Seuran viikkohoroskooppi 16.9.-22.9. – Hyvää syntymäpäivää, Johanna Vuoksenmaa!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Elokuvaohjaaja Johanna Vuoksenmaa viettää 56-vuotissyntymäpäiväänsä 21. syyskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Johanna Vuoksenmaa (s. 1965) on tamperelainen ohjaaja ja käsikirjoittaja, joka tunnetaan mm. tv-sarjoista Klikkaa mua ja Ex-Onnelliset ja elokuvista Nousukausi ja 21 tapaa pilata avioliitto.

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Elokuvaohjaaja Johanna Vuoksenmaa viettää 56-vuotissyntymäpäiväänsä 21. syyskuuta.
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, miten tähtimerkkisi syksy etenee. Syntympäväiväänsä juhlii syyskuussa myös vuonna 1965 syntynyt elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Johanna Vuoksenmaa!

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Nyt kannattaa aloittaa se, mikä on tähän asti jäänyt vain suunnittelun tasolle. Sinulla on aloitekykyä ja kunnianhimoa sopivassa suhteessa, joten osaat valita tavoitteen, johon pääset heti käsiksi ja joka on tarpeeksi haastava kehittääkseen tietojasi ja taitojasi. Kohtaat ehkä myös uuden kiintoisan henkilön.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Elämässäsi tapahtuu nyt varsin paljon. Luvassa on tavallista enemmän tapaamisia, ja jokin pieni matkakin voi olla ajankohtainen. Arkeasi värittävät myös odottamattomat yhteydenotot tai tapahtumat, mutta osaat reagoida ja sopeutua niihin nopeasti. Voit saada yllättäviä uutisia tai joutua tärkeän päätöksen eteen.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Syyskuu 2021 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

kuukausihoroskooppi syyskuu

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä syyskuussa on luvassa. © iStock

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Olet tavallista pehmeämpi ja romanttisempi. Intuitiosi on vahva ja voi johdattaa sinut sellaisten asioiden tai henkilöiden pariin, jotka avaavat sinulle aivan uusia ovia. Raha-asioissa on luvassa käänne parempaan, ja muutenkin tunnut olevan onnetarten suosiossa. Tarvittaessa saat helposti tukea pyrkimyksillesi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Pursuat ideoita ja olet aikaansaava. Olet myös kilpailunhaluinen, mikä voi kirittää sinut nyt huimiin suorituksiin ja auttaa vastapuoltakin ylittämään itsensä. Valitse kuitenkin, missä ja kenen kanssa ryhdyt kilpasille, sillä jotkut liika haastaminen voi saada ahdistumaan. Ystävien seura auttaa rentoutumaan.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Olet tavallista avoimempi tai herkempi ja osaat nyt antaa itsestäsi muille hyvin viehättävän ja helposti lähestyttävän vaikutelman. Luot ympärillesi harmoniaa, joka on kuin balsamia stressaantuneiden tai uupuneiden kanssakulkijoiden haavoille. Mikäli olet uuden suhteen kynnyksellä, ovet saattavat nyt avautua.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Ole tarkkana sen suhteen, miten käytät resurssejasi. Keskity siihen, mitä sinulla on paljon, sen sijaan, että murehtisit sitä, mitä sinulta puuttuu. Näin olosi voimistuu, ja mielialasi pysyy toiveikkaana. Olet ehkä turhan kriittinen itseäsi kohtaan, mikä estää sinua tavoittelemasta asioita, joita kaipaat elämääsi.

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinun voi olla joskus vaikea sietää arjen haasteita. Lääkkeeksi voisit nauttia reilun annoksen esteettisiä ja muita elämyksiä. Ne antavat kaipaamaasi vastapainoa ja auttavat sinua taas arvostamaan elämääsi. Muut näkevät sinut hyvin viehättävänä. Saatkin osaksesi runsaasti huomiota, mikä on omiaan piristämään.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Olet energinen ja touhukas ja valmis ottamaan homman jos toisenkin hoitaaksesi. Kääntöpuolena voi esiintyä kykenemättömyyttä rentoutua, mikä alkaa ennen pitkää näkyä hermostuneisuutena ja heijastua ihmissuhteisiisi. Älä ota itseäsi liian vakavasti. Luvassa on mukavia yllätyksiä, mutta ne pitää ehtiä huomata.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Luvassa voi nyt olla viivästyksiä, väärinymmärryksiä tai erimielisyyksiä, jotka rassaavat ihmissuhteitasi. Älä haudo tunteita ja ajatuksia sisälläsi. Pyri mieluummin ilmaisemaan ne rehellisesti ja rauhallisesti kantasi perustellen ja kuuntele myös vastapuolen näkemys. Yhteisymmärrys löytyy, kun hyvää tahtoa riittää.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Olet mainiossa vedossa. Mikäli olet aiemmin hylännyt jonkin aloittamasi hankkeen liian vaikeana, nyt voisit ehkä antaa sille uuden ­mahdollisuuden. Saatat yllättyä siitä, miten ­helposti asiat lähtevätkään rullaamaan. Jos tavoittelet isompaa roolia jossain yhteisössä, työssä tai jonkun sydämessä, nyt kannattaa toimia.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Sinusta on nyt sekä tavoitehakuiseksi suorittajaksi että romanttiseksi valloittajaksi, miksei molemmiksikin, jos vain aikasi antaa myöten. Valinnan voit tehdä itse, sillä potentiaalia ja määrätietoisuutta löytyy yllin kyllin, ja lisäksi olet myös tavallista valmiimpi panemaan itsesi ja taitosi aidosti peliin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Jakso suosii monenlaista tekemistä. Anna ­luovuutesi laukata äläkä ole liian kriittinen itseäsi tai muita kohtaan, sillä se tyrehdyttää ideoimisen ilon. Jokin vielä nupullaan oleva idea voi lähteä myöhemmin huikaisevaan lentoon. Romanttinen puolesi pyrkii voimakkaasti esiin. Ehkäpä haluat yllättää mielitiettysi.

X