Seuran viikkohoroskooppi 27.3.–2.4. – Hyvää syntymäpäivää, Teemu Pukki!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Teemu Pukki viettää syntymäpäiviään 29. maaliskuuta – onnea!

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Jalkapalloilija Teemu Pukki on syntynyt 29.3.1990. Hyvää syntymäpäivää!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Teemu Pukki viettää syntymäpäiviään 29. maaliskuuta – onnea!
(Päivitetty: )
Teksti: Paula Joentaus

Kalat

(19.2.–20.3.)

Pärjäät vallan mainiosti, kunhan muistat olla kohtuullinen odotuksissasi. Sinulla on nyt taipumusta arvioida kykysi ja jaksamisesi yläkanttiin, mikä ei voi johtaa muuhun kuin vääjäämättömään pettymykseen. Harjoita armollisuutta niin itseäsi kuin läheisiäsikin kohtaan, niin huomaat, että elämä on varsin leppoisaa.

Rapu

(21.6.–22.7.)

Olet nyt epätavallisen rohkea ja reipas ja teet ulostuloja ja aloitteita, jotka saattavat hämmentää läheisiäsi. Niin kauan kuin tiedät, mitä haluat, voit hyvinkin antaa mennä ja hyödyntää dynaamista jaksoa, mutta jos yhtään alkaa näyttää siltä, että vauhtisokeus on ottamassa vallan, paina jarrua ja ota aikalisä.

Leijona

(23.7.–22.8.)

Ihmissuhteissa on nyt haasteita, joiden ratkaisemiseen vaaditaan aikaa ja aitoa halua. Syyttelemällä muita kaivat vain kuoppaa syvemmäksi. Kannattaakin keskittyä siihen, mikä on hyvää ja toimii, ja käyttää työkaluina kärsivällisyyttä ja hyvää tahtoa, mikä toki tunteiden leiskuessa on helpommin sanottu kuin tehty.

Neitsyt

(23.8.–22.9.)

Rutiinit ovat vahvuutesi, mutta niihin ei nyt kannata juuttua liian tiukasti, sillä luovat ja raikkaat ideat tuovat elämääsi aivan uusia asioita ja toimintatapoja, jotka ovat ainakin kokeilemisen arvoisia. Ihmissuhteissakin kannattaa antaa toiselle tilaa toteuttaa ja ilmaista itseään. Se ei ole sinulta pois.

Vaaka

(23.9.–23.10.)

Jos tunnet olosi jotenkin nurkkaan ajetuksi, saatat reagoida ja etsiä vapautta rajuinkin toimenpitein. Rakentavampaa olisi tietysti ilmaista omat toiveensa ja mahdolliset ahdistuksen aiheet heti kun ne nostavat päätään, mutta kukapa aina osaisi toimia moitteettomasti. Älä silti polta kaikkia siltoja takanasi.

Skorpioni

(24.10.–22.11.)

Joudut vastaamaan omaan huutoosi, sillä jokin asia, jota olet aiemmin haikaillut, tulee nyt ulottuvillesi. Mieti, onko se edelleen sitä, mitä haluat, vai ovatko ajatuksesi kenties muuttuneet matkan varrella. Muutenkin kannattaa vaalia joustavaa ja tunnustelevaa asennetta toisten jyräämisen ja päsmäröinnin sijaan.

Jousimies

(23.11.–21.12.)

Sinua ohjataan uudelle polulle, mutta on omalla vastuullasi hoksata suuntaa osoittavat vinkit ja tienviitat. Voit toki jättää ne huomiotta ja jatkaa tuttuun tapaan, mutta huomaat kohta innostuksesi ja elämäilosi hiipuvan. Ota siis uskalias askel kohti suurta tuntematonta. Nyt jos koskaan riski on ottamisen arvoinen.

Kauris

(22.12.–19.1.)

Luvassa on vauhdikas jakso, josta ei jännitystä puutu. Vaikka olet yleensä rauhallinen ja kukoistat asioiden ollessa vakaalla pohjalla, olet nyt epätavallisen levoton etkä siedä asioiden jumittamista. Voit tehdä isoilta tuntuvia ratkaisuja näennäisen heppoisin perustein, mutta tiedät kyllä, mihin olet menossa.

Vesimies

(20.1.–18.2.)

Jakson paras anti on ihmissuhteissa. Yllättävät kohtaamiset tai uudet tuttavuudet piristävät elämääsi. Romanssinnälkäiset voivat kohdata kiinnostavan henkilön aivan yllättävässä yhteydessä, jolloin aikaa empimiseen tai strategian hiomiseen ei ole vaan on toimittava heti. Jokin rahaan liittyvä pulma ratkeaa.

Oinas

(21.3.–19.4.)

Jakso on melko haastava. Ilmassa on runsaasti kysymysmerkkejä ja avoimia asioita, joita sinun on toimeliaana ihmisenä vaikea hyväksyä. Mutta sen sijaan, että alkaisit itse tomerasti järjestellä kuvioita, sinun olisi parasta antaa asioiden edetä ja järjestyä omalla painollaan. Se vaatii suurta itsehillintää.

Härkä

(20.4.–20.5.)

Sen sijaan että haikailisit jotain, jota sinulta puuttuu, sinun kannattaisi tarkastella ja arvostaa kaikkea sitä, mitä sinulla jo on. Vaali ystävyyttä ja rakkautta ja pidä hyvää huolta läheisistäsi ja omaisuudestasi. Enemmän ei aina tarkoita parempaa vaan saattaa tuoda elämääsi pikemminkin uusia huolenaiheita.

Kaksoset

(21.5.–20.6.)

Sinulla piisaa energiaa, mutta kannattaa miettiä, mihin sen käytät, sillä arvostelukykysi ei ole nyt terävimmillään, ja saatat äkillisen innostuksen vallassa tehdä asioita ja päätöksiä, joita sinun on jälkeenpäin vaikea perustella itsellesikään. Pura tarmoasi johonkin konkreettiseen ja vältä kaikkea riskinottoa.

X