Viihdyttävässä Mahdoton tapaus -sarjassa älykäs siivooja ryhtyy ratkomaan rikoksia

Siivooja Morgane Alvaro päätyy sattuman ja älyn avulla poliisin neuvonantajaksi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Audrey Fleurot näyttelee siivooja Morgane Alvaroa, joka on räväkkä kolmen lapsen yksinhuoltaja.

Siivooja Morgane Alvaro päätyy sattuman ja älyn avulla poliisin neuvonantajaksi.
Teksti:
Pertti Avola

Ranskalaiset tekevät kepeitä, hieman humoristisia rikossarjoja, jotka istuvat hyvin TV1:n iltapäiväsarjaksi, vaikka eivät välttämättä parhaaseen katseluaikaan kannakaan. 

Viimeksihän meillä nähtiin näistä Kuolema maalaa taulun, jossa taidehistorioitsija auttoi taiteesta mitään tietämätöntä poliisia ratkomaan jollain tapaa taiteeseen liittyviä murhia. 

Nyt on vuorossa Mahdoton tapaus, jonka päähenkilö on siivooja Morgane Alvaro, räväkkä 38-vuotias kolmen lapsen yksinhuoltaja, joka sattuu poliisiasemaa siivotessaan pudottamaan pöydältä tutkintakansion.

Vain kansion sisältöä vilkaisemalla Morgane löytää enemmän johtolankoja kuin yksikään poliiseista. Mutta hänen älykkyysosamääränsä onkin 160.

Päärooli on railakas ja hauska

Morgane auttaa poliisia ratkaisemaan siepatun asianajajan arvoituksen, ja pääsee poliisin neuvonantajaksi. Mutta kuinka suulas, räikeästi pukeutuva duunarinainen istuu moiseen rooliin? 

Neljä kahdeksan jakson kautta kattava Mahdoton tapaus on Kuolema maalaa taulun –sarjan tapaan hiukan lapsellinen, mutta päähenkilönsä ansiosta kohtalaisen viihdyttävä sarja.

Audrey Fleurot vetäisee railakkaasti ja hauskasti roolinsa epäsovinnaisena Morganena, joka kyllä keksii johtolangat silmänräpäyksessä, mutta on aika hukassa lapsikatraansa kanssa. Menneiden vuosikymmenien ranskalainen suosikkinäyttelijä Rufus esittää Morganen avuliasta naapuria. 

Mahdoton tapaus, keskiviikko 28.2. klo. 17.07, TV1 

Lue myös: Koukuttaako tositelevisio? Tee tietovisa! Tunnetko reality-ohjelmat ja niiden tähdet?

X