Tästä tykkään - Tuija Pehkonen: ”Rakastan Maajussille morsianta”

Jaa artikkeliLähetä vinkki
(Päivitetty: )
Teksti: Juha Heinisuo

Tuija Pehkonen kokeilee erilaisia ammatteja Subin sarjassa Rankat duunit.

Tv-sarja

”Rakastan Maajussille morsianta. Mun mielestä ne ihmiset ovat niin aitoja. Olen itsekin maalaispöllerö, Iisalmesta kotoisin. Ohjelman ihanin hetki on se, kun maajussit, jotka saattavat olla vähän ujoja, saavat 30 kirjettä. On niin ihanaa, kun he heräävät henkiin ja itsevarmuus kasvaa. Kyl mä oon rakkaushömpän ystävä.”

Netflix

Netti-tv

”Olen pahoin koukussa Good Wife -sarjaan Netflixissä. Olen siinä mielessä onnenpekka, että olen vasta katsomassa kautta kolme. Kesällä oli pari sellaista päivää, että katsoin koko päivän. Oikein hävetti. Sarjassa on draamaa, mutta myös onnellisia loppuja. Ja onhan se Will aika kuuma.”

Musiikki

Jenni Vartiaisen kappale Se oikea on aivan sikahyvä. Voin rummuttaa sitä kymmenen kertaa putkeen. Toinen aika hyvä on Artem x Yonasin Savage. Molemmissa sanat ovat ihan mahtavat.”

Kirja

”Tykkään lukemisesta, siihen on ihan liian vähän aikaa. Just nyt mulla on kesken Miika Nousiaisen Juurihoito ja Anna Perhon Antisäätäjä.”

Pimenevät syysillat

”Tykkään syksyn pimenevistä illoista. Kesällä on ollut ihanaa rillutella, istuskella terassilla ja nähdä ystäviä. Pidän kuitenkin arjesta. Saa viettää koko illan kotona löllien. Laitat kynttilän, lasin viiniä, teet salaatin ja keiton. Tietenkin syksyyn liittyy se, että kaikki hyvät tv-sarjat alkavat.”

X