The Harlins -sarjassa Renny ja Johanna Harlin avaavat elämäänsä katsojille

Sarjassa seurataan Harlinien isoa vuotta punaisella matolla ja arjen kommelluksissa.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Johanna debytoi näyttelijänä ja pääsee seuraamaan aitiopaikalta rakkaansa työskentelyä ohjaajana.

Sarjassa seurataan Harlinien isoa vuotta punaisella matolla ja arjen kommelluksissa.
Teksti: Pekka Eronen

Johanna Harlinilla (alkujaan Kokkila, 28 v.) on opettajatausta ja ura bikini fitness -urheilijana. Renny Harlin (alkujaan Harjola, 63 v.) on ainoa suomalainen elokuvantekijä, joka on menestynyt Hollywoodissa. The Harlins -sarjassa pariskunta esittelee elämäänsä.

Sarjassa ollaan Bulgariassa, jonne elämä on Harlinin heittänyt. Renny kuvaa siellä The Refuge -nimistä toimintaelokuvaa. Johanna tekee siinä filmidebyyttinsä ja treenaa fitness-kisoihin. Häitä suunnitellaan.

Vastarakastuneena tekee mieli käyttää isoja sanoja: ”ihanaa”, ”ikuista”, ”loppuelämää” ja muita. Niistä ei ole pulaa, kun Renny ja Johanna Harlin esittelevät arkeaan. Jos pehmostelua ei pitkään kestä, pudottaa The Harlinsin kyydistä nopeasti. Ainakin kaltaiseni elokuvien ystävä olisi seurannut Rennyn työskentelyä mielellään enemmänkin. Kun kerrankin olisi ollut tilaisuus.

Toisessa jaksossa pariskunta ehtii ensimmäistä kertaa elämässään yhdessä kylpyyn. Vasta neljännessä mennään todella herkälle alueelle, kun Renny kertoo suhteestaan poikaansa Luukakseen.

Aiemmin suoratoistopuolella esitetty tosi-tv-sarja nähdään nyt kokonaisuudessaan Subilla.

The Harlins, sunnuntai 19.6. klo 20.00, SUB

Lue myös: The Harlins -sarjassa Renny Harlin paljastaa, miten suhde Johannan kanssa alkoi: ”Olen saanut vielä yhden mahdollisuuden tässä elämässä”

X