Race Across the World Suomi – Mikä kilpailijoita vaivaa, kun voitto ei tunnu kiinnostavan?

Race Across the World Suomi -ohjelmassa kilpailu on osoittautunut muutamalle parille turhan raskaaksi.

Jaa artikkeliLähetä vinkki

Onnimanni Liukkonen on TV-maailman tuottaja.

Race Across the World Suomi -ohjelmassa kilpailu on osoittautunut muutamalle parille turhan raskaaksi.
Teksti:
Onnimanni Liukkonen

Race Across the World Suomi on Amazing Racen sukulaissarja. Siinä missä Amazing Racessa suoritetaan pelillisiä tehtäviä, syntyy Race Across the Worldin jännitys maanpinnalla matkustamisen haasteista.

Ilman älylaitteita suunnistaminen hoidetaan paperikartoilla, ja matkalippujakin joutuu säätämään kuin 1990-luvulla ilman nettiä.

Sarja on ollut viihdyttävä. Rakkauspari Juha ja Jutta Larmin tunteilu ja romahtelu on tosi-tv:tä parhaimmillaan. Juha ja Jalo Itkosen isä–poika-suhteesta saadaan irti viehättävää piruilua ja aitoa välittämistä.

Kaikki tuotannossa ei ole kuitenkaan mennyt putkeen.

Epäonnea Race Across the World Suomi -ohjelmassa

Meeri Koutaniemi ja Meiju Niskala joutuivat jättämään leikin kesken koronatartunnan takia. Lisäksi muutamalle parille reissu on osoittautunut turhan raskaaksi.

Kilpailua johtaneet Michele Murphy-Kaulanen ja tyttärensä Jasmin Isomäki olivat lähellä luovuttaa Espanjassa. He saapuivatkin viimeisinä Alppien etappimaaliin, mutta kisa jatkuu. Sen sijaan toinen pari, Niko Saarinen ja hänen äitinsä Outi Mykkänen, päätti luovuttaa.

Missä on voitontahto ja suomalainen sisu?

Voi kuvitella tuotannon epätoivoa, kun kilpailijoita on yritetty houkutella jatkamaan kisaa ja pyydetty esittämään, että voittokin kiinnostaa.

Race Across the World Suomi, lauantaisin klo 21.00 11.5. saakka, MTV3

Lue myös: Kirjailija Juha Itkonen paljastaa, millaista oli osallistua poikansa kanssa matkailurealityyn: ”Täyden kympin kokemus”

X