Seuran viikkohoroskooppi 20.3–26.3. – Paljon onnea, Juha Torvinen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Juha Torvinen viettää 65-vuotissyntymäpäiväänsä 24. maaliskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Juha Torvinen viettää 65-vuotissyntymäpäiväänsä 24. maaliskuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää kitaristi Juha Torvinen!

Oinas (21.3.–19.4.)

Yleensä tähyät kohti tulevaa, mutta nyt katseesi kääntyy helposti sisäänpäin ja menneeseen. Sen sijaan, että surisit tekemiäsi virheitä tai menettämiäsi asioita, keskity tietoisesti nykyhetkeen. Vaali iloa ja hyvää mieltä. Tee asioita, joista nautit ja ympäröi itsesi ihmisillä, joiden seurassa viihdyt aidosti.

Härkä (20.4.–20.5.)

Älä kaivele kokemiasi vääryyksiä tai odota muiden arvaavan, mitä mielessäsi liikkuu. Jakso suosii suoraa toimintaa. Sano ääneen, mikäli jokin asia ei miellytä, ja uskalla asettaa rajat toisten röyhkeilylle. Kun otat itse vastuun siitä, että elämässäsi riittää mielekästä tekemistä ja nautintoa, puhkeat kukkaan.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Elämäsi on vaihtelevaa, ja varsinkin seuraelämä antaa paljon. Tuttavapiirisi voi nyt saada erityisen kiehtovan lisän, ja kohtaamisessa voi olla mukana hippunen romantiikkaakin. Jakso suosii ylipäätään uusia alkuja, ja sillä on varattuna sinulle muutama erityisen hedelmällinen tilaisuus ja mieluisa yllätyskin.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Rapu (21.6.–22.7.)

Jakso sisältää paljon odottamattomia käänteitä ja saattaa ajoittain tuntua jopa kaoottiselta. Sen sijaan, että yrittäisit reagoida heti joka muutokseen, unohda turha hötkyily, ota askel sivuun ja anna asioiden edetä omalla painollaan. Mitä rauhallisempana pysyt itse, sitä viisaampia päätöksiä kykenet tekemään.

Leijona (23.7.–22.8.)

Hoida tärkeät neuvottelut ja tee isot päätökset jakson alkupuolella. Silloin olet vakuuttava ja ajatuksesi juoksee vikkelästi. Myös romanttiset aloitteet ovat silloin tähtitaivaan suosiossa. Jakson loppupuolella viestintä käy haastavammaksi, ja väärinymmärrykset ja nokkapokka ovat enemmän sääntö kuin poikkeus.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Elät oikeaa voimajaksoa. Tuot julki, mitä aiot ja haluat, eikä muille tule mieleenkään ruveta ryppyilemään päättäväisyytesi edessä. Nyt on aika tehdä unelmista totta ja alkaa elää enemmän itsesi näköistä elämää. Sinun on tavallista helpompaa sanoa ei, sillä olet itsesi puolella etkä pelkää muiden reaktioita.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vaaka (23.9.–23.10.)

Ihmissuhteet ovat nyt puntarissa, ja teemana on erityisesti vastavuoroisuus. Pohdit, saatko suhteista irti enemmän vain vähemmän kuin mitä itse annat, ja pyrit saavuttamaan paremman tasapainon. Mikäli podet huonoa omaatuntoa siitä, että olet laiminlyönyt ystäviäsi tai rakkaitasi, olet valmis parantamaan tapasi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Kuuntele, mitä kehosi ja mielesi viestivät. Vauhdin hiljentäminen voi olla paikallaan, ja varsinkin jakson viimeisinä päivinä kannattaa muistaa pitää maltti matkassa ja välttää ylikuormittumista, sillä silloin riski virheisiin ja vahinkoihin on koholla. Ihmissuhteissasi olet valikoiva mutta vaalit rakkautta.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet ehkä tavallista ärtyisämpi, ja lähimmät ihmisesi saavat tuntea sen nahoissaan. Hillitse kielesi ja pura pahaa tuultasi mieluummin vaikka liikuntaan. Kiinnitä huomiota siihen, millaisia asioita pyörittelet päässäsi. Unohda uhkakuvilla tai ikävillä muistoilla mässäily ja pohdi, mistä voit olla kiitollinen.

Kauris (22.12.–19.1.)

Sinusta voi tuntua siltä kuin sinua revittäisiin eri suuntiin. Jakso onkin tunnelmiltaan sekava ja hermostunut, joten ei mikään ihme, jos se vaikuttaa sinuunkin. Voit vaikuttaa tilanteeseen karsimalla menojasi ja keskittymällä tietoisesti siihen, mitä olet kulloinkin tekemässä. Konkreettinen puuhastelu auttaa.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Oikeudenmukaisuus on sinulle tärkeää, ja suutut nähdessäsi vääryyksiä – oli niiden kohde sinulle tuttu tai ei. Olet taitava heiluttamaan sanan säilää, ja se, joka saa sinut pitämään puoliaan, on onnekas. Sinussa on nyt muutenkin vimmaa ja paloa, joka kannattaa kanavoida harkiten ja viisaasti. Saat paljon aikaan.

Kalat (19.2.–20.3.)

Sinulla riittää nyt itseluottamusta ja ideoita. Kun jaksokin suosii uusia alkuja ja rohkeita irtiottoja, kannattaa ehdottomasti ryhtyä tuumasta toimeen turhia jahkailematta. Osaat tuoda parhaat puolesi esiin ja tiedät, miten saat tahtosi läpi. Rakkautta olisi tyrkyllä, mutta saatat valita nyt keskittyä muuhun.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X