Seuran viikkohoroskooppi 24.1.–30.1. – Paljon onnea, Timo Rautiainen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Timo Rautiainen viettää 61-vuotissyntymäpäiväänsä 25. tammikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Timo Rautiainen ja muut päivänsankarit!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Timo Rautiainen viettää 61-vuotissyntymäpäiväänsä 25. tammikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Seura

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää muusikko Timo Rautiainen!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Ihmissuhteesi ovat myötätuulessa, ja elämääsi voi tulla uusi tärkeä henkilö. Saatat huomata jonkin orastavan tai pintapuolisen tuttavuuden syventyvän ystävyydeksi tai romanssiksi tai löytää uuden työhön tai harrastukseen liittyvän kumppanin. Sinussa on potkua ja rohkeutta, ja uskallat sanoa ääneen, mitä ajattelet.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

Kalat (19.2.–20.3.)

Ajattelet nyt asioista aiempaa syvällisemmin ja kaipaat merkityksellisyyttä ja sisältöä elämääsi. Turha kuluttaminen tai pinnallinen meno tuntuu luotaantyöntävältä, ja saatat nyt karsia elämästäsi asioita, menoja ja tuttavuuksia rankalla kädellä. Etsit mielenrauhaa ja vietät mielelläsi aikaa omissa oloissasi.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jakson alkupuoli on seuraelämän, ystävyyden ja rakkauden juhlaa. Rientoja ja mielekästä tekemistä riittää, ja seurasi on haluttua. Romantiikkakin kukkii. Jakson edetessä suuntaat katseesi hauskanpidosta vaikuttamiseen. Saatat esittää kipakkaa kritiikkiä ja olla valmis käytännön toimiin puuttuaksesi epäkohtiin.

Härkä (20.4.–20.5.)

Huomiosi keskittyy nyt lähipiiriisi. Jaat lämpöä ja huolenpitoa rakkaillesi ja innostut myös ehkä tutkimaan juuriasi. Itsetuntemuksesi kasvaa, jolloin uskallat tuoda esiin sellaisiakin puolia, joita yleensä esittelet vain harvoille ja valituille, jos heillekään. Osaat puhua rakentavasti ja tuoda erilaisia ihmisiä yhteen.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Kommunikointi on avointa ja hedelmällistä. Saat kenties jotain hyödyllistä tai kiinnostavaa tietoa, mutta vielä korostuneempaa on oma roolisi tiedon, ideoiden ja neuvojen välittäjänä. Osaat nyt valita vaistonvaraisesti oikeat sanat. Tunnistat myös, milloin kannattaa puhua ja milloin kuunnella. Olet taitava sovittelija.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

Rapu (21.6.–22.7.)

Osaat nyt olla kiitollinen kaikesta siitä, mitä sinulla on. Tämä pätee sekä ihmissuhteisiin että aineelliseen hyvään. Haluat vuorostasi antaa takaisin ja olet halukas jakamaan omastasi. Saatat nyt innostua vaikkapa hyväntekeväisyydestä tai otat jonkun tuen tai rohkaisun tarpeessa olevan siipiesi suojiin.

Leijona (23.7.–22.8.)

Varaa aikaa sosiaaliselle elämälle ja etenkin sydänystäville. Oikein valittu seura tuo parhaat puolesi esiin, ja ihmiset, jotka tuntevat sinut perin pohjin, tietävät myös, mitä tarvitset voidaksesi hyvin. He uskaltavat sanoa suoraan, jos olet menossa väärään suuntaan. Saatat nyt innostua jostakin aivan yllättävästä.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Jakso on salaisuuksien ja piilossa olleiden asioiden paljastumisen aikaa. Saatat nyt saada tietoa, joka muuttaa suunnitelmiasi tai käsityksiäsi jostakusta. Mikäli olet tukahduttanut omia tarpeitasi tai persoonallisuutesi piirteitä, ne voivat nyt nousta rytisten pintaan ja vaatia ­ansaitsemaansa huomiota. Rehellisyys vapauttaa.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet innostunut kohentamaan kotisi viihtyisyyttä ja halukas muuttamaan sen ilmettä vastaamaan paremmin omaa persoonaasi ja mieltymyksiäsi. Seuraelämällä on nyt runsaasti tarjottavaa. Olet suosittua seuraa ja säkenöit seurueiden keskipisteenä. Jokin romanttinen kohtaaminen voi saada sukat pyörimään jaloissasi.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Kun viikkohoroskooppi on luettu, katso mitä päivähoroskooppi sinulle lupaa!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Jokin uusi on nyt saamassa alkunsa, ja lähdet siihen täysin palkein mukaan. Itseluottamuksesi on kohdallaan. Tiedät, mihin kaikkeen sinusta on, mutta et ota turhia riskejä tai elättele epärealistisia toiveunia. Menestystä seuraa – varsinkin, jos löydät rinnallesi sopivan ja yhtä motivoituneen yhteistyökumppanin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Jakso herättää seikkailunhalusi, ja saatat potea pakottavaa tarvetta vaihtaa maisemaa. Suunnittelet ehkä elämäsi matkaa tai teet spontaanin irtioton. Jos maisemanvaihdos ei onnistu, voit korvata sen tutkimalla tai opiskelemalla jotain uutta ja kiinnostavaa, sillä mielesikin kaipaa uusia virikkeitä ja haasteita.

Kauris (22.12.–19.1.)

Olet hyvin täsmällinen ja selkeä sekä tunteissasi, toimissasi että puheissasi. Jos haluat jotakin, et epäröi tuoda sitä julki ja pyytää apua sen saadaksesi. Muiden on helppoa toimia kanssasi, sillä suoraviivaisuudestasi huolimatta osaat toimia rakentavasti, ja siinä missä pyydät apua, tarjoat sitä myös muille.

Lue myös: Kenen kanssa sinun kannattaa perustaa perhe? Horoskooppien yhteensopivuus voi paljastaa yllätyksiä

X