Seuran viikkohoroskooppi 20.3.–26.3. – Hyvää syntymäpäivää, Jenni Vartiainen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jenni Vartiainen viettää syntymäpäiviään 20. maaliskuuta – onnea!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Laulaja Jenni Vartiainen on syntynyt 20.3.1983. Hyvää syntymäpäivää!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Jenni Vartiainen viettää syntymäpäiviään 20. maaliskuuta – onnea!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Kalat

(19.2.–20.3.)

Sinulla on monta rautaa tulessa, ja intoa ja energiaa tuntuu riittävän myös uusille hankkeille. Kaikki luovuutta ja visioiden laatimista edellyttävä toiminta saa sinut innostumaan, ja erityisen antoisaa se on, jos onnistut löytämään samanhenkisen kumppanin. Seuraelämäsi on vilkasta, ja loistat sen keskipisteenä.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso ei ole rentouttavin mahdollinen. Aikataulusi on kireä ja suunnitelmiisi tulee äkillisiä muutoksia, jotka kiristävät pinnaasi entisestään. Yritä kuitenkin olla kaatamatta kiukkuasi ja väsymystäsi läheistesi niskaan ja etsi myönteisempiä tapoja purkaa paineita. Jokin yllättävä kohtaaminen jättää jälkensä.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Puhkut tarmoa ja päättäväisyyttä ja menet nyt halutessasi vaikka läpi harmaan kiven. Muut lyöttäytyvät mielellään peesiisi päästäkseen hyötymään valmiiksi raivaamastasi ladusta. Pelkkään raatamiseen ei kuitenkaan kannata tuhlata kaikkea energiaa, sillä myös rakkausrintamalla on nyt varsin paljon tarjottavaa.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Menosi on hieman tahmeaa ja energiasi melko vähissä. Sinun saattaa nyt olla vaikea löytää fokusta ja priorisoida tekemisiäsi, mikä kostautuu kasaantuvina töinä ja yleisenä hämminkinä. Puhalla peli poikki ja vedä henkeä, kunnes saat taas jutun juonesta kiinni. Touhuaminen touhuamisen vuoksi ei johda minnekään.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Pidä hatustasi kiinni. Energiasi virtaa vuolaana, ja elämässä riittää vauhtia, äkkikäänteitä ja tunteiden leiskuntaa. Luovuutesi kukoistaa, ja olet tavallista rohkeampi tuomaan itseäsi ja ajatuksiasi esiin. Ihmissuhteesi tuntuvat olevan jatkuvassa liikkeessä: luvassa voi nyt olla niin toraa kuin kuumia kohtaamisiakin.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Eteesi tulee tilaisuus, josta ei tiedä, onko se riskin arvoinen. Teetpä niin tai näin, älä nojaa muiden mielipiteisiin vaan tee ratkaisusi itse ja ole myös valmis seisomaan sen takana. Joku epäilee motiivejasi tai sitoutuneisuuttasi. Ole rehellinen, sillä valheelliselle pohjalle ei voi rakentaa mitään pysyvää.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Olet toimelias ja idearikas ja saat paljon aikaiseksi niin kauan kuin kyse on konkreettisesta puuhailusta. Sen sijaan tunne-elämäsi on nyt melko häilyväistä, eikä arvostelukykysi ihmisten suhteen ole terävimmillään. Älä uskoudu kenelle tahansa äläkä syyttele läheisiäsi vaan odota, kunnes näet taas kirkkaasti.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Koet, että elämäsi junnaa ikävästi paikoillaan. Tylsistymisen torjumiseksi voit suunnitella jotain mielekästä projektia, mutta siirrä vielä sen alullepanoa, sillä asioilla on nyt taipumusta lopahtaa alkuunsa. Ihmissuhteissakin voi ilmetä kyllästymistä. Älä silti tee mitään hätiköityä, sillä vaihe on ohimenevä.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Jakso on hyvin dynaaminen, ja mitä selvemmät tavoitteet sinulla on, sitä varmemmin niitä kohti etenet. Toisaalta yllätyksillekin kannattaa jättää tilaa, sillä luvassa on onnea niin työssä, rahassa kuin rakkaudessakin. Vakiintuneiden suhde kukoistaa ja syvenee entisestään ja yksineläjiä kohtaa kenties romanssi.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Joudut nyt hieman pinnistelemään saadaksesi itsestäsi irti sen mitä täytyy. Luota rutiineihin äläkä anna laiskuuden tai mukavuudenhalun viedä voittoa hyvistä aikomuksistasi. Mihinkään urotekoihin on nyt turha kuvitella yltävänsä, mutta päättäväisyydellä ja sinnikkyydellä suoriudut kyllä siitä mistä pitääkin.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Jokin onnenkantamoinen ilahduttaa, mutta muuten jakso on melko tasaista puurtamista. Raha-asiat vaativat huomiotasi, mutta osaat tehdä onnistuneita päätöksiä, kun vain luotat omaan arviointikykyysi mieluummin kuin lipeviin lupauksiin. Jokin menetys saattaa olla ajankohtainen, mutta tekee samalla tilaa uudelle.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Valitse taistelusi tarkoin, sillä joudut nyt perustelemaan pienimmätkin siirtosi juurta jaksain. Silti jollakulla tuntuu aina olevan nokan koputtamista. Asiat ja ihmiset, joihin olet sitoutunut täydestä sydämestäsi, ovat toki sen arvoisia, joten lataa paukkusi niihin. Yllät huimiin suorituksiin niin halutessasi.

X