Viikon viihdyttävät nettisarjat Bäckström ja Kevyttä yläpilveä

C Moren ja Elisa viihteen nettisarjat Bäckström ja Kevyttä yläpilveä tarjoavat ruotsalaista rikosdraamaa sekä draamakomediaa Nurmijärvellä.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Ruotsalainen rikossarja Bäckström.

C Moren ja Elisa viihteen nettisarjat Bäckström ja Kevyttä yläpilveä tarjoavat ruotsalaista rikosdraamaa sekä draamakomediaa Nurmijärvellä.
Teksti:
Onnimanni Liukkonen

C Moren ja Elisa viihteen nettisarjat tarjoavat tällä viikolla draamaa ja komediaa. Ruotsalainen rikossarja Bäckström perustuu kriminologian professorin ja kirjailijan Leif G. W. Perssonin kirjoihin, jotka kertovat etsivä Evert Bäckströmistä. Sarjassa tätä sietämättömän ärsyttävää ja häikäilemätöntä hahmoa näyttelee Kjell Bergqvist.

Hyvillä ratkaisuprosenteillaan ylpeilevä etsivä saa ratkaistavakseen haastavan tapauksen, kun naapurinpoika tuo hänelle löytämänsä pääkallon. Pian tapaus saa varsin yllättäviä käänteitä. Suomalainen Pekka Strang näyttelee sarjassa Bäckströmin esimiestä. Tarina pohjautuu pääosin kirjaan Voiko kuolla kahdesti.

Bäckström, ma 23.3. C More

Draamakomediaa Nurmijärvellä

Vuokko Hovatta ja Elsa Saisio (kuvassa) näyttelevät sisaruksia Elisa Viihteen uudessa Kevyttä yläpilveä -draamakomediasarjassa. Hovatan näyttelemä Linda pyörittää suvun kotitilaa Nurmijärvellä, kun paikalle paukahtaa luksuselämään Espanjassa tottunut sisko Vivian (Saisio) perheineen. Vivian alkaa suunnitella paikalle kansainvälistä huippuhotellia, joka toteutuessaan uhkaisi siskon salaisuutta. Molemmat tarkoittavat hyvää, mutta tuumaakaan ei anneta periksi.

Sarjan ovat käsikirjoittaneet Laura Immonen ja Lassi Vierikko. Ohjauksesta vastaa Taavi Vartia.

Kevyttä yläpilveä, to 26.3. Elisa viihde

Elsa Saisio draamakomediassa Kevyttä yläpilveä.

Elsa Saisio draamakomediassa Kevyttä yläpilveä. Anna K. Greus

Lue myös: Westworld ja The Plot Against America: Historiaa sekä tiedettä HBO Nordicilla

X