Seuran viikkohoroskooppi 14.2.–20.2. – Paljon onnea, Sara Melleri!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sara Melleri viettää 38-vuotissyntymäpäiväänsä 14. helmikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Sara Melleri ja muut päivänsankarit!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Sara Melleri viettää 38-vuotissyntymäpäiväänsä 14. helmikuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää näyttelijä Sara Melleri!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet nyt kuin luonnonvoima. Mielesi suoltaa toinen toistaan rohkeampia ja villimpiä ideoita, ja sinulla on sekä huimapäisyyttä että energiaa lähteä myös toteuttamaan niitä. Sille, joka koettaa asettua tiellesi poikkiteloin, on luvassa kuumat paikat. Jakson lopulla pahin vimma helpottaa, ja elämääsi tulee lisää harmoniaa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakso on rajojen ja tavoitteiden asettamisen aikaa. Et enää salli muiden käyttää aikaasi ja energiaasi hyödykseen. Nyt haluat ottaa vallan takaisin itsellesi. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ajaisit jatkossa ainoastaan omaa etuasi. Tahdot vain tehdä itsellesikin selväksi, minkälaisiin asioihin aiot nyt satsata.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

Oinas (21.3.–19.4.)

Sinun kannattaa tarkkailla jaksamistasi ja harjoitella keinoja, joilla voit säädellä sitä. Toiset ihmiset ovat nyt erityisen tärkeitä hankkeittesi onnistumisen kannalta, mutta tiivis yhteistyö voi myös nakertaa voimavarojasi. Varaa riittävästi aikaa palautumiseen ponnistuksista. Sinulla on paljon pohdittavaa.

Härkä (20.4.–20.5.)

Ilmassa on lämpöä ja lempeä. Sekä ystävyys että romanttinen rakkaus kukoistavat. Se ei olekaan ihme, sillä olet hyvin omistautunut läheisillesi ja tavallista avoimempi ilmaisemaan tunteitasi ja ajatuksiasi. Koska panostat itse niin paljon suhteisiisi, toivot kumppanisikin huomioivan sinua. Sano toiveesi ääneen.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Saatat yllätykseksesi huomata, että mieltymyksesi ovat muuttuneet. Innostut nyt jostain sellaisesta, joka ei ole aiemmin vetänyt sinua puoleensa. Näet ehkä elämäsi uusin silmin ja saatat kyseenalaistaa aikaisempia valintojasi. Ajattelusi on luovaa ja lennokasta ja saattaa poikia idean, jota haluat lähteä seuraamaan.

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet nyt tavallistakin tunteellisempi ja koet asiat ja tapahtumat erittäin syvästi. Jokin kohtaaminen saattaa suorastaan järisyttää maailmaasi. Asiat ja henkilöt, jotka saavat sinut syttymään, voivat nyt valloittaa suuren osan elämästäsi ja saada sinut jopa muuttamaan elämäsi suuntaa. Voit kuitenkin luottaa intuitioosi.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet hyvin intensiivinen, ja jos innostut jostakin tai jostakusta, haluat saada selville kaiken mahdollisen kiinnostuksesi kohteesta. Vaikka osaat arvostaa ulkoisia asioita, olet kaukana pinnallisesta. Vaadit sisältöä niin ihmissuhteiltasi kuin työltäsi ja harrastuksiltasikin. Olet halukas kehittämään itseäsi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Maltat panostaa itsestäsi huolehtimiseen, ja sen vaikutukset näkyvät ja tuntuvat niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Itsetuntemuksesi lisääntyy, ja tiedät, mitkä asiat tekevät sinulle hyvää ja mitä taas kannattaa välttää. Olet aiempaa tarkempi sen suhteen, keitä päästät lähellesi. Aidot kumppanuudet kukoistavat.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Vaikka osaat olla hulvaton flirttailija sille päälle sattuessasi, nyt vakavampi puolesi pyrkii esiin. Pelkkä hurmaaminen tai hurmaantuminen eivät riitä. Tahdot tulla aidosti kohdatuksi ja ymmärretyksi ja haluat, että myös kumppanisi paljastaa sisimpänsä. Oikean henkilön kanssa saattaa kolahtaa kunnolla.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä hankkeissasi, mutta se edellyttää sitä, että suostut irrottamaan ohjista ja menemään virran mukana. Se voi olla vaikeaa ja tuntua siltä kuin heittäisit pyyhkeen kehään tai antautuisit muiden armoille, mutta jakson paras anti lymyää yllätyksissä, joita ei voi ennakoida.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Suuntaat huomiosi omista asioistasi muihin. Vahvuutesi on nyt siinä, ettet siedä epäreiluutta ja uskallat puuttua havaitsemiisi epäkohtiin. Olet vankkumaton ja vakuuttava äänitorvi jollekulle sellaiselle, jonka rahkeet tai voimat eivät riitä puolustamaan itseään ja oikeuksiaan. Sinulla piisaa virtaa ja vimmaa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Rahaa koskevat asiat ovat kuuma peruna ja voivat aiheuttaa jännitteitä ja kiistoja. Itse suhtaudut rahaan järkevästi ja vakavasti ja ärryt, jos jollakulla on siihen leväperäinen asenne. Huolehdit, että jos sijoitat rahaa johonkin, saat sille myös kunnolla vastinetta. Mielipiteesi jostain henkilöstä voi muuttua.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Lue päivän horoskooppi ja viikkohoroskooppi Seurasta!
Lue päivän horoskooppi ja viikkohoroskooppi Seurasta! © iStock
X