Houkutus naapurissa -trillerisarjassa arkeen hiipii kohtalokkaita sävyjä – Sarjassa mukana Outlanderista tuttu Sam Heughan

Sujuvassa psykologisessa trillerissä arkiseen elämään lankeaa varjoja.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Houkutus napaurissa on psykologinen trilleri, jossa arkisen elämän lomaan alkaa hiipiä kohtalokkaita sävyjä.

Sujuvassa psykologisessa trillerissä arkiseen elämään lankeaa varjoja.
Teksti:
Pertti Avola

Kuusiosainen brittisarja Houkutus naapurissa on lainaa muualta. David Allisonin käsikirjoittama tarina pohjautuu hollantilaiseen tv-sarjaan New Neighbours, ja sarja on kuvattu Yorkshiren lisäksi Belgiassa ja Hollannissa. Ohjaaja on muun muassa meilläkin nähtyä Professori T -sarjaa tehnyt belgialainen Dries Vos

Pete (Alfred Enoch) ja Evie (Eleanor Tomlinson) muuttavat vehreään lähiöön, jossa asuu enimmäkseen ikääntynyttä väkeä. Naapurissa on kuitenkin nuori pariskunta Danny (Sam Heughan) ja Becka (Jessica de Gouw), jotka ilahtuvat ikäisistään uusista naapureista. Pariskunnat ystävystyvät, ja Evien kokema tragedia lähentää heitä. Ystävyyden päälle lankeaa kuitenkin varjoja.

Rahapulassa oleva poliisi Danny alkaa ottaa hämäräperäisiä keikkoja. Lisäksi hän ja Evie alkavat kiinnostua toisistaan. Naapurissa kaunista Beckaa kyttää keski-ikäinen naapuri Alan (Hugh Dennis). 

Kyse on siis psykologisesta trilleristä, jossa arkisen elämän lomaan alkaa hiipiä kohtalokkaita sävyjä. Näitähän on nähty, eikä Houkutus naapurissa vaikuta lajityypissään mitenkään poikkeavalta tai erityiseltä. Sujuvaa työtä se toki on. 

Näyttelijöistä meillä tutuimpia ovat Outlander-sarjassa nähty Heughan ja Poldark-sarjan Demelzaa esittänyt Tomlinson.

Houkutus naapurissa, tiistai 13.1. klo. 22.00, TV1 

Lue myös: Päivän tietovisa! Tämä testi paljastaa, oletko älypää – vai olisiko sittenkin syytä palata koulun penkille!

X