitäkin enemmän iloa. Aina ei tarvitse ponnistella otsa rypyssä.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Kaipaat romanttista nostetta tai muunlaista jännitystä piristämään elämääsi. Suhtaudu tarpeeseen vakavasti ja järjestä aikaa hauskanpidolle. Älä silti etsi mitä tahansa jännitystä vaan säilytä tietty taso. Saatat olla nyt hieman höynäytettävissä, jos jotain ehdotetaan sinulle riittävän simaisin sanankääntein.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Mielikuvituksesi virtaa vuolaana ja yllyttää sinua unelmoimaan yhä rohkeammin. Se saa elämän maistumaan, mutta jos hajotat energiaasi liikaa tai haalit turhan monta projektia toteutettavaksi, kaikki voi levitä käsiin. Valitse tarkkaan, mihin haluat panostaa. Silloin onnistumisen mahdollisuudet ovat loistavat.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Käyt melkoisilla kierroksilla ja olet taipuvainen toimimaan ennen kuin olet ajatellut asiat loppuun asti. Arvata saattaa, että ongelmia seuraa. Yritä minimoida vahingot pidättäytymällä tekemästä mitään isoja päätöksiä tai alle­kirjoittamasta sopimuksia, kunnes ajatuksesi ja tekosi kulkevat jälleen harmoniassa.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Jakso suosii seuraelämää. Olet tavallista aistikkaampi ja annat arvoa romanttisille eleille. Myös estetiikantajusi on huipussaan. Nyt onkin hyvä hetki uudistaa vaatekertaa tai kodin sisustusta. Taiteellinen ja luova puolesi kukoistavat, mutta tiukan paikan tullen järkesi leikkaa tuttuun tapaan kuin partaveitsi.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elämäsi on laajenemassa. Saattaa olla, että kiinnostut jostain uudesta asiasta tai solmit ­kiinnostavia tuttavuuksia. Ehkä matkustat jonnekin tai muutat isompaan asuntoon. Toki laajeneminen voi tarkoittaa myös perheen­lisäystä tai rikastumista. Tuli se missä muodossa hyvänsä, toivota se avosylin terve­tulleeksi.

Lue myös: Heli ja Aki Palsanmäki vinkaavat, miten kotien ja mökkien aarteet löytyvät – Näin voit lyödä tavaroilla rahoiksi!

X