Tästä tykkään - Jenni Pääskysaari: ”Ahmin Netflixin GLOW’n”

Työkseen Jenni Pääskysaari juontaa ja käsikirjoittaa MTV3:n ohjelmia, vapaa-ajalla hän ahmii Netflix-sarjoja ja nauttii Repoveden kansallispuiston maisemista.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Elokuvista Jenni Pääskysaaren mieleen on jäänyt Christopher Nolanin Dunkirk. Juontaja-käsikirjoittajaa kiinnostaa sodan psykologia.

Työkseen Jenni Pääskysaari juontaa ja käsikirjoittaa MTV3:n ohjelmia, vapaa-ajalla hän ahmii Netflix-sarjoja ja nauttii Repoveden kansallispuiston maisemista.
(Päivitetty: )
Teksti: Juha Heinisuo

Jenni Pääskysaari juontaa ja käsikirjoittaa MTV3:n ohjelmia Meidän tarina ja Pitääkö olla huolissaan?

Netti-tv

© Netflix

”Ahmin Netflixin GLOW’n, joka on kahden mimmin luoma sarja naisten showpainista 1980-luvulla. Eri vuosikymmenillä tietyt jutut ovat voineet olla rajoja rikkovia. Kuten se, mitä nainen saa tehdä. Sarja tuo kiinnostavan näkökulman kautta esille ajankuvaa. Itselläni on ollut traumaattinen suhde tupeerattuihin hiuksiin ja sinisiin kajaaleihin. Nuorempi ikäpolvi suhtautuu siihen estetiikkaan mutkattomammin.”

Elokuva

© Warner Bros

”Tykkään Christopher Nolanin elokuvista. Hänen ohjaamansa Dunkirk on makee sotaelokuva, johon ei ole tungettu yhtään rakkaustarinaa. Olen niin rauhan nainen kuin vain voi olla, mutta sodan psykologia kiinnostaa minua.”

Kirja

Koko Hubaran Ruskeat tytöt -kirjaa ei ole kirjoitettu minulle vaan ruskeille tytöille. Se on kuitenkin hemmetin kauniisti kirjoitettu kirja ja myös siksi nautinnollinen lukukokemus.”

Musiikki

Beth Ditton uusi levy Fake Sugar on aivan mahtava. Hän on taitava laulaja, jonka tummasta äänestä löytyy myös rosoa.”

Kansallispuisto

”Olen yrittänyt nähdä meidän maan ulkopuolisen silmin. Repoveden kansallispuiston vesistöt, Lapinsalmen riippusilta, kalliot ja järvi, mihin voi pulahtaa, ovat ihan mieletöntä luksusta tässä maailmassa.”

X