Seuran viikkohoroskooppi 3.1.–9.1. – Paljon onnea, Mari Rantasila!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Mari Rantasila viettää 61-vuotissyntymäpäiväänsä 7. tammikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Mari Rantasila ja muut päivänsankarit!

Seuran horoskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Mari Rantasila viettää 61-vuotissyntymäpäiväänsä 7. tammikuuta.
(Päivitetty: )
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Iloista merkkipäivää näyttelijä Mari Rantasila!

Oinas (21.3.–19.4.)

Aloitat vuotesi rytinällä ja saatat käynnistää useitakin uusia hankkeita. Pidä hyvää huolta jaksamisestasi ja panosta tietoisesti terveellisiin elintapoihin. Jokin rahaan tai omaisuuteen liittyvä kysymys saattaa herätä, ja siihen vastauksen löytäminen ottaa aikansa. Kommunikointi on avointa ja hedelmällistä.

Lue myös: Kuukausihoroskooppi: Tammikuu 2024 – Mitä tähtimerkit lupaavat? Lue oma horoskooppisi

Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuussa 2024 on luvassa.
Kuukausihoroskooppi kertoo, mitä tammikuussa 2024 on luvassa. © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Viihtyisit hyvin pienessä tutussa porukassa tai vain omissa oloissasi, mutta jakso marssittaa elämääsi koko joukon uusia tuttavuuksia ja pitää sinut muutenkin sosiaalisesti aktiivisena. Alkukankeuden hälvettyä nautit kohtaamisista ja yhteisistä riennoista. Myös joku henkilö menneisyydestäsi voi tehdä paluun.

Kaksoset (21.5.–20.6.) 

Kuvioihin astuu henkilö, joka saattaa muuttaa elämäsi suuntaa suurestikin. Jakso on avautumisen aikaa monella tapaa. Ehkä aloitat uuden hankkeen tai harrastuksen tai oivallat itsestäsi jotain uutta. Saatat myös uskoutua jollekulle ystävälle aiemmista kokemuksistasi tai epävarmuuksistasi. Se vapauttaa ja vahvistaa sinua.

Rapu (21.6.–22.7.)

Saatat nyt olla melko ehdoton ja varsinkin tyytymättömyyden hetkellä tehdä liian hätäisiä ratkaisuja. Ihmissuhteissasi olet tavallista joustamattomampi, ja joku voi nyt saada kuulla kunniansa. Pyri hillitsemään turhan kärkkäitä kommentteja, sillä kun jakson energia lopussa pehmenee, saatat katua sanomisiasi.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Saatat nyt luoda huolestuneita silmäyksiä pankkitilisi saldoon, mutta älä anna rahahuolien synkentää mielialaasi. Joudut kenties kuromaan vyötäsi tilapäisesti hieman tiukemmalle, mutta selviät tilanteesta kyllä johdonmukaisuudella ja kurinalaisuudella. Sinkkuleijona voi törmätä harvinaisen hurmaavaan tyyppiin.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Olet täynnä virtaa ja otat mielihyvin vastaan paikan jonkin hankkeen tai yhteisön johtajana. Tuot itseäsi ja ajatuksiasi esiin tavallista rohkeammin, ja ideasi ovat harvinaisen lennokkaita. Taitavana organisoijana tiedät kyllä, miten villeimmistäkin suunnitelmista on mahdollista tehdä askel askeleelta totta.

Lue myös: Päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään on luvassa!

Päivän horoskooppi kertoo, mitä tähän hetkeen on luvassa!
Päivän horoskooppi kertoo, mitä tähän hetkeen on luvassa! © iStock

Vaaka (23.9.–23.10.)

Talouttasi koskevat asiat ovat vakaalla pohjalla. Jos olet tuntenut niiden suhteen epävarmuutta, nyt tilanteeseen tulee helpotus. Ihmissuhteista läheisimmät korostuvat, ja niissä esiintyy nyt helposti pientä kitkaa. Vaali harmoniaa ja sovi riidat alkuunsa. Arvostelu ei auta, huumori ja joustavuus toimivat.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Olet rakentava ja sovitteleva ja saat hankalatkin asiat sujumaan. Ilmaiset nyt ajatuksiasi tavallista suoremmin ja saatat jopa rohkaistua tekemään aloitteen tutustuaksesi lähemmin johonkuhun, jota olet tähän asti tyytynyt ihailemaan kaukaa. Raha-asioissa tähtäät vakauteen ja osaat tehdä järkeviä päätöksiä.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sinulla piisaa intoa ja vauhtia, ja etsit vaihtelua. Kohdallesi saattaa nyt osua tilaisuus päästä vaihtamaan maisemaa ja tehdä samalla jotain hyödyllistä. Annat itsestäsi miellyttävän ensivaikutelman uusille tuttavuuksille ja saatat löytää jonkun, josta tulee sinulle tärkeä henkilö tulevaisuutesi kannalta.

Kauris (22.12.–19.1.) 

Innostut nyt jostakin uudesta hankkeesta. Se voi olla jotakin sellaista, joka tuo elämääsi uusia tuttavuuksia. Yhteistyö eri muodoissaan onkin nyt varsin hedelmällistä ja antoisaa. Ihmissuhteet ylipäätään ovat nyt mutkattomia ja harmonisia. Jos jokin vanha kiista nostaakin päätään, myös siihen löytyy sopu vaivatta ja nopeasti.

Vesimies (20.1.–18.2.)

Sinulle voi tuottaa hieman vaikeuksia siirtyä juhlakaudesta arkeen. Tyytymättömyys nostaa helposti päätään, mikäli koet joutuvasi joustamaan liikaa tai puurtamaan tylsinä pitämiesi askareiden parissa. Löydät ilon, kun keskityt tekemään hyvää. Viljele myönteisyyttä, ole antelias ja huomaavainen muita kohtaan.

Kalat (19.2.–20.3.)

Saatat viipyillä yhä päättyneen vuoden juhlatunnelmissa, mikä voi näkyä vaikkapa tavallista huolettomampana rahankäyttönä tai vastahakoisuutena noudattaa arjen rutiineja. Sosiaalinen elämäsi onkin edelleen vilkasta, ja romantiikkakin kukoistaa, joten nauti kaikin mokomin hauskasta ja huolettomasta tunnelmasta.

X