Seuran viikkohoroskooppi 28.2.–5.3. – Paljon onnea, Markku Veijalainen!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Markku Veijalainen viettää 77-vuotissyntymäpäiväänsä 2. maaliskuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Markku Veijalainen ja muut päivänsankarit! 

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Markku Veijalainen viettää 77-vuotissyntymäpäiväänsä 2. maaliskuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää musiikkitoimittaja Markku Veijalainen!

Kalat (19.2.–20.3.)

Jakso on tunnelmiltaan hieman levoton, ja sinun voi nyt olla vaikea kohdistaa energiaasi. Olet motivoitunut kehittämään itseäsi, mutta jos hamuat liian monia tavoitteita kerralla, langat kirpoavat helposti käsistäsi, jolloin intosi voi lässähtää alkuunsa. Päätä, mihin haluat eniten panostaa. Muut voit jättää odottamaan.

Oinas (21.3.–19.4.)

Olet hieman levoton ja saatat hermoilla asioista, joista et tavallisesti hätkähtäisi. Älä kiusaa itseäsi piehtaroimalla uutisvirrassa tai maalailemalla kauhukuvia. Keskity sen sijaan tekemiseen, johon voit uppoutua ja joka tuottaa sinulle mielihyvää. Kumppanin ja ystävien seura auttaa sinua palauttamaan tasapainosi.

Härkä (20.4.–20.5.)

Kommunikointi voi nyt tehdä tepposet, jolloin viestit välittyvät vastaanottajalleen aivan toisenlaisina kuin millaisiksi olit ne tarkoittanut. Tämä pätee sekä kirjalliseen että suulliseen viestintään, ja asiaan kannattaa kiinnittää tietoisesti huomiota. Raha-asioissa saattaa tapahtua kannaltasi mieluisa käänne.

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Ihmissuhteissasi sattuu ja tapahtuu – mutta nimenomaan myönteisiä asioita. Sinkut voivat ihastua päätä pahkaa, ja vakiintuneiden suhteista löytyy taas alkuaikojen intohimoa tai aivan uutta kipinää. Myös ystävyyssuhteesi ovat antoisia, ja saatat lähentyä jonkun sellaisen ihmisen kanssa, josta et ole kuullut aikoihin.

Rapu (21.6.–22.7.)

Kotiin ja parisuhteeseen liittyvät asiat sujuvat mukavasti, mikä jättää sinulle tilaa ja aikaa käytettäväksi kodin ulkopuolisiin hankkeisiin. Innostus on vahvaa polttoainetta, ja asiat ja ihmiset, jotka onnistuvat vangitsemaan mielenkiintosi, ovat ehdottomasti lähemmän tutkimisen arvoisia. Jokin uusi odottaa.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Leijona (23.7.–22.8.)

Sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä, ja ainoa este tielläsi oletkin sinä itse. Itseluottamuksesi on tavallista matalammalla, ja vertailet helposti omia aikaansaannoksiasi ja kykyjäsi muiden saavutuksiin. Kun vain kykenet keskittämään huomiosi omaan tekemiseesi, varmuutesi kasvaa ja löydät tekemisen ilon.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Anna tunteillesi rohkeasti enemmän valtaa päätöksiä tehdessäsi. Voit luottaa siihen, että mitään ylilyöntejä ei tule, sillä järkesi rientää hätiin, jos sellainen vaara uhkaa. Romanssi voi viedä mennessään, kunhan vain suhtaudut uusiin tuttavuuksiin avoimin mielin. Saatat nyt myös tuntea halua vaihtaa maisemaa.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Jakso on eläväinen ja vaihteleva. Saat tilaisuuksia, joihin tulee tarttua vitkastelematta, mutta voit myös kohdata haasteita, joihin kannattaa niin ikään vastata rohkeasti saman tien. Äkkinäiset käänteet nostavat parhaat puolesi pintaan, ja osaat kääntää tilanteen kuin tilanteen eduksesi neuvottelutaidoillasi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Katseesi kääntyy nyt sisäänpäin. Huomaat ehkä tiettyjen muistojen nousevan pintaan tai jonkin menneen tapauksen tai päättyneen ihmissuhteen palaavan mieleesi kummittelemaan. Kohtaa menneisyys rohkeasti. Kun pohdit asioita rauhassa avoimin mielin, ne lakkaavat vaivaamasta ja auttavat sinua ymmärtämään itseäsi aiempaa paremmin.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Olet hyvin energinen ja aikaansaava ja valmis näkemään paljon vaivaa vain tuottaaksesi muille iloa. Ehkä innostut järjestämään kunnon kemut tai jonkin yhteisen tempauksen. Myös rakkausrintamalla puhaltavat suotuisat tuulet, ja olet tavoiteltua seuraa. Mikäli innostut itse tekemään aloitteen, siihen tartutaan.

Kauris (22.12.–19.1.)

Elämäsi eri osa-alueet voivat olla samanaikaisesti muutosten kourissa. Ne saattavat koskea asumista tai parisuhdetta. Myös rahaa ja omaisuutta koskevat asiat voivat nyt nousta pintaan ja vaatia järjestelyjä. Itse pysyt kaiken keskellä tyynenä ja itsevarmana, jolloin onnistuneet ratkaisut seuraavat toinen toistaan.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Vapaudut jostain vanhasta painolastista, mikä täyttää sinut riemulla ja tarmolla. On kuitenkin olemassa vaara, että vapauden huuma sekoittaa pääsi, ja riehaannut toteuttamaan itseäsi liiankin lennokkaasti. Pyri pitämään maltti matkassa ja valjasta innokkuutesi sellaiseen toimintaan, josta koituu niin iloa kuin hyötyäkin.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi!
Seuran päivähoroskooppi ja viikkohoroskooppi! © iStock
X