Seuran viikkohoroskooppi 17.1.–23.1. – Paljon onnea, Mette Mannonen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Mette Mannonen viettää 51-vuotissyntymäpäiväänsä 21. tammikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Mette Mannonen ja muut päivänsankarit!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Mette Mannonen viettää 51-vuotissyntymäpäiväänsä 21. tammikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää meteorologi Mette Mannonen!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Valokeila kohdistuu sinuun, ja säkenöit huomion keskipisteenä. Saat tunnustusta taidoistasi ja alat itsekin uskoa niihin. Sinua ihaillaan ja lähestytään, mikä voi herättää mustasukkaisuutta lähipiirissäsi. Ilmassa on vapautumisen tuntua. Alat ehkä toteuttaa itseäsi entistä rohkeammin tai karistat huonon tavan.

Kalat (19.2.–20.3.)

Etsit nyt uusia tapoja ilmaista luovuuttasi. Jakson alussa esiintyy paljon suuria puheita, mutta niille ei ehkä löydy tositilanteessa katetta. Hauskoja ja kepeitä kohtaamisia on tiedossa useampiakin. Jakson lopulla on jonkin isomman päätöksen tai valinnan aika. Se ei tuota ongelmia, sillä tiedät, mitä tahdot.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Tammikuu 2024 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuussa 2024 on luvassa.
Kun viikkohoroskooppi on luettu, lue kuukausihoroskooppi! Se kertoo, mitä tammikuussa 2024 on luvassa. © iStock

Oinas (21.3.–19.4.)

Jakso on jännittävä yhdistelmä mielikuvituksen lentoa ja konkreettisia tekoja. Keskustelut voivat nyt nousta aivan uudelle tasolle, varsinkin, mikäli onnistut valitsemaan seurasi hyvin. Saatat nyt saada käyttöösi ylimääräisiä varoja tai muita resursseja, joiden avulla sinun on mahdollista toteuttaa unelmiasi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Tarkkaile, mitkä asiat herättävät sinussa tavallista vahvempia reaktiota tai tunteita. Niissä piilee nyt jotain sellaista, jota kannattaa tutkia lähemmin. Ikävimmätkin tunteet voivat kätkeä taakseen mahtavia oivalluksia tai auttaa sinua näkemään, mitä kenties kaipaisit elämääsi tai mitä sinulla on jo liikaakin.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Osaat tehdä vaistonvaraisesti oikeita ratkaisuja ja erotat aidon teeskennellystä. Ihmissuhteissa tarkkanäköisyytesi voi johtaa jonkinlaiseen välienselvittelyyn tai rohkaista sinua lähestymään jotakuta kiinnostavaa henkilöä. Et halua tuhlata aikaasi turhuuksiin, joten mikäli innostut nyt jostain, se on tärkeää.

Rapu (21.6.–22.7.)

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Neuvottelutaitosi ovat huipussaan, ja osaat tarkastella asioita varsin laajasta perspektiivistä. Jakso suosii myös erilaisten sopimusten ja suunnitelmien laatimista. Jokin kohtaaminen voi osoittautua paljon luulemaasi merkityksel­lisemmäksi. Se tosin selviää vasta myöhemmin.

Leijona (23.7.–22.8.)

Jos jokin osa-alue elämässäsi on aiheuttanut harmia, nyt saat tilaisuuden saattaa sen kuntoon. Kun omat asiasi ovat mallillaan, siirrät huomiosi muihin ja jaat auliisti apuasi ja ­neuvojasi, missä niitä suinkin kaivataan. Saatat nyt olla valmis sitoutumaan aiempaa vaka­vammin johonkin suhteeseen tai hankkeeseen.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet päättäväinen ja tehokas, ja keskittymis­kykysi on tavallista parempi. Huomiosi kohdistuu jokapäiväiseen elämääsi vaikuttaviin asioihin, ja saatat innostua laatimaan uusia rutiineja. Jokin asia menneisyydestä saattaa herättää nostalgisia tunteita, joten haluat ehkä palauttaa sen elämääsi päivitettynä versiona.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Kaikenlaista liioittelua kannattaa pyrkiä välttämään niin sanoissa, teoissa kuin tunteiden ilmaisemisessakin, sillä siitä seuraa nyt helposti sotkua ja väärinkäsityksiä. Odota, kunnes mielialasi tasoittuu, ennen kuin puutut epäkohtiin tai vaadit muita tilille toimistaan. Saatat huomata näkeväsi asiat aivan toisin.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Kiinnitä huomiota siihen, miten ilmaiset asiasi. Varsinkin orastavat suhteet voivat karahtaa kiville puhtaasti väärinkäsitysten vuoksi. Olet ­tavallista hövelimpi rahankäytön suhteen ja ­saatat innostua toteuttamaan jonkin pitkä­aikaisen unelmasi. Jakson lopulla vauhtisi hiipuu hieman, ja rentoudut mieluusti kotosalla.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakson alun tunnelma on unenomainen, ja sinun saattaa olla vaikeaa erottaa, mikä on totta ja mikä toiveajattelua. Tarkastele asioita rauhassa ja vältä tekemästä isoja päätöksiä, hankintoja ja sopimuksia, kunnes tilanne selkeytyy. Jakson loppu on paljon alkua viisaampi, ja silloin olet valmis panemaan töpinäksi.

Kauris (22.12.–19.1.)

Tajuat odottaneesi liikaa joltakulta tai katsoneesi suhdettanne ruusunpunaisten lasien läpi. Kun totuus valkenee, se vapauttaa sinut paljosta painolastista. Toivut nopeasti pettymyksestä ja suuntaat energiasi ja huomiosi itsesi kehittämiseen tai mieluisiin harrastuksiin. Elämääsi voi astua uusi tuttavuuskin.

Lue myös: Päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Lue Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X