Kauniit ja rohkeat yllättää jälleen – etpä arvaa kuka nyt palaa sarjaan?

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Kimberlin Brown näyttelee Sheila Carteria Kauniissa ja rohkeissa.

(Päivitetty: )
Teksti: Juha Heinisuo

Nainen saapui kaupunkiin, eikä kukaan aluksi osannut aavistaa mitään pahaa. Tummien silmien takana piili kuitenkin salaisuuksia, joita oli tullut mukana edellisestä elämästä. Mutta hän oli päättänyt aloittaa alusta ja samalla luikerrella vaikutusvaltaisen perheen elämään. Mikään ei voisi estää häntä. Menneisyyden haamut saapuisivat kuitenkin lopulta hänen ovelleen.

Naisella oli puolellaan häikäilemätön asenne ja kassillinen katalia kikkoja. Yhden vastustajistaan juonittelija päätti myrkyttää elohopeapillereillä. Kylmäverisesti toteutettu juoni vei uhrin lopulta sairaalaan.

Pyssyn paukuttelun ja kuristamisen lisäksi naiselta löytyi vuosien aikana vieläkin mielikuvituksellisempia konsteja. Kuten lauma ampiaisia, jotka hän päästi irti kohtalokkain seurauksin.

Ja aina kun luulet hänen jo luovuttaneen, jostain hän taas ponnahtaa esiin, entistä ärhäkämpänä – vaikka keskellä viidakkoa.

Piina ei ole ohi vieläkään.

Sulkekaa ovet ja ikkunat. Kauniiden ja rohkeiden keskiviikon jakson nimi kertoo kaiken oleellisen. Luvassa on Sheilan paluu.

Kauniit ja rohkeat, ke 21.3. klo 17.55 MTV3

X