Seuran viikkohoroskooppi 31.1.–6.2. – Paljon onnea, Markku Aro!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Markku Aro viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 3. helmikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Markku Aro ja muut päivänsankarit!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Markku Aro viettää 74-vuotissyntymäpäiväänsä 3. helmikuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää laulaja Markku Aro!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Olet luova, energinen ja täynnä ideoita. Käynnistät nyt ehkä isojakin muutoksia. Ne koskevat myös läheisiäsi, mutta jaksossa ei ole mitään rikkovaa, pikemminkin yhdistävää ja rakentavaa, joten saat hankkeillesi rakkaittesi tuen. He saattavat jopa lähteä itsekin mukaan projektiisi. Ilmassa on kuplivaa jännitystä.

Kalat (19.2.–20.3.)

Jokin salaisuus tai asia, jota et ole halunnut myöntää tai käsitellä, nousee nyt pintaan. Se on merkki siitä, että olet valmis kohtaamaan sen ja ryhtymään myös asian vaatimiin toimiin. Huomaat, että se on hyvin vapauttavaa. Samalla löydät itsestäsi aivan uusia voimavaroja. Saat rinnallesi uuden, yllättävän tukijan.

Oinas (21.3.–19.4.)

Suhtaudu avoimesti uusiin tuttavuuksiin, sillä verkostoituminen on nyt tärkeää ja järkevää tulevien hankkeittesi kannalta. Myös vanhat ystävät ja rakkaus ovat jakson keskiössä ja tarjoavat runsaasti monipuolista toimintaa, kohtaamisia ja mieleenpainuvia hetkiä. Käytät rahaa ja muita resurssejasi taitavasti.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Sinusta löytyy nyt pontta sanoa ei asioille, jotka sotivat arvojasi tai periaatteitasi vastaan. Uskallat myös vastustaa ihmisiä, joiden käytöksen koet liian määräileväksi. Vapautuminen on jakson teema, ja saatat nyt innostua katkomaan myös henkisiä kahleita, jotka ovat rajoittaneet tekemisiäsi. Ehkä uudistat myös ulkoasuasi.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Liian piintyneet rutiinit ahdistavat ja saavat sinut tuntemaan olosi jämähtäneeksi. Älä emmi rikkoa niitä ja tehdä asioita toisella tavalla. Olet spontaani ja sytyt helposti paitsi uusista asioista myös uusista ihmisistä. Jokin kohtaaminen voi olla aivan erityisen sykähdyttävä ja herättää romantiikannälkäsi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Olet kekseliäs ja luottavainen, mikä on hedelmällinen yhdistelmä ja antaa ilmaa siipiesi alle. Jos olet vältellyt raha-asioista puhumista, nyt tartut niihinkin reippaasti ja teet ehkä niitä koskevia järjestelyjä tai suunnitelmia. Sinussa on pontta, joka tarttuu muihinkin. Yhteistyö on hauskaa ja tuloksellista.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

kiinalainen horoskooppi 2024
Lohikäärme on yksi arvostetuimmista kiinalaisista horoskooppimerkeistä, sillä se lupaa vaurautta. © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Ihmissuhteesi joutuvat nyt suurennuslasin alle. Jos olet katsonut jotakin tilannetta ruusunpunaisten lasien läpi, nyt totuus valkenee, eikä entiseen ole enää paluuta. Huomaat herkästi, jos joku yrittää hyötyä sinusta, ja panet toiminnalle päättäväisesti pisteen, mikä lisää itsearvostustasi. Uusi haave herää.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Sinulla voi olla epärealistinen käsitys siitä, mihin aikasi ja energiasi riittävät. Jos olet tullut haalineeksi liikaa hommia, nyt joudut elämään seurausten kanssa. Menoa riittää, ja kiire ja stressi verottavat mielialaasi ja jaksamistasi. Asian korjaaminen on omalla vastuullasi. Karsi ja järjestele uudelleen.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Sinulla on persoonallisia näkemyksiä sekä intoa ja rohkeutta tuoda niitä esiin. Luvassa voi olla sekä mielenkiintoisia keskusteluja että jokin uusi ja kiinnostava kumppanuus. Olet nyt valovoimainen ja vedät puoleesi muiden huomiota. Sinulla on paljon enemmän vaikutusvaltaa kuin ehkä tajuatkaan. Käytä sitä hyvään.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Lue viikkohoroskooppi ja päivähoroskooppi – tiedät, mitä tuleman pitää!

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Koti ja perhesuhteet ovat jakson keskiössä. Jos läheisissä suhteissa on ollut jännitteitä, nyt on hyvä hetki liennyttää niitä. Mielipide-eroista ­huolimatta voitte löytää yhteisen sävelen. ­Tärkeää on kohdella toisia kunnioittavasti. Tunne-elämän selvittelyn lisäksi olet nyt motivoitunut kohentamaan kotiasi.

Jousimies (23.11.–21.12.)

Sinulla on taito valita sanasi niin, että ne ­uppoavat kuulijoihin kuin veitsi voihin. Moni kuuntelee sinua vaikuttuneena ja ammentaa ­inspiraatiota esimerkistäsi toimia rohkeasti ­niiden asioiden puolesta, joihin uskot. ­Sosiaalinen elämäsi on nyt vilkasta. Jokin romanttinen ­kohtaaminen saa kipinät sinkoilemaan.

Kauris (22.12.–19.1.)

Rahaan ja muuhun omaisuuteen liittyvät kysymykset hallitsevat jaksoa. Muutokset talouden saralla ovat nyt ajankohtaisia, mutta olet taitava ja järkevä rahankäyttäjä etkä lähde mukaan mihinkään yltiöpäiseen. Ehkä haluat sijoittaa rahojasi aiemmasta poikkeavalla tavalla tai keksit keinon kasvattaa ansioitasi.

X