Poliittinen korrektius elää kaksoiselämää

Jaa artikkeliTilaa Seura
Poliisi varmistaa, että Suomessa saa vapaasti sanoa "Heil Hitler".

Poliisi varmistaa, että Suomessa saa vapaasti sanoa "Heil Hitler".Itsenäisyyspäivänä Helsingissä melskaaviin rasisteihin ja natseihin on viitattava poliittisesti korrektein kiertoilmauksin.

Natsitervehdykset viuhuvat. Sellaista kajauteltiin viime itsenäisyyspäivänä Helsingissä. Sellainen heilautettiin perussuomalaisten kohupoliitikon Terhi Kiemungin oikeudenkäynnin yhteydessä.

Mutta natsiksi ei saa ketään sanoa. Se loukkaa. Jopa jotkut avoimesti kansallissosialismia tunnustavat paheksuvat, jos heitä kutsuu natseiksi. Ja sehän tiedetään, mihin se paheksuminen voi johtaa.

Asiaa käsiteltäessä on vaatimuksena, että käytetään poliittisesti korrekteja kiertoilmauksia.

Rasistia ei saa sanoa rasistiksi. Hän nimittää itseään ”kansallismieliseksi”. Hänen mielestään muslimi ei voi kuulua siihen kansaan, jonka mielinen hän on. Muslimin hän tunnistaa ulkonäön perusteella. Hänen kansallismielisyytensä ydin on esittää kaikki muslimit yhtenäisenä joukkona, jonka kaikilla jäsenillä on synnynnäisiä ja peruuttamattomia ominaisuuksia. Hän esittää, että Suomessa tavattavat, hänen muslimeiksi tunnistamansa henkilöt ovat osa ”vieraslajia”, joka on tuhottava. Myös lapset.

Mutta rasistiksi häntä ei saa kutsua. Härskeimpinä hetkinään hän saattaa jopa vaatia, että häntä kutsuttaisiin edellä esitellyn maailmankuvansa vuoksi isänmaalliseksi.

Hän edellyttää, että hänellä on oltava oikeus kutsua neekereiksi kaikkia, jotka eivät osu hänen määritelmäänsä hänen omasta kansastaan. Hän esittää, että se kuuluu sananvapauteen ja että se on näin ollen ihmisoikeus. Muilta osin hän on sitä mieltä, että ihmisoikeudet joutaisi lakkauttaa vanhanaikaisina.

Hän sanoo, että asioista pitää saada puhua niiden oikeilla nimillä. Hänen mielestään vaatimus muunlaisesta kielenkäytöstä on turmiollisen poliittisen korrektiuden ilmentymää. Todistusaineistoksi hän jakaa Facebookissa vihasivustolla julkaistun Donald Trump -ylistyksen. Trump osoitti hänen mielestään, että poliittinen korrektius on kuollut. Ylistyksensä saatteeksi hän lataa näkyville kuvan, jossa hän patsastelee tuimana toisen maailmansodan aikainen saksalaisen sotilaan univormu yllään ja käsi kohotettuna etuviistoon.

Hän on ilmiselvä rasisti ja natsi, mutta niin ei saa sanoa. Hän vaatii rikosoikeudellisten toimien uhalla, että häneen viitataan leimaamatta, sillä tavalla poliittisesti korrektisti.

Sitä paitsi hän kuuluu Puolueeseen. Mikäli häntä menee sanomaan rasistiksi tai natsiksi, haukkuu siinä samalla koko Puolueen. Se on hänen mielestään kiihottamista kansanryhmää vastaan. Muilta osin hän on sitä mieltä, että kiihottaminen kansanryhmää vastaan pitäisi poistaa laista ja sassiiin.

Parin viikon kuluttua on jälleen uusi itsenäisyyspäivä. Silloin isänmaallisiksi ja kansallismielisiksi itseään kuvailevia kokoontuu Helsinkiin. He möykkäävät useammassa tilaisuudessa, koska samalle torille he eivät mahdu samaan aikaan. Syynä ei ole se, että heitä olisi niin paljon, vaan se, että heidän turvonneet egonsa pakottaisivat heidät repimään kurkut auki kaikilta heidän mielestään väärällä tavalla ”kansallismielisiltä”.

Tämän seurauksena pitkin pääkaupunkiamme esiintyy itsenäisyyspäivän mittaan useita rasisteja ja natseja viliseviä joukkioita, jotka marssivat ja messuavat. Ne vaativat sananvapautta ja poliittisesta korrektiudesta luopumista.

Rasisteiksi ja natseiksi heitä ei saa kuitenkaan kuvailla. Sellaista sananvapautta he eivät hyväksy, vaan vaativat, että heitä on kuvailtava poliittisesti korrektein kiertoilmauksin. Muuten potkitaan hengiltä tai vedetään oikeuteen.

Ja heti sen jälkeen he rupeavat paheksumaan kaksoisstandardeja. Kädet terhakkaasti yläviistoon kohotettuina.

Jaa tämä kirjoitus Facebookissa klikkaamalla tässä.

Jaa tämä kirjoitus Twitterissä klikkaamalla tässä.

Lue myös:

Heil Hitler ja kumiluodista silmään – Sananvapaus mainiolla tolalla (7.12.2015)

Aiheesta internetissä:

Demokraatti: Käsi nousi natsitervehdyksiin yleisön joukossa: Kiemungille vaaditaan sakkoja (21.11.2016)

Poliisi: Helsingin Asema-aukiolla tapahtuneen pahoinpitelyrikoksen ja törkeän kuolemantuottamuksen oikeuslääketieteellinen selvitys on valmistunut (10.11.2016)

*************

Isän pikajuna Facebookissa | Näin seuraat blogia Facebookissa

Bloggaaja Twitterissä | Isän pikajuna Instagramissa

X