Tässä ovat lätkän kevätkauden 2023 ilmaiset liigapelit – Ota lista talteen

Ilmaiset liigapelit ilahduttavat tavallisen lineaarisen television katsojia ja maksukanavia vailla olevaa yleisöä. Kevään peleissä muita runsaammin esille pääsevät Tappara, Ilves, Lukko ja Kärpät.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

KalPa:n Anton Karlsson seurasi HIFK:n kultakypärä Julius Nättisen kikkailua jääkiekon Liigan ottelussa HIFK-KalPa Helsingissä 7. tammikuuta 2022.

Ilmaiset liigapelit ilahduttavat tavallisen lineaarisen television katsojia ja maksukanavia vailla olevaa yleisöä. Kevään peleissä muita runsaammin esille pääsevät Tappara, Ilves, Lukko ja Kärpät.
Teksti:
Jukka Vuorio

Telkkarin ilmaiset liigapelit ovat monella mielessä, kun jääkiekon liigakausi 2022-23 kääntyy kevätkauden puolelle. Kamppailu mestaruudesta käy päivä päivältä kiivaampana.

Ja mielenkiintoista on ollut: Lukko on ollut koko kuluvan kauden dominoiva ja suvereeni, Tapparan kone on käynnistynyt hitaasti mutta varmasti, Pelicans on iloinen yllättäjä, jonka lennon kestoa seurataan muuallakin kuin Lahdessa ja Ilves haastaa kärkeä omalla vuoristoratamaisella menollaan. Kärpät, KalPa ja TPS ovat kirittäjäryhmä, joiden suunta on vielä tässä vaiheessa mysteeri.

SaiPaa lukuun ottamatta kaikki muut neljätoista joukkuetta ovat vielä mukana kiinni pudotuspelipaikkataistelussa.

Urheilu on tietysti aina parasta paikan päällä seurattuna, mutta jos jostain syystä nimenomaan haluat seurata liigapelejä omalta kotisohvaltasi, nykyaika tarjoaa siihen laajat mahdollisuudet.

Maksukanava C More esittää kaikki Liigan ottelut suorina lähetyksinä, mutta jääkiekkoviihdettä on tarjolla noin kerran viikossa myös maksuttomilta kanavilta.

Ilmaiset liigapelit näkyvät vuoroin MTV3- sekä Sub-kanavilta.

Seuran mies otti yhteyttä C Moren ohjelmaviestintään ja pyysi listaa kevätkaudella esitettävistä peleistä. Ja tattadadaa – tässä se on!

Lue myös: ”En olisi Selänteen uran aikana uskonut, että häneltä löytyy näin paljon mielipiteitä”, sanoo Selänteen urasta kirjan kirjoittanut Marko Leppänen

Liigan runkosarjan kevätkauden studiolliset ottelulähetykset vapaasti katsottavilla kanavilla:

to 12.1. klo 18.00 Sport – Kärpät (C More, Sub)
to 19.1. klo 18.00 Ilves – KalPa (C More, Sub)
la 28.1. klo 15.30 Kärpät – Tappara (C More, MTV3)
to 2.2. klo 18.00 Lukko – HIFK (C More, Sub)
to 16.2. klo 18.00 Lukko – Tappara (C More, Sub)
la 25.2. klo 15.30 Ilves – KooKoo (C More, MTV3)
to 2.3. klo 18.00 TPS – Tappara (C More, Sub)
la 11.3. otteluvalinta myöhemmin (C More, MTV3)

Lue myös: Kansanedustaja Mikko Savola rakastui Ilvekseen jo pikkupoikana – ”Peltomaan fanipaita oli lapsuuteni huipentuma”

Seuran mies Twitterissä

Seuran mies Instagramissa

Lue myös: Kaikki Seuran miehen kirjoitukset tästä linkistä

X