Paratiisihotellia juontava Alma Hätönen: ”Tasa-arvo on tärkeä asia – olen valmis ottamaan iskuja vastaan sen puolesta”

Paratiisihotelli Suomen uuden kauden aloitusjakso nähdään myös Nelosella. Loput jaksot ilmestyvät Ruudussa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Alma Hätönen juontaa Paratiisihotellia.

Paratiisihotelli Suomen uuden kauden aloitusjakso nähdään myös Nelosella. Loput jaksot ilmestyvät Ruudussa.
Teksti: Milla Olkkonen-Lind

Yle nosti hiljattain esiin tosi-tv-tuotantojen epäkohtia. Banijay Finlandin tuottama Paratiisihotelli ei ollut kokonaisuudessa mukana, mutta saman tuotantoyhtiön Temptation Island Suomi oli. Paratiisihotellin juontaja Alma Hätönen ei ota kantaa aiheeseen, sillä hän ei ole tekemisissä osallistujien sopimusten tai kilpailijavalinnan kanssa. Hän ei myöskään ole työskennellyt Temppareissa.

Hätönen itse kokee juontajana ja Fort Boyard Suomessa sekä Selviytyjissä kilpailleena, että osallistujista on huolehdittu hyvin. Koronaturvallisuus ainakin otettiin Paratiisihotellin kuvauksissa tarkasti huomioon.

”Elimme Gran Canarialla tuotantokuplassa työryhmän kesken, eli emme vapaa-ajallakaan poistuneet hotellista”, Alma Hätönen kertoo.

Hän on aiemmin juontopesteissään ajautunut ikään kuin pakosta puolustamaan naisten oikeuksia sekä itsensä että muiden puolesta.

”Tasa-arvo on niin tärkeä asia, että olen valmis ottamaan itsekin iskuja vastaan sen puolesta.”

Alma Hätönen iloitsee nyt rauhallisemmasta työtahdista

Paratiisihotelli-kuvausten ajan Alma Hätönen hoiti myös HitMix-juontopestinsä Kanarialta käsin. Nyt hän iloitsee hiukan rauhallisemmasta työtahdista ja siitä, että hänen puolisonsa palaa pian kotiin.

”Avomieheni on ollut ulkomailla kuvaamassa viime syksystä lähtien. Lisäksi merkittävä ystäväni, 14-vuotias mummokoira menehtyi hiljattain. Siitä on vielä toipumista, mutta luonnon herääminen tuo toivoa, että elämä jatkuu.”

Paratiisihotelli Suomi Ma 24.5. klo 21.00, Nelonen & Ruutu

X