Seuran viikkohoroskooppi 21.2.–27.2. – Paljon onnea, Eeva Litmanen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Eeva Litmanen viettää 80-vuotissyntymäpäiväänsä 25. helmikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Eeva Litmanen ja muut päivänsankarit!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Eeva Litmanen viettää 80-vuotissyntymäpäiväänsä 25. helmikuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää näyttelijä Eeva Litmanen!

Kalat (19.2–20.3.)

Jakso on dynaaminen ja tapahtumarikas, ja olet erilaissa kohtaamisissa ja kokoonpanoissa kuin kala vedessä. Sinulla on korostunut kyky ilmaista itseäsi vivahteikkaasti ja mieleenpainuvasti. Moni ammentaakin ­nyt sanoistasi viisautta ja inspiraatiota omaan elämäänsä. Jossakin kohtaamisessa on erityistä latausta.

Oinas (21.3.–19.4.)

Elät onnellista ja yltäkylläistä aikaa. Suotuisat tuulet puhaltavat niin ystävyydessä, rakkaudessa kuin raha-asioissakin. Osaat olla kiitollinen hyvistä asioista elämässäsi. Tiedät, kuka olet ja tohdit olla terveellä tavalla ylpeä vahvuuksistasi ja käyttää niitä hyväksesi. Jokin uusi hanke voi vetää puoleensa.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Saat nyt paljon tietoa epävirallista tietä. On tärkeää pystyä erottamaan juoruilu ja löysät puheet aidosta informaatiosta. Se ei ole aivan helppoa. Jokin aiemmin etäinen suhde saattaa nousta yllättäen elämäsi keskiöön ja tuoda siihen uutta virtaa ja ideoita. Saatat löytää itsestäsi uuden, rohkeamman puolen.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Olet hyvässä iskussa ja erittäin aktiivinen niin seuraelämän kiemuroissa kuin henkilökohtaisissa hankkeissasikin. Jakson alkupuoli on niin vauhdikas ja runsas tarjonnaltaan, että se voi tuntua jopa hieman kaaosmaiselta. Jakson lopulla vauhti muuttuu maltillisemmaksi, ja asiat loksahtavat siististi paikoilleen.

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet hyvin intuitiivinen ja maltat myös noudattaa vaistoasi, vaikka se tarkoittaisi sitä, että kääntyisit kulkemaan vastavirtaan muihin nähden. Sinulla on rohkeutta sanoa ääneen eriävätkin mielipiteesi, ja se kannattaa. Sanojasi kuunnellaan ja näkemyksiäsi kunnioitetaan. Koet vahvasti olevasi oikealla polulla.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Olet luontainen johtaja ja mielelläsi hankkeiden kärjessä ja kohtaamisten keskiössä, mutta nyt kuvioihin saattaa ilmestyä niin inspiroiva hahmo, että siirryt mieluusti sivuun ja ammennat oppia ja innoitusta hänen esimerkistään. Jakson loppupuoli on korostuneen tunteellista aikaa. Jokin suhde saattaa syventyä.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Tuttavapiirisi laajenee, ja sinun on helppoa verkostoitua ja mennä mukaan uusiin harrastuspiireihin tai muihin yhteisöihin. Sinulla voi nyt olla tunne, että olet luomassa nahkaasi, joten tuoreita kiinnostuksen kohteita tai uusia puolia persoonastasi saattaa nousta esiin. Oma roolisi jonkun ratkaisuissa voi olla keskeinen.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso suosii monenlaisia uusia aloituksia, olipa kyse sitten projekteista tai ihmissuhteista. Jokin vanha suhdekin on nyt mahdollista aloittaa uudelleen puhtaalta pöydältä, joten jos aiemmin tärkeä suhde on jo jäähtynyt, nyt se saattaa puhjeta taas täyteen roihuun. Suorastaan uhkut vetovoimaa ja karismaa.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Nyt on totuuden ja rehellisyyden, ei laskelmoinnin tai haaveilun aika. Tarvitset kenties hieman enemmän omaa aikaa selvittääksesi, missä olet nyt ja mitä asioita haluaisit elämässäsi muuttaa. Kun se selviää, löytyvät myös keinot toteuttaa kaipaamasi muutokset. Rohkeutta ja kykyjä sinulla on riittämiin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Etsit nyt aktiivisesti paikkaasi, ja sen hahmottamisessa sinua auttavat suhteet niin sisaruksiin, harrastusporukkaan, työkavereihin kuin sukulaisiinkin. Saat ehkä selville jotain sellaista, joka tuottaa oivalluksen tai antaa vastauksen mieltäsi vaivanneeseen kysymykseen. Yhteisöllisyydestä saat iloa ja voimaa.

Kauris (22.12.–19.1.)

Jakson runsaat antimet satavat suoraan laariisi. Solmit ehkä hyödyllisen kontaktin, teet erityisen onnistuneet kaupat tai kartutat tietojasi ja osaamistasi. Seuraelämäsi on vireää, ja saat osaksesi myös romanttista kiinnostusta. Jakson loppu saattaa tuoda jonkin tärkeän oivalluksen tai merkittävän paljastuksen.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet sopivassa suhteessa sekä määrätietoinen että joustava. Tiedät, mitä haluat, mutta jos kokeilemasi keinot eivät tuota toivomiasi tuloksia, olet valmis ottamaan muiden neuvoista onkeesi tai keksimään vaihtoehtoisia tapoja toimia. Seurassasi viihdytään, sillä karkotat tehokkaasti kaiken ikävän ja tylsyyden.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Lue päivän horoskooppi ja viikkohoroskooppi Seurasta!
Lue päivän horoskooppi ja viikkohoroskooppi Seurasta! © iStock
X