Seuran viikkohoroskooppi 7.2.–13.2. – Paljon onnea, Miitta Sorvali!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Miitta Sorvali viettää 68-vuotissyntymäpäiväänsä 10. helmikuuta.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Viikkohoroskooppi ennustaa tulevan ja onnittelee sankareita! Paljon onnea Miitta Sorvali ja muut päivänsankarit!

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat viikkoosi. Miitta Sorvali viettää 68-vuotissyntymäpäiväänsä 10. helmikuuta.
Teksti:
Paula Joentaus

Seuran viikkohoroskooppi kertoo, mitä tähdet lupaavat lähipäiviin. Iloista merkkipäivää näyttelijä Miitta Sorvali!

Vesimies (20.1.–18.2.)

Jos olet kokenut lisääntyvää sisäistä painetta, nyt se purkautuu aktiiviseksi toiminnaksi. Kalvava epävarmuus vaihtuu määrätietoisuudeksi ja empiminen tai vitkastelu ripeäksi toiminnaksi. Tarmosi lisääntyy jokaisen lukkoon lyödyn päätöksen ja sen hyväksi tekemäsi konkreettisen teon myötä. Olet loistovedossa.

Kalat (19.2.–20.3.)

Saatat tuntea itsesi kovin kuormitetuksi tai häkeltyneeksi. Nyt on tärkeää, ettet vaadi itseltäsi liikaa. Pysähdy ja varaa itsellesi tilaa ja aikaa sulatella rauhassa asioita ja ajatuksiasi. Kiire pahentaa asioita ja voi johtaa huonoihin päätöksiin, joten vältä sitä. Jakson loppu tarjoaa vastauksia ja oivalluksia.

Oinas (21.3.–19.4.)

Jakson aikana nykyiset ihmissuhteesi syvenevät entisestään, mutta koska karismasi on nyt kerrassaan aseistariisuvaa, se houkuttelee elämääsi myös uusia tuttavuuksia. Saatat nyt löytää sopivan yhteistyö- tai harrastuskumppanin ja olet elementissäsi erilaisissa yhteisöissä tunnelman ja yhteishengen luojana.

Lue myös: Horoskooppi 2024 – Arki, raha ja rakkaus! Tätä kaikkea ennuste lupaa tähtimerkillesi koko vuoden ajaksi

Vuosihoroskooppi 2024
Katso, millaisia oivalluksia vuosi 2024 tuo. Lue tähtimerkkisi vuosihoroskooppi 2024! © iStock

Härkä (20.4.–20.5.)

Vauhti on kovaa, mikä voi saada sinut tuntemaan, että olet koko ajan ahtaalla tai mukavuusalueesi ulkopuolella. Elämässäsi on nyt meneillään paljon, mutta toisin kuin ehkä pelkäät, asiat eivät suinkaan ole luisumassa kaaokseen. Ole luottavainen. Pian saat nähdä, miten palaset loksahtavat siististi paikoilleen.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Jakso on hieman tahmea, ja hankkeesi saattavat olla vastatuulessa. Vaikeudet ovat kuitenkin väliaikaisia eivätkä tarkoita sitä, että toiminnassasi tai tavoitteissasi olisi jotain vikaa. Nyt on tärkeää pitää lippu korkealla eikä lannistua. Keskity asioihin, jotka vahvistavat sinua ja lisäävät hyvinvointiasi.

Rapu (21.6.–22.7.)

Jakso on itsetutkiskelun ja kehittymisen aikaa. Pohdi, mitkä ovat vahvuutesi, ja mitä voit tehdä pitääksesi ne iskussa. Mieti myös, missä haluaisit kehittyä. Muutos on pysyvää, mutta joustavuus ja rehellisyys auttavat sinua sopeutumaan tilanteeseen kuin tilanteeseen. Etsi kumppaneita, jotka täydentävät sinua.

Lue myös: Kiinalainen horoskooppi 2024 – Katso mitä lohikäärmeen vuosi lupaa juuri sinun eläinmerkillesi

Lohikäärme on yksi eläinmerkki. Kiinalainen horoskooppi sisältää 12 horoskooppimerkkiä.
Lohikäärmeen vuonna syntyneiden uskotaan olevan siunattuja vauraudella. © iStock

Leijona (23.7.–22.8.)

Joku ystäväsi tai muu läheisesi kaipaa tukeasi. Pane energisyytesi, luovuutesi ja rohkeutesi peliin ja auta häntä eteenpäin hankalassa tilanteessa. Sinussa on karismaa ja säteilyä, joka saa muutkin ympärilläsi suoristamaan selkärankansa ja panemaan parastaan. Pelkkä läsnäolosi tuntuu jo vauhdittavan asioita.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Koet herätyksen, joka saa sinut muuttamaan käytöstäsi tai suuntaasi. Tyytymättömyys ja pettymys ovat hyviä tienviittoja. Mikäli huomaat jonkin suhteen tai tilanteen toistuvasti pahoittavan mielesi, kannattaa miettiä, onko sitä ylipäätään järkeä enää jatkaa. Sinulta löytyy nyt halutessasi rohkeutta tehdä isokin ratkaisu.

Vaaka (23.9.–23.10.)

Olet avulias, antelias ja ystävällinen muille – mutta unohdat joskus olla sitä itsellesi. Nyt sinun on aika tunnistaa omat toiveesi ja tarpeesi ja tehdä jotain sellaista, josta olet kauan haaveillut. Sinussa on paljon piilossa olevaa potentiaalia, joka vain odottaa, että ottaisit sen viimein käyttöösi. Usko itseesi.

Skorpioni (24.10.–22.11.)

Sinulla on nyt taipumusta kaunistella totuutta tai katsella asioita ja ihmisiä ruusunpunaisten lasien läpi. Saatat myös haikailla jonkin menneen elämänvaiheen tai suhteen perään, mutta jos pysähdyt miettimään asiaa kunnolla, muistat myös, miksi se on osa menneisyyttäsi eikä tätä päivää. Rehellisyys vapauttaa.

Lue myös: Joko viikkohoroskooppi on luettu? Tämä päivän horoskooppi kertoo, mitä tänään tapahtuu!

Lue päivän horoskooppi ja viikkohoroskooppi Seurasta!
Lue päivän horoskooppi ja viikkohoroskooppi Seurasta! © iStock

Jousimies (23.11.–21.12.)

Onni ja elämän sisältö löytyvät nyt pienistä asioista. Olet seikkailija ja suunnittelet mieluusti suuria, mutta siinä piilee vaara, että haikaillessasi muualle et osaa arvostaa kaikkea sitä, mikä on ulottuvillasi tässä ja nyt. Jakso sinua auttaa avaamaan silmäsi ja keskittymään elämään hetkessä. Tyytyväisyytesi lisääntyy.

Kauris (22.12.–19.1.)

Vaalit ja etsit elämässäsi eniten turvallisuutta. Olet etevä pitämään langat käsissäsi ja varmistamaan selustasi, mutta nyt olet motivoitunut panostamaan siihen vielä entistäkin enemmän. Otat mielelläsi muitakin siipiesi suojiin ja autat huithapelimpia kanssakulkijoitasi ottamaan enemmän vastuuta elämästään.

X