Tästä tykkään - Kiti Kokkonen: ”Rakastan Meryl Streepiä ja Shirley MacLainea”

Jaa artikkeliLähetä vinkki

(Päivitetty: )
Teksti:
Virpi Valtonen

Kiti Kokkonen on uusi näyttelijä MTV3:n Putouksessa, jonka yhdeksäs kausi alkaa 20.1.

Tv-sarja

©MTV OY

”Rakastamme katsoa mieheni kanssa Pitääkö olla huolissaan -ohjelmaa. Se on mielettömän hauska, ja rakastan sitä, että me nauramme yhdessä ja ääneen ohjelman huumorille. En seuraa muuten urheilua, mutta taitoluistelua jään aina tuijottamaan. Se on jotenkin niin ihmeellistä ja kaunista, ja siinä on jotain seesteistä ja hämmentävää.”

Elokuva

Debra Winger ja Shirley MacLaine elokuvassa Hellyyden ehdoilla. ©MVPHOTOS

”Minun on ollut vaikea itkeä aikuisiällä, mutta jos huolet ja murheet pakkautuvat sisääni, enkä saa niitä mitenkään muuten luontaisesti ulos, niin katson yksin Hellyyden ehdoilla -elokuvan, ja itken pääni irti. Elokuva on samaan aikaan myös hirveän hauska ja elämänmakuinen.”

Musiikki

Adelen äänenväri menee jonnekin tosi syvälle. Voimabiisini on Hevisauruksen biisi nimeltä Räyh! En pysty olemaan paikoillaan kun se soi. Siitä tulee tosi hyvä tsemppifiilis.”

Näyttelijä

”Rakastan Meryl Streepiä ja Shirley MacLainea. He ovat huikean monipuolisia näyttelijöitä, ja tekevätpä he mitä tahansa, on se täysin uskottavaa.”

Pää nollautuu lumitöillä

”Vapaapäivinä hakkaan halkoja. Siinä saan mielen tyhjäksi ja pääsen takaisin maan pinnalle vähäksi aikaa. Toivottavasti tänä talvena on lunta, jotta voin tehdä lumitöitä ja nollata pääni sitä kautta. Olemme asuneet omakotitalossamme neljä vuotta, enkä ainakaan vielä ole kyllästynyt lumitöihin.”

X