Seuran viikkohoroskooppi 15.5–21.5. – Paljon onnea, Susanna Alakoski!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Susanna Alakoski viettää 62-vuotissyntymäpäiväänsä 16. toukokuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Paljon onnea Susanna ja muut merkkipäiviään viettävät! Lue viikkohoroskooppi. 

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Susanna Alakoski viettää 62-vuotissyntymäpäiväänsä 16. toukokuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää kirjailija Susanna Alakoski!

Härkä (20.4.–20.5.)

Suosit tavallisesti suoraa toimintaa ja puhetta, mutta nyt olet tilanteessa, jossa ei ehkä kannata paljastaa kaikkia korttejaan heti kättelyssä vaan pelata aikaa ja odottaa, että vastapuoli tekee siirtonsa ensin. Sinulla on nyt erityisen paljon onnea ja näkemystä rahaan ja kaupantekoon liittyvissä asioissa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jakson alkupuolella viihdyt tavallista paremmin omissa oloissasi ja mietteissäsi. Jokin menneisyyden asia tai ihmissuhde voi nousta esiin, ja koet ehkä jonkin sitä koskevan oivalluksen, mikä auttaa päästämään siitä lopullisesti irti. Jakson lopulla sosiaalinen elämäsi vilkastuu ja nautit vauhdikkaasta menosta.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jakso suosii erityisesti seuraelämää. Luvassa on monenlaisia kohtaamisia, ja nautit niin kepeästä juoruilusta kuin syvällisistä keskusteluistakin. Tutustut helposti uusiin ihmisiin, joten kuvioihin saattaa nyt ilmestyä joku romanttisessakin mielessä kiehtova henkilö. Intuitiosi ja luovuutesi ovat huippulukemissa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Leijona (23.7.–22.8.)

Hoidat velvollisuutesi mallikkaasti, mutta ­aidoimmin panostat nyt sosiaaliseen elämään, ystävyyteen ja rakkauteen. Sinulla on taito ­saattaa yhteen toisilleen sopivat henkilöt ja ­saatat löytää itsellesikin uuden hengenheimo­laisen tai sydänkäpysen. Jokin vapaa-ajan ­harrastus saattaa haukata yhä enemmän aikaasi.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet henkisesti hyvin vireä, ja luovuutesi suorastaan vaatii päästä esiin. Kauneudenjanosi on suurta, ja olet ahne kohottaville elämyksille. Matkailu ja kulttuuri kiinnostavat nyt. Jos olet haaveillut kokeilevasi jotain uutta itseilmaisun muotoa, parempaa ajankohtaa sille on vaikea kuvitella. Rakkauskin roihuaa.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet nyt altis itsetutkiskeluun ja mietiskelyyn, mikä kannattaakin. Sinulta löytyy riittävästi sekä rehellisyyttä että rohkeutta myöntää, jos olet tehnyt huonoja valintoja tai olet menossa väärään suuntaan. Silloin ryhdyt tarvittaviin toimiin asian korjaamiseksi. Uusia ja yllättäviäkin unelmia nousee kuin sieniä sateella.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Elät hyvin vahvaa ja hieman mystistäkin aikaa. Saatat tuntea tavallista suurempaa vetoa pöyhiä salaisuuksia tai ottaa esiin asioita, joista yleensä halutaan vaieta. Muut saattavat sen vuoksi olla hieman varpaillaan seurassasi, mutta jotkut ovat suorastaan helpottuneita päästessään viimein keventämään mieltään.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet hyvin antelias ja säteilet hyvää tuulta ja tahtoa ympärillesi. Kohdistat sitä myös itseesi ja panostat tavallista enemmän ulkonäköösi, hyvinvointiisi ja terveyteesi. Ihmissuhteesi kukoistavat, ja rakkauselämä tarjoaa paljon uusia sävyjä ja iloa. Jakson loppu voi tuoda iloisen sukulaisiin liittyvän yllätyksen.

Kauris (22.12.–19.1.)

Ihmissuhteet ylipäätään, ja aivan erityisesti intiimit sellaiset, ovat nyt suurennuslasin alla. Jos olet ollut tyytymätön johonkin asiaan, nyt on hyvä hetki nostaa kissa pöydälle. Osaat lähestyä asioita rakentavasti ja rehellisesti ja saat vastakaikua ajatuksillesi. Kykenet kyllä muuttamaan kurssia halutessasi.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet tavallista valikoivampi sen suhteen, keitä päästät lähellesi ja keille uskoudut ajatuksistasi ja haaveistasi. Sisäpiirin merkitys kasvaa, ja suhteet siihen kuuluvien kanssa nousevat aivan uudelle tasolle. Ulkopuolelle jääneet sen sijaan voivat osoittaa mieltään ja protestoida, mutta laatu korvaa nyt määrän.

Kalat (19.2.–20.3.)

Olet nyt äärimmäisen karismaattinen ja puoleensavetävä, ja sanoissasi tuntuu olevan erityistä taikaa, joka saa muut kuuntelemaan ajatuksiasi ja tottelemaan pienintäkin toivettasi. Seuraasi tavoitellaan nyt kiihkeästi, mutta teet viisaasti, jos et vastaa myöntävästi jokaiseen kutsuun vaan vedät välillä henkeä.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jakso on hieman ristiriitainen siinä mielessä, että sinulle kirkastuu, mitä aidosti haluat, ja osaat myös tuoda sen selkeästi julki – mutta siihen asia tyssääkin. Kohtaat ehkä vastustusta tai viivytyksiä. Kärsivällisyyttä. Ongelmat ovat turhauttavia mutta väliaikaisia. Jakson lopulla asiat alkavat taas rullata.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X