MTV3:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira: ”Jos innostun jostain sarjasta liikaa, se vie koko elämän”

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kirsi Alm-Siira on MTV3:n uutisankkuri.

(Päivitetty: )
Teksti: Virpi Valtonen

Tv-sarja

”Luin pienenä Agatha Christien kirjoja heti kun sain niitä alkaa lukea, ja ostin divarista hänen kirjojaan. Halusin kerätä ne kaikki. Brittimaalaismaailma ja 1900-luvun alun ja puolivälin rikokset imaisivat mukaansa. Ehdoton suosikkisarjani on Hercule Poirot David Suchet’n esittämänä. Myös Midsomerin murhissa on hyvä meininki.”

hercule poirot

Hercule Poirot © YLE KUVAPALVELU

Netti-tv

”Jos innostun jostain sarjasta liikaa, se vie koko elämän. House of Cardsista katsoin vain kaksi ensimmäistä kautta, koska puhelin oli mukana jopa vessaan mennessä, ja kaupan kassajonossa tuijotin puhelinta. Addiktoiduin täysin. Toinen addiktoiva kokemus oli How to Get Away with Murder.

Viola Davis

Viola Davis tv-sarjassa How To Get Away With Murder © MVPHOTOS

Näyttelijä

Robin Wright on luonnollisella tavalla kaunein nainen jonka tiedän. Hänessä kaikki on mahtavaa: ryhti, kävelytyyli, hiukset ja kasvonpiirteet.”

Urheilu

”Kotonamme keräännytään Jalkapallon Valioliigan ääreen. Fudis pyörii taustalla ja kaikki tekevät omia juttujaan. Kun selostajan äänensävy muuttuu, juostaan katsomaan, tuliko maali.”

Liekeissä bodypumpiin

”Olen hurahtanut uudelleen bodypumpiin. Tuntimäärä vuorokaudessa ei lisäänny, joten haluan urheilustakin napakan hyötysuhteen. Bodypumpissa koko kroppa tulee treenattua tehokkaasti: hengästyt, saat lihaksiin voimaa ja kestävyyttä. Vedän bodypump-tunteja itsekin.”

X